KUCHARZ/ KUCHARKA Sarbinowo oferta pracy NZOZ ORW "FLISAK" s.c. W.Fennig, Z.Kielian, U.Fija艂kowska-Tiekiela, Z.Tekiela
Stanowisko: KUCHARZ/ KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2聽446 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Gotowanie
Data publikacji: 2018-10-29
Lokalizacja: Sarbinowo (zachodniopomorskie)
Pracodawca: NZOZ ORW "FLISAK" s.c. W.Fennig, Z.Kielian, U.Fija艂kowska-Tiekiela, Z.Tekiela
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Nadmorska 35, 76-034 Sarbinowo, powiat: koszali艅ski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Gotowanie
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽446 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: + dodatki zgodnie z RP
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ KUCHARKA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Sarbinowo
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: koszali艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Mielno
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽446 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 29.10.2018
Data zako艅czenia pracy: 31.12.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
mile widziane osoby z orzeczeniem o stopniu niepe艂nosprawno艣ci
Nazwa pracodawcy:
NZOZ ORW "FLISAK" s.c. W.Fennig, Z.Kielian, U.Fija艂kowska-Tiekiela, Z.Tekiela
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Koszalinie
Adres pracodawcy:
Nadmorska 35, 76-034 Sarbinowo, powiat: koszali艅ski, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
dodatkowe informacje: praca w godz. 6:00 -18:00, zatrudnienie od 29.10.2018 do 31.12.2018 i nast臋pnie od 16.03.2019,
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: koszali艅ski
Gmina pracodawcy: Mielno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Sarbinowo
Ulica pracodawcy: Nadmorska
Numer budynku pracodawcy: 35
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: O艣rodek wczasowy
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Koszalinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 29.10.2018
Data dodania oferty pracy: 29.10.2018
Oferta pracy wa偶na do: 28.11.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 29.10.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 26.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI UKRAI艃SKIEJ (DANIA M膭CZNE), PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI FUSION FRANCUSKIEJ;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, ZNAJOMO艢膯 REGIONALNEJ KUCHNI UIKRAI艃SKIEJ ORAZ KUCHNI FUSION, AKTUALNA KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 3 LATA DO艢WIADCZENIA
kontakt przez PUP - 2016-12-05 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci restauracyjnych oraz przygotowywanie bankiet贸w okoliczno艣ciowych. Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy, w godz. 7.00-19.00, od pn do nd.
CKIR ORLE GNIAZDO SZCZYRK SP. Z O.O. - 2017-03-10 - Szczyrk (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-06-19 - Lubin (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, da艅, deser贸wdbanie o czysto艣膰 i higien臋 w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Cieszyn (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw, dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami, utrzymanie nale偶ytej czysto艣ci na kuchni
kontakt przez PUP - 2018-01-31 - Ko艅skie (艣wi臋tokrzyskie)
Wykszta艂cenie 艣rednie, ksi膮偶eczka sanepidowska, dyspozycyjno艣膰, do艣wiadczenie. Kontakt z pracodawc膮 osobisty po wcze艣niejszym kontakcie telefonicznym.
MIKETA PPUIH Miketa Krystian - 2016-06-07 - Czerwionka-Leszczyny (艣l膮skie)
praca w sma偶alni pstr膮ga w Terce, pracodawca zapewnia zakwaterowanie i wy偶ywienie
US艁UGI GASTRONOMICZNE I HANDEL WIERZBICKA RENATA - 2016-03-09 - Terka (podkarpackie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-09-27 - S艂awno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie da艅
HOTEL WIKTORIA艃SKI - 2016-12-16 - Gr贸jec (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE R脫呕NEGO RODZAJU DA艃; DEKOROWANIE POTRAW; SPORZADZANIUE ZAPOTRZEBOWANIA NA TOWAR;
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Nowa Wie艣 Malborska (pomorskie)
praca na pe艂en etat lub 1/2 etatu, praca w Baszcie
ZAK艁ADY GASTRONOMICZNO - HOTELARSKIE A. CHOROSZY B. CICHY Wolsztyn - 2015-12-15 - 呕ody艅 (wielkopolskie)
Przyrz膮dzanie posi艂k贸w (pizzy).
