KUCHARZ Kępno oferta pracy Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe OAZA s.c.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 20 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, dań obiadowych.
Data publikacji: 2018-02-23
Lokalizacja: Kępno (wielkopolskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe OAZA s.c.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Marcinkowskiego 9/C, 63-600 Kępno, powiat: kępiński, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, dań obiadowych.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 20 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: do uzgodnienia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. godz
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kępno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kępiński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kępno
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 20 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe OAZA s.c.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kępnie
Adres pracodawcy:
Kręta 1, 63-600 Kępno, powiat: kępiński, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: kępiński
Gmina pracodawcy: Kępno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kępno
Ulica pracodawcy: Kręta
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: Przygotowywanie i podawanie napojów
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kępnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.02.2018
Oferta pracy ważna do: 23.03.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 23.02.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 23.02.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Naprawa i diagnoza pojazdów samochodowych
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Bytów (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej. Równoważny system czasu pracy, dwie zmiany: 6:00-14:00, 14:00-22:00. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. z o.o. Sp. k. we Wrocławiu.
Wrocławska Akademia Kulinarna Sp z o.o. Sp. komandytowa - 2017-01-11 - Wrocław (dolnośląskie)
produkcja potraw kuchni azjatyckiej, przygotowywanie sajgonek i sushi, wydawanie dań, catering
PRYZMAT Sp. z o.o. Restauracja Chińska CHINA TOWN - 2017-08-14 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków dla 120 dzieci.Miejsce pracy: Zabrze - Grzybowice.Godziny pracy: 6.00 - 14.00 od poniedziałku do piątku.
Zespół Szkolno-Przedszkolny Nr 8 - 2017-05-22 - Zabrze (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ I PIZZY,OBRÓBKA MIĘŚ,GRILOWANIE,SMAŻENIE
MK ALHAMBRA RESTAURANT - 2016-11-10 - Skierniewice (łódzkie)
praca na kuchni ciepłej i zimnej, przygotowanie sushi, znajomość produktów, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, praca od poniedziałku do niedzieli w godz. 11.00-22.00
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Pruszków (mazowieckie)
produkcja wyrobów firmowych
kontakt przez PUP - 2018-09-07 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Kucharz
"MERKURION" Sp. z o.o. - 2017-04-24 - Smerek (podkarpackie)
pakowanie odzieży w zakładzie krawieckim
BERGAMO by JOLANTA k. - 2017-01-05 - Głowno (łódzkie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej wg oryginalnych przepisów.
TAMARYND S.C. - 2017-07-07 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw regionalnych kuchni ukraińskiej, sprządzanie jadłospisów.
JOLBEX - JR Joanna Jedlińska - 2017-01-27 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków - śniadania, obiady, przetwory mleczne. Udział w układaniu jadłospisów i przygotowywanie wg nich posiłków. Pobieranie z magazynu produktów żywnościowych w ilościach przewidzianych procedurą. Utrzymanie porządku i czystości w kuchni i pomieszczeniach przyległych. Dbanie o powierzone sprzęty.Praca na czas określony : 1 roksala G
Przedszkole nr 94 - 2018-05-10 - Wrocław (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2016-08-09 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Usuwanie awarii urządzeń. Wymiana wadliwych komponentów. Diagnostyka i naprawa urządzeń. Zapewnienie prawidłowego funkcjonowania maszyn i urządzeń.
MASARNIA NIEŚCIOR Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2018-02-14 - Księżpol (lubelskie)
Wg. harmonogramuRPO
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Strzelce Krajeńskie (lubuskie)
przygotowywanie potraw oraz posiłków na imprezy okolicznościowe
"Mały Rzym" Hotel i Restauracja Sp. z o.o. - 2016-02-12 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Kucharz
PHU Ania Andżelika Rosa i Lidia Straszak Spółka cywilna - 2017-01-13 - Bolesławiec (dolnośląskie)
jw.
