KUCHARZ Warszawa oferta pracy "DEDAL" US艁UGI GASTRONOMICZNE SPERUDA STANIS艁AW
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Data publikacji: 2016-03-01
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: "DEDAL" US艁UGI GASTRONOMICZNE SPERUDA STANIS艁AW
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Nowoursynowska 161, 02-787 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wy偶ywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: M.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.03.2016
Data zako艅czenia pracy: 31.05.2016
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 2)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie minimum zawodowe - kucharz; wymagana ksi膮偶eczka sanepidu; minimum 2 lata do艣wiadczenia na stanowisku. Obowi膮zki: gotowanie w kuchni polskiej, w艂oskiej i wegetaria艅skiej. Mo偶liwo艣膰 zakwaterowania, mo偶liwo艣膰 wy偶ywienia. Zg艂oszenia osobiste: Nowoursynowska 161. Zg艂oszenia telefoniczne: 603 970 765. Zg艂oszenia mailowe: stolowkasggw (at) wp.pl
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: "DEDAL" US艁UGI GASTRONOMICZNE SPERUDA STANIS艁AW
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Nowoursynowska 161, 02-787 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Nowoursynowska
Numer budynku pracodawcy: 161
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.03.2016
Oferta pracy wa偶na do: 25.03.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 01.03.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 01.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca w kuchni szpitala wg zakresu obowi膮zk贸w. Praca w systemie 2 zmianowym (06:00 -14:00, 09:00-17:00).
Wojew贸dzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych - 2018-08-06 - Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie produkt贸w do da艅
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - W膮growiec (wielkopolskie)
sprz膮tanie pomieszcze艅 biurowych
Sp贸艂dzielnia Handlowo-Us艂ugowa INKA - 2018-01-08 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
wyksztalcenie zawodowe-kucharz, do艣wiadczenie mile widziane, umiejetno艣膰 gotowania, ch臋膰 do pracy.Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw, obs艂uga gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy.
Wawrzyniak Sp. z o.o. - 2017-04-28 - Perzyce (wielkopolskie)
us艂ugi piel臋gnacyjno-opieku艅cze w domu chorego
US艁UGI PIEL臉GNIARSKIE MARIOLA WORYTA - 2017-11-07 - Gubin (lubuskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2018-08-17 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
kucharz
OSTERIA Gra偶yna i Karol Korzenieccy sp贸艂ka jawna - 2017-12-28 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
SOLANKI UZDROWISKO INOWROC艁AW SP. Z O. O. - 2018-03-09 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw.
Marcin Matyjaszek U FRYZJERA - 2016-09-02 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Warszawa (mazowieckie)
obs艂uga kelnerska
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Wis艂a (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej
Produkcja Pierog贸w Domowych - 2017-07-24 - Bia艂y Dunajec (ma艂opolskie)
przygotowanie da艅 kuchni ukrai艅skiej (soljanka, torcik z w膮tr贸ek, go艂膮bki po ukrai艅sku), opracowywanie menu restauracji, zamawianie towar贸w, przygotowywanie listy zakup贸w
Tomasz Dudaronek - 2017-09-27 - Bia艂ystok (podlaskie)
Uczestniczenie w planowaniu jad艂ospis贸w przygotowaniu w\g posi艂k贸w. Pobieranie produkt贸w spo偶ywczych z magazynu w ilo艣ciach przewidzianych receptur膮 i odpowiednie zabezpieczenie ich przed u偶yciem.Przestrzeganie w艂a艣ciwego podzia艂u pracy w kuchni i nadz贸r nad jej wykonaniem.Dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak posi艂k贸w i wydawanie ich o wyznaczonych godzinach.Praca na czas okre艣lony : 01.08.2018r. do 31.08.2019r.Godzina zako艅czenia pracy: 15:00sala G
Przedszkole nr 47 " Le艣ny Ludek" - 2018-05-07 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, napoi i deser贸w zzastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adachgastronomicznych.Umiej臋tno艣ci i uprawnienia: Dobry, niepospolity smak, wyobra藕nia, zmys艂 estetyczny i poczucie elegancji.
ASKMED Sp. z o.o.- Sanatorium Polanica - 2016-09-15 - Polanica-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
zgodny z programem
kontakt przez PUP - 2017-02-28 - Podg贸rzyn (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dla pacjent贸w posi艂k贸w, pobieranie z magazynu produkt贸w 偶ywno艣ciowych, racjonalne wykorzystywanie i przetwarzanie surowc贸w, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w dla pacjent贸w i personelu prowadzenie kart kontroli rejestr贸w
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - G贸rki Wielkie (艣l膮skie)
kucharz kuchni arabskiej
KEBAB ORAN Abadi Mohamed - 2016-03-30 - August贸w (podlaskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Brenna (艣l膮skie)
kucharz 艣niadaniowy w hotelu
HTI Sp. z o.o. - 2016-06-21 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowanie da艅 obiadowych, obr贸bka cieplna warzyw i owoc贸w, rozbi贸r mi臋sa
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Gorlice (ma艂opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE I PRZYRZ膭DZANIE POTRAW AZJATYCKICH W BARZE ORIENTALNYM;WYMAGANIA: ZNAJOMO艢膯 KUCHNI ORIENTALNEJ, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J.WIETNAMSKIEGO
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - Szczecin (zachodniopomorskie)
gotowanie i przygotowywanie potraw oraz wydawanie
kontakt przez PUP - 2016-11-14 - Zgierz (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Firma Handl.-Prod.- Us艂ug. Gastronomiczna Olszar Jan Urszula - 2016-09-12 - Brenna (艣l膮skie)
kucharz/ barman
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Tuczno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie korespondencji do dor臋czenia, dor臋czanie korespondencji i przekaz贸w pieni臋偶nych, realizacja plan贸w sprzeda偶owych dotycz膮cych wybranych us艂ug i towar贸w, praca z lud藕mi z wykorzystaniem nowoczesnych narz臋dzi. Poszukiwane osoby z w艂asnym 艣rodkiem transportu
"POCZTA POLSKA SP脫艁KA AKCYJNA" - 2018-03-14 - Wyrzysk (wielkopolskie)
nawi膮zywanie kontakt贸w i budowanie relacji z kluczowymi partnerami przemys艂owymi , doradztwo handlowe i techniczne;Praca w godz.8.00-16.00
Premar S艂upsk - 2017-06-01 - S艂upsk (pomorskie)
praca na kuchni
BAR OSTR臉呕NIK Zenon Saladra - 2016-05-16 - Trzebni贸w (艣l膮skie)
pzygotowywanie potraw do imprez okoliczno艣ciowych oraz na sal臋
Firma Pinocy Joachim Pinocy - 2018-07-11 - L臋dziny (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w lokalu gastronomicznym.
Przedsi臋biorstwo Handlowo Us艂ugowe Tomasz Ambroziewicz - 2018-04-20 - Gostynin (mazowieckie)