KUCHARZ Katowice oferta pracy EUREST POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 13 PLN
Zakres obowiązków: - Przygotowywanie potraw kuchni polskiej oraz potraw na cateringi.- Wynagrodzenie: 13 zł/brutto/godzina. Praca na umowę zlecenie na 1 miesiąc, z możliwością przedłużenia.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 6:00-14:00. Wykształcenie min. zawodowe kierunkowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata na podobnym stanowisku. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Kontakt telefoniczny (7:00-17:00) (Tel. 797-023-839) lub e-mail: mcc.katowice (at) eurest.pl
Data publikacji: 2015-11-23
Lokalizacja: Katowice (śląskie)
Pracodawca: EUREST POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Józefa Pukowca 25, 40-847 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej oraz potraw na cateringi.- Wynagrodzenie: 13 zł/brutto/godzina. Praca na umowę zlecenie na 1 miesiąc, z możliwością przedłużenia.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 6:00-14:00. Wykształcenie min. zawodowe kierunkowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata na podobnym stanowisku. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Kontakt telefoniczny (7:00-17:00) (Tel. 797-023-839) lub e-mail: mcc.katowice (at) eurest.pl
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 13 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie: 13 zł/brutto/godzina. Praca na umowę zlecenie na 1 miesiąc, z możliwością przedłużenia.
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Katowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Katowice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Katowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 13 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.11.2015
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanepidu
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Pracowitość
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie min. zawodowe kierunkowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata na podobnym stanowisku. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna).
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
EUREST POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Adres pracodawcy:
40-847 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV - Kontakt telefoniczny (7:00-17:00) (Tel. 797-023-839) lub e-mail: mcc.katowice (at) eurest.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Termin: Kontakt telefoniczny lub e-mail, Godziny : 7:00-17:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Katowice
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Katowice
Adres strony pracodawcy: www.eurest.pl
Profil działalności pracodawcy:
RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 23.11.2015
Data dodania oferty pracy: 16.11.2015
Oferta pracy ważna do: 16.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 16.11.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 16.11.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Warszawa (mazowieckie)
Sporządzanie potraw z zakresu kuchni koreańskiej, zaopatrywanie stanowiska w surowce i półprodukty do wyrabianych potraw; umowa o pracę na czas nieokreślony; praca jednozmianowa: Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI UKRAIŃSKIEJWYMAGANIA;WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, DOSWIADCZENIE W ZAWODZIE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNOEPIDEMIOLOGICZNYCH, STAŻ PRACY MIN 1 ROK,
BAR U KRECIKA MACIEJ PAWLAK - 2016-09-16 - Szczecin (zachodniopomorskie)
prace w kuchni, realizacja zleceń, dbanie o czystość stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2018-04-08 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych
PHU Jan ANTONIUK - 2016-01-07 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Kucharz - przygotowywanie posiłków dla grup zorganizowanych,oraz wydawanie a la kart Kelner - obsługa gości indywidualnychoraz grup zorganizowanych
Związek Nauczycielstwa Polskiego ZG "LOGOS" DOM NAUCZYCIELA w Augustowie - 2017-02-20 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
PERFEKCYJNA ZNAJOMOŚĆ PRZYPRAW KUCHNI INDYJSKIEJ ORAZ ICH ZASTOSOWANIE W KUCHNI INDYJSKIEJ. SPORZĄDZANIE LISTY ZAKUPÓW NIEZBĘDNYCH DO PRZYGOTOWANIA DAŃ KUCHNI INDYJSKIEJ. PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WEDŁUG RECEPTUR KUCHNI INDYJSKIEJ.
