KUCHARZ Tarnobrzeg oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 1 017,4 PLN
Zakres obowiązków: Kucharzstaż w godz. 6-14, 11-19
Data publikacji: 2019-02-27
Lokalizacja: Tarnobrzeg (podkarpackie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Tarnobrzeg, powiat: m. Tarnobrzeg, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Opis zadań
Zakres obowiązków: Kucharzstaż w godz. 6-14, 11-19
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 1 017,4 PLN
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Tarnobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Tarnobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 1 017,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpoczęcia pracy: 11.03.2019
Data zakończenia pracy: 10.09.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: zdolności manualne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_1: odpowiedzialność
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_2: dyspozycyjność
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Na wolne miejsce stażowe w pierwszej kolejności będą kierowane osoby długotrwale bezrobotne lub z orzeczonym stopniem niepełnosprawności w wieku 18-29 lat (tj. do dnia poprzedzającego ukończenie 30 roku życia), które spełniają łącznie następujące warunki:- zarejestrowanych w Powiatowym Urzędzie Pracy w Tarnobrzegu jako osoby bezrobotne,- w przypadku osób w wieku 18 24 lata (tj. do dnia 25 urodzin): od dnia rejestracji nie upłynęło 4 miesiące,- z ustalonym profilem pomocy II,- nie kształcących się, tj. nie uczestniczących w kształceniu formalnym w trybie stacjonarnym, - nie szkolących się, tj. nie uczestniczących obecnie oraz w okresie 4 tygodni przed przystąpieniem do projektu w pozaszkolnych zajęciach finansowanych ze środków publicznych, mających na celu uzyskanie, uzupełnienie lub doskonalenie umiejętności i kwalifikacji zawodowych lub ogólnych potrzebnych do wykonywania pracy.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnobrzegu
Adres pracodawcy:
1 Maja 3, 39-400 Tarnobrzeg, powiat: m. Tarnobrzeg, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Tarnobrzeg
Gmina pracodawcy: Tarnobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Tarnobrzeg
Ulica pracodawcy: 1 Maja
Numer budynku pracodawcy: 3
Profil działalności pracodawcy: Świadczenia zdrowotne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (staż z UP)
Data dodania oferty pracy: 28.02.2019
Oferta pracy ważna do: 10.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 27.02.2019
Typ oferowanej pracy: Staż z urzędu pracy
Podobne oferty pracy
Gotowanie
NZOZ ORW "FLISAK" s.c. W.Fennig, Z.Kielian, U.Fijałkowska-Tiekiela, Z.Tekiela - 2018-10-29 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków od podstaw (surowców) - dań kuchni włoskiej, orientalnej i polskiej. Prace porządkowe - mycie sprzętów i sprzatanie kuchni pokończeniu dnia pracy.
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Wrocław (dolnośląskie)
obsługa maszyn i urządzeń do uboju zwierząt
Zakład Mięsny WASĄG Spółka Jawna - 2018-06-01 - Hedwiżyn (lubelskie)
Przygotowywanie potraw i napoi kuchni indyjskiej – dział curry i tandori. Praca w nowej restauracji w Sandnes, 12 km. od Stavanger.Wykształcenie:Wykształcenie kierunkowe w zawodzie kucharzaDoświadczenie zawodowe: Kandydat powinien mieć min. 10 lata doświadczenia w pracy na stanowisku kucharza w przygotowywaniu potraw kuchni indyjskiej (Restauracja / Hotel)Znajomość języków: Komunikatywna znajomość języka angielskiego
INDIA TANDOORI RESTAURANT AS - 2016-02-24 - Norwegia (Norwegia)
wyrób i wypiek pizzy
GMINNA SPÓŁDZIELNIA "SAMOPOMOC CHŁOPSKA" W LUDWINIE - 2016-05-27 - Ludwin (lubelskie)
Przygotowanie śniadań w formie bufetu (dania ciepłe i zimne). Praca 5 dni w tygodniu (pon.-niedz.) w godz. 6-14. Praca na ul. Łobzowskiej lub ul. Krakowskiej. Wynagrodzenie 2560-2800 zł brutto na okresie próbnym (w zależności od doświadczenia).