"ALFORNO" ADAM CI膭PA艁A, BAR PODZWIERZYNIEC 31 W 艁A艃CUCIE - 2015-12-15 - 艁a艅cut (podkarpackie)
kuchnia polska, praca w godzinach 6-22 (2 zmiany do ustalenia)
ANATOL TIMOSZUK Hotel Le艣ny - 2018-07-13 - Bia艂ystok (podlaskie)
praca w kuchni
Centrum Ogumienia PI膭TEK Ryszard Pi膮tek. Restauracja "CASABLANCA" - 2016-11-10 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
Praca w kuchni jako kucharz: przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami,przygotowywanie posi艂k贸w na imprezy okoliczno艣ciowe,przestrzeganie standard贸w produkcji gastronomicznej,udzia艂 w procesie utrzymania i podnoszenia jako艣ci us艂ug kulinarnych,przestrzeganie przepis贸w systemu HACCP. Praca w godz. 8.30-20.00, w systemie 1/1 (1 dzie艅 pracy, 1 dzie艅 wolnego), pomi臋dzy pn a nd. Praca w Szczyrku (Prze艂臋cz Salmopolska). Praca w wymiarze 1/1 lub 1/2 etatu (do uzgodnienia).
Regionalny Zajazd Bia艂y Krzy偶 - 2016-11-10 - Szczyrk (艣l膮skie)
Przeprowadzenie kursu dla osadzonych z zaj臋膰 teoretycznych i praktycznych
POMORSKA INSTYTUCJA GOSPODARKI BUD呕ETOWEJ "POMERANIA" - 2016-09-14 - G臋barzewo (wielkopolskie)
Kucharz - przygotowywanie da艅 - kuchnia polska
ANKER PUB Joanna Chojnacka - 2018-03-26 - Mielec (podkarpackie)
jw.
Szko艂a Podstawowa z Oddzia艂ami Integracyjnymi Nr 154 im. P.E. Strzeleckiego - 2016-12-01 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸wPraca wymaga samodzielno艣ci, umiej臋tno艣ci uk艂adania jad艂ospisu, znajomo艣ci zapotrzebowania racji 偶ywno艣ciowych dla organizmu, znajomo艣ci i wdra偶ania programu systemu bezpiecze艅stwa 偶ywno艣ci HACCP
Stowarzyszenie Mi艂o艣nik贸w Pustelni Z艂otego Lasu w Rytwianach - 2018-09-05 - Rytwiany (艣wi臋tokrzyskie)
wypiekanie pizzy, przygotowywanie da艅 obiadowych
SOPRANO 艁ukasz Jankoj膰 - 2017-10-24 - Kamienna G贸ra (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o smak i jakosc potraw, utrzymywanie w nalezytej czystosci sprzetu i pomieszcze艅 kuchennych
Karczma Mazurska Stefan Chmielewski Ostr贸da - 2017-08-28 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla mieszka艅c贸w domu. Praca jednozmianowa w godz. 6.00-14.00 od poniedzia艂ku do niedzieli (r贸wnie偶 w 艣wi臋ta) wed艂ug ustalonego grafiku.
EWANGELICKI DOM OPIEKI SOAR - 2016-11-17 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
przygotowanie posi艂k贸w, obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - 艢wierklaniec (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej
Katarzyna Pra偶uch MASUM KEBAB - 2017-11-03 - Ko艅skie (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowanie pizzy, dbanie o porzadek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-06-06 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej. Praca w godz. 8-18 (2 dni pracy - 2 dni wolne) w Nowej Hucie.
NOWOHUCKI S艁OIK S.C. JOANNA MIC, MARTA SYROWIECKA - 2017-04-04 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Prace kucharza
JANUSZ ROHRAFF "PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE" - 2016-04-28 - Bia艂og贸ra (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, deser贸w, obs艂uga klient贸w, dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - 艁a艅cut (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z RECEPTURAMI KUCHNI INDYJSKIEJ. ZNAJOMO艢膯 PRZYPRAW TYPOWYCH DLA TEJ KUCHNI. PRZYGOTOWYWANIE POTRAW NA 呕YCZENIE KLIENT脫W Z POLSKI I Z ZAGRANICY. SPORZ膭DZANIE ZAPOTRZEBOWANIA NA PRODUKTY NIEZB臉DNE DO PRZYGOTOWANIA POSI艁K脫W KUCHNI INDYJSKIEJ.
kontakt przez PUP - 2017-04-12 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowanie posi艂k贸w r贸znych narodowo艣ci
kontakt przez PUP - 2016-10-18 - Nowy Targ (ma艂opolskie)