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Kraków (małopolskie)
wyksz. średnie
Niewiejski&Werda Sp. z o.o. - 2016-09-09 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
UMIEJĘTNOŚĆ SAMODZIELNEGO GOTOWANIA
BAKAMI CATERING JUZWISZYN-WRONA BARBARA - 2017-10-26 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń gastronomicznych, przygotowanie i produkcja wyrobów i półproduktów kulinarnych
Zespół Pałacowy Sp z o.o. Kurozwęki - 2017-03-02 - Kurozwęki (świętokrzyskie)
Wykształcenie zawodowe techniczne; uprawnienia SEP Grupa 1: 1 kV; możliwość pracy na wysokości powyżej 3 metrów, obsługa komputera; zakres obowiązków: regularna kontrola i konserwacja (naprawa) urządzeń technicznych wg wytycznych organizacyjnych i dokumentacji technicznej w celu zapobiegania awariom i problemom technicznym. Przeprowadzanie drobnych napraw budynku, urządzeń małej architektury, instalacji i urządzeń (również prace na wysokości powyżej 3 metrów); Zarządzanie wykonywaniem napraw, kontroli i przeglądów przez podmioty zewnętrzne oraz kontrola jakości i terminowości wykonywanych prac. Uczestnictwo w kontrolach przeprowadzanych przez urzędy państwowe;Prowadzenie i kontrolowanie dokumentacji technicznej zgodnie z wytycznymi organizacyjnymi; oferta także dla osób z orzeczonym stopniem niepełnosprawności;
TESCO (POLSKA) SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-10 - Gliwice (śląskie)
praca w restauracji hotelowej przygotowywanie śniadań hotelowychoraz zamówień a la kart
Związek Nauczycielstwa Polskiego ZG "LOGOS" DOM NAUCZYCIELA w Augustowie - 2016-01-05 - Augustów (podlaskie)
przygotowanie potraw dla dzieci i młodzieży na obozie (śniadanie, obiad, kolacja),utrzymywanie w czystości kuchni, zaplecza oraz jadalni
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Gładyszów (małopolskie)
Konserwacja i naprawa maszyn oraz urzadzeń mechanicznych, usuwanie awarii i usterek, praca w godz.6-14/14-22/22-6.Wynagrodzenie 2.200 zł brutto+premia uznaniowa.
Stora Enso Wood Products Sp. z o.o. - 2016-04-18 - Murów (opolskie)
praca w kuchni
FIRMA TURYSTYCZNA JAROSŁAW WYROWINSKI - 2017-01-13 - Rytel (pomorskie)
gotowanie , dbanie o czystrość przygotowywanie posiłków,
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Brenna (śląskie)
sprzadzanie róznego rodzaju potraw z zastosowaniem narzędzi, maszyn iurządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Zgierz (łódzkie)
przygotowywanie posiłkówwykształcenie zawodowedoświadczenie
Firma Handlowo Usługowa Mi-Ko Mikołaj Kowalczyk - 2016-05-31 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
-Przygotowywanie posiłków,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Po okresie próbnym umowa o pracę na czas nieokreślony,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37-Kontakt e-mail: sekretariat (at) zamek-gniew.pl
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-25 - Gniew (pomorskie)
w/g stanowiska
33 Wojskowy Odział Gospodarczy - 2017-12-08 - Kielce (świętokrzyskie)
jw.
GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2018-03-01 - Warszawa (mazowieckie)
określone we wniosku
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Resko (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, znajomość gastronomii oraz przypraw i receptur typowych dla kuchni indyjskiej
"OLIMP" Alan Mirchani - 2016-11-08 - Wołomin (mazowieckie)
obróbka wstępna mięsa przed pieczeniem, smażenie mięsa, obsługa zamówień klienta
KEBAB HAUS AHMET YOGURTCU - 2017-07-19 - Stargard (zachodniopomorskie)
KUCHARZ
LESZEK SMOLIŃSKI ZRB i UTH PRZYBIERNÓWKO - 2016-09-07 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
- przygotowanie składników do dań obiadowych i kolacji- przygotowanie potraw- rozmieszczenia dania na talerzu, dekorowanie - sprzątanie obszaru roboczego
Bianca Mai Fichtestube Rammenau - 2017-10-31 - Niemcy (Niemcy)
Administrator stron internetowych. Praca na terenie Starogardu Gdańskiego.
Nordapress P.P.H.U. Halina Ruszewska - 2017-03-10 - Starogard Gdański (pomorskie)
jw.
Level Work sp. z o.o. - 2018-02-14 - Warszawa (mazowieckie)