HTI Sp. z o.o. - 2018-09-25 - Kraków (małopolskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-04-25 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie dań kuchni polsko-ukraińskiej według ustalonych standardów
kontakt przez PUP - 2018-07-03 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
"Dorada" Sp. z o.o. Ośrodek Wypoczynkowo-Żeglarski "ZATOKA KAL"w Kalu - 2016-04-25 - Kal (warmińsko-mazurskie)
pst
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Radomsko (łódzkie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Ośrodek Rehabilitacyjno - Leczniczy "Sosnowa Aleja" Sp. z o.o - 2017-03-31 - Wardzyn (łódzkie)
praca przy produkcji części samochodowych, Dbanie o porządek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
obróbka i przygotowywanie posiłków dla pacjentów i gości sanatorium
SANATORIUM UZDROWISKOWE OŚRODEK REHABILITACJI I ODNOWY BIOLOGICZNEJ OAZA SP Z O O - 2016-04-27 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posiłków, ustalanie menu, dbałość o czystość na miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Łódź (łódzkie)
gotowanie, smażenie
kontakt przez PUP - 2017-01-04 - Bukowica (lubuskie)
sporządzanie potraw
DWÓR OSMOLICE - 2016-01-20 - Białki Dolne (lubelskie)
Przygotowywanie według tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej; czytanie receptur, układanie menu, składanie zamówień i zapotrzebowania na składniki i przyprawy za granicą, wydawanie potraw, dbanie o porządek i higienę w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2018-10-25 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
j.w.
B&B BUSALACCHI SP.J. - 2016-04-28 - Warszawa (mazowieckie)
pakowanie, przemieszczanie towaru dostępnego na terenie zakładu
kontakt przez PUP - 2018-05-19 - Gorlice (małopolskie)
przygotowywanie potraw orientalnych oraz gotowanie w kuchni orientalnej
ELIZANDIA s. c. E&J Copiak w Jędrzejowie - 2017-07-28 - Kraków (małopolskie)
Sporządzanie potraw kuchni latynoamerykańskiej i hiszpańskiej, kontakt z właścicielami firmy (głównymi kucharzami) oraz przedstawicielami firm specjalizujących się w sprowadzaniu produktów kuchni hiszpańskiej i latynoskiej w języku angielskim i hiszpańskim. Umowa o pracę na czas określony - 3 lata.
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Piła (wielkopolskie)
racjonalne gospodarowanie towarami, przygotowywanie potraw zgodnie z procedurami i standardami, dbałość o najwyższą jakość potraw oraz o higienę miejsca pracy
Henryk Bartoszewicz ,,BAX - POL" - 2017-02-21 - Górzno (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kucni wschodniej, azjatyckiej zgodnie z zasadami dobrej praktyki higienicznej.
KCP SP. z o.o. - 2018-03-29 - Żarów (dolnośląskie)
robienie pizzy, pakowanie, obsługa pieca
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Biała Podlaska (lubelskie)
przygotowywanie potraw z kuchni orientalnej oraz organizacja pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-08-22 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
m.in. wykonywanie instalacji elektrycznych, usuwanie awarii elektrycznych
Firma Handlowo Usługowa Elektroem Mateusz Pigulski - 2016-01-04 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
murowanie, tynkowanie, szpachlowanie, docieplaniechęci do pracypraca w Ostrowie i okolicach
BUDOMAX Mirosława Górecka - 2018-03-15 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw;pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych;zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych;ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi;obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna);gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt;wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych;posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń;wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych;sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet;przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe;utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy;przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego;
kontakt przez PUP - 2017-05-11 - Żywiec (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
34 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2017-01-16 - Przemyśl (podkarpackie)
Praca w kuchni z umiejętnością przygotowania dań specjalnych, estetyka podania - kuchnia ukraińska.
Inter Nos Sp. z o.o. - 2016-11-02 - Złocieniec (zachodniopomorskie)