KASKAM Kamil Maciejczuk (Chata WariaTTa Pitta Kebab) - 2018-04-06 - Warszawa (mazowieckie)
PRzygotowywanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej, szczególnie dalekowschodniej . Praca na umowe zlecenie, 8 godzin tygodniowo. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-06-13 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej. Praca w godz. 8-18 (w systemie 2 dni pracy - 2 dni wolne) w Nowej Hucie.
NOWOHUCKI SŁOIK S.C. JOANNA MIC, MARTA SYROWIECKA - 2018-04-20 - Kraków (małopolskie)
-przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej- marokańskiej
HABIBY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-15 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
g
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów według nich posiłków, punktualne przygotowywanie zdrowych i higienicznych posiłków zgodnie z normami żywieniowymi,, dbanie o najwyższa jakość i smak wydawanych posiłków. Pobieranie produktów spożywczych z magazynu w ilościach przewidzianych recepturą, kwitowanie ich odbioru w raportach żywieniowych, zabezpieczenie pobranych z magazynu produktów przed zepsuciem i dbanie o ich racjonalne zużycie. Porcjowanie posiłków dla dzieci i personelu zgodnie z normami żywieniowymi. Przestrzeganie właściwego podziału pracy w kuchni i nadzór nad jej wykonaniem.Przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów bhp, ppoż., higieniczno- sanitarnych. Mycie naczyń i sprzętu kuchennego z obowiązującą instrukcją. Utrzymanie w stanie używalności powierzonego sprzętu kuchennego i ubrań ochronnych, natychmiastowe zgłaszanie nieprawidłowości kierownikowi gospodarczemu. Dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych. Pilnowanie, aby w kuchni nie przebywały osoby nieupoważnione.
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Złotoryja (dolnośląskie)
-sporządzanie potraw, pobieranie surowców do produkcji, obróbka surowców.Utrzymywanie stanowiska pracy w czystości.
FIRMA I. P.P.H.U. MARIUSZ POLIKOWSKI FIRMA II. MARIUSZ POLIKOWSKI WSPÓLNIK SPÓŁKI CYWILNEJ MM POLIKOWSKI - 2018-02-15 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
w/g stanowiska
CYKA S.C. - 2015-12-03 - Kielce (świętokrzyskie)
KUCHARZ - przygotowywanie oraz podawanie posiłków według przepisów oraz zgodnie ze sztuką kilinarną
kontakt przez PUP - 2017-10-16 - Nowa Sól (lubuskie)
przygotowanie potraw w zakresie od obróbki wstępnej do obróbki termicznej,obsługa urządzeń gastronomiczynych.(mile widziane 2-letni staż pracy,książeczka aktualna sanepidowska)
Jednostka Wojskowa nr 5701 - 45 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Wędrzynie - 2016-01-26 - Skwierzyna (lubuskie)
Sporządzanie potraw kuchni wietnamskiej.Włśąciwy dobór i obróbka surowców.
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Łódź (łódzkie)
Zapewnienie wyżywienia słuchaczom oraz uczestnikom przedsięwzięć organizowanych w obiektach zlokalizowanych w Legionowie oraz policjantom pełniącym służbę i pracownikom zatrudnionym w tych obiektach.Zadania podstawowe:1) przyjmowanie artykułów spożywczych z magazynu żywnościowego;2) przygotowywanie produktów żywnościowych do obróbki wstępnej i obróbki termicznej;3) koordynowanie i przygotowywanie posiłków;4) porcjowanie produktów żywnościowych;5) koordynowanie i wydawanie posiłków;6) utrzymanie systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności i żywienia HACCP oraz prowadzenie stosownej dokumentacji.
CENTRUM SZKOLENIA POLICJI W LEGIONOWIE - 2018-04-03 - Legionowo (mazowieckie)
wg stanowiska
DABAS Sp. z o.o - 2017-03-17 - Darłowo (zachodniopomorskie)