KUCHARZ Rytwiany oferta pracy Stowarzyszenie Miłośników Pustelni Złotego Lasu w Rytwianach
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłkówPraca wymaga samodzielności, umiejętności układania jadłospisu, znajomości zapotrzebowania racji żywnościowych dla organizmu, znajomości i wdrażania programu systemu bezpieczeństwa żywności HACCP
Data publikacji: 2018-09-05
Lokalizacja: Rytwiany (świętokrzyskie)
Pracodawca: Stowarzyszenie Miłośników Pustelni Złotego Lasu w Rytwianach
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Klasztorna 25, 28-236 Rytwiany, powiat: staszowski, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłkówPraca wymaga samodzielności, umiejętności układania jadłospisu, znajomości zapotrzebowania racji żywnościowych dla organizmu, znajomości i wdrażania programu systemu bezpieczeństwa żywności HACCP
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rytwiany
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: staszowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rytwiany
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.09.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, kierunek: gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: prawo jazdy kat B
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziane doświadczenie, umiejętność pracy w zespole, komunikatywność, miła aparycja, znajomość zasad obsługiwania gości, dyspozycyjność
Nazwa pracodawcy:
Stowarzyszenie Miłośników Pustelni Złotego Lasu w Rytwianach
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Staszowie
Adres pracodawcy:
Klasztorna 25, 28-236 Rytwiany, powiat: staszowski, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: staszowski
Gmina pracodawcy: Rytwiany
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rytwiany
Ulica pracodawcy: Klasztorna
Numer budynku pracodawcy: 25
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Staszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.09.2018
Oferta pracy ważna do: 05.10.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 05.09.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 05.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
produkcja posiłków cateringowych zgodnie z obowiązującymi recepturami, normami i zaleceniami dietetyka, przechowywanie żywności, wyliczanie składników i kalorii, dostawa potraw i napojów
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw
Pizzeria "RADOS" Radosław Wojtarowicz - 2017-02-07 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
Pub Piłkarski Pizzeria NIL Jarosław Otręba - 2017-05-22 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Wykształcenie: średnie; wymagane doświadczenie zawodowe; zakres obowiązków: przygotowywanie potraw z karty menu; zarządzanie samodzielnym stanowiskiem pracy; przygotowywanie listy zakupów; miejsce pracy: Gliwice
TITO TITO Jarosław Piętak - 2018-06-23 - Gliwice (śląskie)
Firma Restauracja nad Odrą zatrudni kucharza z doświadczeniem zawodowym lub osobę po szkole
Samorajczyk Teresa Hurtownia Odzieżowo-Obuwnicza "SAMURAJ" Salon Mody "SAMURAJ", Restauracja "Nad Odrą" - 2016-08-30 - Racibórz (śląskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW, WYKONYWANIE ROŻNEGO RODZAJU POTRAW KUCHNI JAPOŃSKIEJ, CHIŃSKIEJ, INDYJSKIEJ, PRZYGOTOWANIE KEBABÓWWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, ZAWODOWE MILE WIDZIANE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI INDYJSKIEJ, CHIŃSKIEJ, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYRZĄDZANIA KEBABÓW, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 1 ROK DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO, BENGALSKIEGO I INDYJSKIEGO
KHAN INTERNATIONAL SP.Z O.O. - 2018-07-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
W zależności od stopnia wykształcenia wg. Karty Nauczyciela
Szkoła Podstawowa Nr 59 w Gdańsku - 2018-06-18 - Gdańsk (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, ZAMAWIANIE TOWARÓW, OBSŁUGA SPRZĘTU KUCHENNEGO
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Złoty Stok (dolnośląskie)
przygotowywanie dań według obowiązujących standardówpraca na umowę zlecenie z odprowadzaniem składek ZUS, praca około 180 godzin w miesiący, dyspozycyjność w godzinach 8:00-22:00oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotwywanie potraw, sałatek, pizzy, serwowanie dań, zaopatrzenie kuchni
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Tarnów (małopolskie)
prowadzenie samochodu osobowego UBER
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Baniocha (mazowieckie)
-zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami,-dbanie o czystość i estetykę w miejscu pracy wg. ustalonych procedur,-dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług,-utrzymywanie dobrych relacji z zespołem
NWP Frank Enözel - 2017-10-24 - Pieszyce (dolnośląskie)
Sprzątamie stanowsika pracy, przygotowywanie dań, wykonywanie pizzy
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z przedstwioną recepturą/przepisami (grill, shorma) Praca w restauracji "SPHINX".
Łukasz Kurzyński - 2017-03-07 - Częstochowa (śląskie)
przygotowywanie posiłków
FIRMA "KORENA"- IRENA KOZIOŁ - 2016-04-06 - Gryfice (zachodniopomorskie)
Samodzielne sporządzanie potraw kuchni wietnamskiej i azjatyckiej bez używania półproduktów, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie potraw, utrzymanie na bieżąco czystości na stanowiskupracy i po zakończeniu pracy, zamawianie produktów od sprawdzonychwietnamskich firm oferujących importowaną żywność.
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Wyszków (mazowieckie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej oraz potraw na cateringi.- Wynagrodzenie: 13 zł/brutto/godzina. Praca na umowę zlecenie na 1 miesiąc, z możliwością przedłużenia.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 6:00-14:00. Wykształcenie min. zawodowe kierunkowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata na podobnym stanowisku. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Kontakt telefoniczny (7:00-17:00) (Tel. 797-023-839) lub e-mail: mcc.katowice (at) eurest.pl
EUREST POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-11-23 - Katowice (śląskie)
przygotowanie i sprzedaż kebabów
P.H.U. MURAT KARADENIZ - 2016-08-03 - Tychy (śląskie)
Prace na kuchni przy przygotowywaniu posiłków
Bar - Restauracja "U Kazimierza" - 2016-10-27 - Czarna (łódzkie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2018-03-04 - Chełmża (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie zamowionych dań.
SEALAND TRAVEL AND LOCATIONS SP. Z O.O. TRYGORT - 2016-03-17 - Trygort (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
GALERIA BOREK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-23 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
praca w restauracji
NAT - MAT Natalia Sroczyńska - 2016-08-18 - Wolsztyn (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw
Obiekty Sanatoryjno-Wczasowe "Północ" sp z o.o. w Kołobrzegu - 2016-02-04 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Czynności związane z procesami technologicznymi żywności.
PHU "LUBINPEX" Sp. z o.o. - 2018-04-05 - Legnica (dolnośląskie)
sporządzanie różnegio rodzaju potraw, pizzy, obróbka ryb i owoców morza, zamówienia produktów
"Niebo w gębie" Czesława Derda - 2018-03-01 - Augustów (podlaskie)
wg stanowiska - praca w wymiarze 0,1 etatu
Powiatowy Zespół Szkół w Brzegu Dolnym - 2016-08-26 - Brzeg Dolny (dolnośląskie)
-
Ośrodek Wypoczynkowy S.S.P. SUDOMIE Dzierżawca Wiesława Komorowska - 2018-03-27 - Rybaki (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, umiejętność obsługi maszyn kuchennych.
SOLE E MARE Maciej Musiał - 2017-04-05 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
Kucharz
FPHU "REDA" Zbigniew Rabicki Polańczyk - 2016-05-10 - Polańczyk (podkarpackie)