KUCHARZ Szczecin oferta pracy PANORAMA HOTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 600 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWYWANIE POTRAW DLA GOŚCI RESTAURACJI.WYMAGANE WYKSZTAŁCENIE MINIMUM ZAWODOWE.KREATYWNOŚĆ, SAMODZIELNOŚĆ. WYMAGANA AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH.WYMAGANE MINIMUM 2 LATA DOŚWIADCZENIA.PRACA W GODZINACH 12:00-24:00.
Data publikacji: 2018-08-28
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: PANORAMA HOTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:RADOSNA 60, 70-752 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW DLA GOŚCI RESTAURACJI.WYMAGANE WYKSZTAŁCENIE MINIMUM ZAWODOWE.KREATYWNOŚĆ, SAMODZIELNOŚĆ. WYMAGANA AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH.WYMAGANE MINIMUM 2 LATA DOŚWIADCZENIA.PRACA W GODZINACH 12:00-24:00.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie/Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: umowa zlecenie praca w godzinach 12:00-24:00
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Szczecin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczecin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: SAMODZIELNOŚĆ, KREATYWNOŚĆ
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
PANORAMA HOTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
RADOSNA 60, 70-752 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: RADOSNA
Numer budynku pracodawcy: 60
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.08.2018
Oferta pracy ważna do: 27.09.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 28.08.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 28.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I NAPOJÓW W BARZE ORIENTALNYM. PRZYRZĄDZANIE POTRAW BENGALSKICH I INDYJSKICH. POMOC W PRZYGOTOWANIU DAŃ SMAŻONYCH,GRILLOWANYCH, GOTOWANYCH I DAŃ GŁÓWNYCH Z KUCHNI BENGALSKIEJ ORAZ INDYJSKIEJ.
BLUE ENERGY SP.Z O.O - 2017-05-23 - Kościan (wielkopolskie)
naliczanie płac i zasiłków chorobowych
DB Outsourcing Danuta Świątek - 2016-09-30 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
KUCHARZ W RESTAURACJI
Zespół Pałacowo-Parkowy imieniem Jana Witkowskiego Magdalena Witkowska - 2017-02-07 - Bądzów (dolnośląskie)
Praca w charakterze kucharza, przygotowywanie dań kuchni polskiej. Miejsce pracy: Wrocław ul. Kluczborska Kontakt kandydatów z pracodawcą: 507-011-320Oferta w sali: G
BAR MLECZNY MIKRUS MARCIN OWSIANNY - 2016-09-26 - Wrocław (dolnośląskie)
.
Stacja Paliw ARBI Bilak Roman - 2016-08-18 - Człuchów (pomorskie)
Utrzymanie ładu i porządku na posesji.
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Rąbity (warmińsko-mazurskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Warszawa (mazowieckie)
Organizacja pracy firmy:- harmonogramy, organizacja spotkań,- pierwszy kontakt z klientem,- sporządzanie dokumentacji, wniosków- zarządzanie dokumentami i projektami w "Chmurze komputerowej"
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posiłków w zamówień
kontakt przez OHP - 2016-10-04 - Mielec (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
"DEDAL" USŁUGI GASTRONOMICZNE SPERUDA STANISŁAW - 2016-03-01 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie śniadań i dań garmażeryjnych.
Przedsiębiorstwo Handlowe LUZAM Wójtowicz Lucjan - 2016-09-14 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie ciasta do pizzy produkcja pizzy
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Puck (pomorskie)
praca na pile do cięcia płyt i okleiniarce
Hurtownia KORNIK Jerzy Capała - 2018-05-07 - Zduńska Wola (łódzkie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej, odczytywanie oryginalnych receptur i nazw oryginalnych produktów. Dyplom kucharza kuchni wietnamskiej/azjatyckiej
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Łódź (łódzkie)
kucharz, doświadczenie co najmniej 5 lat, przygotowywanie posiłków dla dzieci 1-6 lat
Publiczne Przedszkole Nr 1 Lwówek Śląski - 2016-10-13 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)
Przygotowywanie sushi
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Puławy (lubelskie)
Praca na kuchni. Wymagane wykształćeie garstronomiczne. Mile widziane doświadczenie, ks. sanepidowska.
Lokal Gastronomiczny "LARI" A.Toborek B. Jabłońska - 2016-09-02 - Mysłowice (śląskie)
Wykształcenie - zadadnicze zawodowe - konieczneDoświadczenie zawodowe - Fryzjer -1 rok
Aleksandra Trebuniak " Hairpoint" - 2015-11-30 - Jaworzno (śląskie)
gotowanie,koordynowanie pracy pomocy kuchennych
PUH Paulina Seydak - 2018-02-22 - Słubice (lubuskie)
gotowanie potraw, przygotowywanie menu
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchnii azjatyckiej
"ZŁOTY SMOK" Regina Majczyna - 2016-08-19 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-12-13 - Zielonka (mazowieckie)
Obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Kolbuszowa (podkarpackie)
sortowanie odzieży
BADPOL Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe - 2018-04-18 - Starachowice (świętokrzyskie)
gotowanie (kuchnia Polska), dbanie o czystość, zamówienia towaru
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków na miejscu i na wynos. Prace porządkowe na powierzonym stanowisku pracy związane z należytym utrzymaniem porządku. Przestrzeganie przepisów BHP
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Czosnów (mazowieckie)
kontakt z klientem, obsługa, przygotowywanie posiłków z menu lokalu,dbanie o czystość miejsca pracyMiejsce wykonywania pracy Olsztyn: ul. Partyzantów 40 B; ul. Boenigka 7A; ul. Dworcowa 31; ul. Wilczyńskiego 20A
kontakt przez PUP - 2018-05-14 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
-Przygotowywanie posiłków [firma prowadzi usługi cateringowe],-Praca na terenie Tczewa, ul.Wyszyńskiego 11-Praca jednozmianowa w godznach 4:30-12:30,-Osoby zainteresowane proszone są o KONTAKT TELEFONICZNY Z PRACODAWCĄ 608-629-144.
GTMC SP. Z O.O. - 2017-03-07 - Tczew (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Warszawa (mazowieckie)