KUCHARZ-PIZZER Ludwin oferta pracy GMINNA SPÓŁDZIELNIA "SAMOPOMOC CHŁOPSKA" W LUDWINIE
Stanowisko: KUCHARZ-PIZZER
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: wyrób i wypiek pizzy
Data publikacji: 2016-05-27
Lokalizacja: Ludwin (lubelskie)
Pracodawca: GMINNA SPÓŁDZIELNIA "SAMOPOMOC CHŁOPSKA" W LUDWINIE
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:21-075 Ludwin, powiat: łęczyński, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: wyrób i wypiek pizzy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-PIZZER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ludwin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: łęczyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ludwin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2016
Data zakończenia pracy: 31.08.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: wyrób pizzy
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: KSIĄŻECZKA SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNA
Nazwa pracodawcy:
GMINNA SPÓŁDZIELNIA "SAMOPOMOC CHŁOPSKA" W LUDWINIE
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łęcznej
Adres pracodawcy:
Aleja Jana Pawła II 95, 21-010 Łęczna, powiat: łęczyński, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV / skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: łęczyński
Gmina pracodawcy: Łęczna
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łęczna
Ulica pracodawcy: Aleja Jana Pawła II
Numer budynku pracodawcy: 95
Nazwisko osoby zgłaszającej: Krystyna Piskorska
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łęcznej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.05.2016
Oferta pracy ważna do: 10.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 27.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 27.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-07-24 - Barwice (zachodniopomorskie)
Do obowiązków należy przygotowanie dań typowych dla kuchni niemieckiej, dań a la karte, pieczenie ciast.
Strandhaus Krummensee Anneliese Weiß - 2016-04-12 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie potrzaw kuchni wietnamskiej, czytanie receptur w języku wietnamskim.
Bar Hanoi - 2017-07-31 - Bolesławiec (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłów dla uczniów - śniadania i obiad,
Szkola Podstawowa nr 4 - 2018-07-12 - Czeladź (śląskie)
obróbka wstępna i gotowanie w kuchni hotelu *** (żywienie zbiorowe), kuchnia zimna, przystawki, bufet śniadaniowy i kolacyjny, imprezy okolicznościowe
Nadwiślańska Agencja Turystyczna sp. z o.o. - Hotel*** OGRODZISKO Wisła - 2018-03-12 - Wisła (śląskie)
Zgodny z wykonywanym stanowiskiem
Ośrodek Rehabilitacyjno Wypoczynkowy "SYRENA" - 2016-03-15 - Mielno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, dań obiadowych.
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe OAZA s.c. - 2018-02-23 - Kępno (wielkopolskie)
KUCHNIA POLSKAPRACA W GODZ. 13.00-23.00;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNOEPIDEMIOLOGICZNYCH, NA SPOTKANIE UMAWIAĆ SIĘ TELEFONICZNIE - KONTAKT Z PRACODAWCĄ W GODZ. 10-18
HOTEL RESTAURACJA BAR BOŃCZA ZDZISŁAW ŁUBKOWSKI - 2017-01-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW DLA GOŚCI RESTAURACJI.WYMAGANE WYKSZTAŁCENIE MINIMUM ZAWODOWE.KREATYWNOŚĆ, SAMODZIELNOŚĆ. WYMAGANA AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH.WYMAGANE MINIMUM 2 LATA DOŚWIADCZENIA.PRACA W GODZINACH 12:00-24:00.
PANORAMA HOTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Białobrzegi (mazowieckie)
przygotowanie pizzy i kebabu. Obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Gorlice (małopolskie)
Organizacja pracy w kuchni
Stanica Wodna PTTK - Krutyń - 2017-03-02 - Piecki (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
"Kociołek Lubuski" Gozdek Urszula - 2017-07-10 - Słubice (lubuskie)
Przygotowanie, wyrób, wypiek pizzy. Praca w systemie 12 godzin co drugi dzień, w godzinach 11:00-23:00.
Łukasz Grad FOOD SYSTEM - 2017-11-08 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, kontrola jakościowa wydawanych potraw, dbanie o właściwą ekspozycję potraw, dbanie o czystość w miejscu pracy, odpowiednie zabezpieczenie towaru.
LAGDIW LTD. OUTSOURCING SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-03-18 - Kłodzko (dolnośląskie)
Kuchnia ukraińska, rosyjska, polska - głównie w zakresie dań rybnych
ANNA I PIOTR LISAKOWSCY Sp. j - 2016-04-01 - Jastarnia (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiempraca z zespolemożliwość zakwaterowania
Przedsiębiorstwo Budowlano-Inwestycyjne Witold Śliwiński - 2016-05-25 - Zełwągi (warmińsko-mazurskie)
Szycie na maszynie
PPHU "LAMPDAR" Import-Eksport s.c. Dariusz Szafrański, Jan Grochowalski - 2016-04-21 - Chodzież (wielkopolskie)
przygotowanie śniadań, dań lunchowych, tworzenie karty dań, kontrola food cost, robienie zamówień
kontakt przez PUP - 2018-05-04 - Kraków (małopolskie)
- sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń gastronomicznych.- obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna).,- obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw,- utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy.
GUBERNATOR SERVICE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-11 - Wyszków (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, deserów, wypiek pizzy, przygotowywanie napojów
EM FACTORY Mateusz Andrzejak - 2016-12-07 - Zielona Góra (lubuskie)
Naprawa i remonty maszyn czyszczących.
SKLEP "ŚWIDRZANKA" GAMEL GAWRYŚ PAWEŁ - 2017-04-07 - Otwock (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, lepienie pierogów
KRYSTYNA JELINOWSKA USŁUGI GASTRONOMICZNE RAWICZ - 2017-08-22 - Rawicz (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, organizowanie pracy w kuchni
HOTEL "SŁOWIK" RESTAURACJA WALDEMAR SŁOWIK - 2017-03-07 - Poniatowa (lubelskie)
wykształcenie min. zawodowe-gastronomiczne, doświadczenie mile widziane
Dominik Bielawny CATERING BOLUŚ - 2017-04-25 - Krotoszyn (wielkopolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-05-16 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie goracych i zimnych posiłków
Auto Vito Witold Żytkowicz - 2016-02-18 - Kluszkowce (małopolskie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-04-03 - Rajcza (śląskie)
przygotowywanie posiłków
Centrum Konferencyjno-Wypoczynkowe Daniel Mróz - 2016-08-17 - Mieszkowice (zachodniopomorskie)