KUCHARZ Gostynin oferta pracy Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Tomasz Ambroziewicz
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków w lokalu gastronomicznym.
Data publikacji: 2018-04-20
Lokalizacja: Gostynin (mazowieckie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Tomasz Ambroziewicz
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kard. Stefana Wyszyńskiego 40, 09-500 Gostynin, powiat: gostyniński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków w lokalu gastronomicznym.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gostynin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gostyniński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gostynin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.04.2018
Data zakończenia pracy: 24.05.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: wymagane umiejętności w zawodzie kucharz
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Tomasz Ambroziewicz
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gostyninie
Adres pracodawcy:
Tadeusza Kościuszki 27/11, 09-500 Gostynin, powiat: gostyniński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
świadectwa pracy, książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: od zaraz
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: gostyniński
Gmina pracodawcy: Gostynin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gostynin
Ulica pracodawcy: Tadeusza Kościuszki
Numer budynku pracodawcy: 27
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gostyninie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 20.04.2018
Data dodania oferty pracy: 19.04.2018
Oferta pracy ważna do: 18.05.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 19.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 19.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
kucharz/ barman
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Tuczno (zachodniopomorskie)
Organizowanie i prowadzenie zajęć wychowawczych oraz sprawowanie opieki nad grupą młodzieży wsparcia dziennego, wychowawczych i opiekuńczych.
Ochotnicze Hufce Pracy Dolnośląska Wojewódzka Komenda - 2016-07-06 - Góra (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem, praca w godz. 6-22
Hotel Atena - 2016-09-29 - Słupsk (pomorskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Alwernia (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
"MIKO-TUR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-19 - Funka (pomorskie)
przygotowywanie posiłków - catering dietetyczny
MILANOVO RESTAURANTS Sp. z o.o. - 2016-07-28 - Józefosław (mazowieckie)
Oferta z programu zatrudnienie osób do 30 roku życia. Przygotowywanie potraw zgodnie z przyjętą recepturą, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, dbanie oświeżość i dostępność produktów (zgłaszanie kończącego się asortymentu). Wymagania: wykształcenie średnie, doświadczenie w gastronomii, znajomośc podstawowych zasad obróbki termicznej potraw, znajomość nazw podstawowych sprzętów kuchennych i produktów, podzielność uwagi, skupienie, dokładność, umiejętność pracy pod presją czasu.
HAYABUSA s.c. - 2017-06-07 - Wejherowo (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Składanie zamówień.
APEXLAND MAREK ADAMCZYK - 2016-07-29 - Kromerowo (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
Przedsiębiorstwo Handlowo-Gastronomiczne BETA s.c. - 2016-03-07 - Bolesławiec (dolnośląskie)
-
"SIWY" s.c. Jerzy Siwy ; Krystian Siwy - 2016-01-15 - Zakopane (małopolskie)
przygotowywanie potraw, tworzenie nowych dań
SMK S.C. SEBASTIAN BANASIK, KRYSTIAN BANASIK, JÓZEFA BANASIK,EDWARD BANASIK, MAJA STEFANIAK - 2017-04-27 - Tarnów (małopolskie)
Montaż (składanie części plastikowych do samochodu) Miejsce pracy: cała Polska.
USŁUGI OGÓLNOBUDOWLANE Wiesława Grzenia - 2016-11-09 - Sławki (pomorskie)
przygotowywanie potraw wg przepisów kuchni ukraińskiej i polskiej
P.P.H.U "AMAZONKA " Ryszard Sosnowski - 2018-03-07 - Irządze (śląskie)
wyrób pizzy, przygotowywanie sosów i produktów do wyrobu pizzy
FIRMA "IZA" IZABELLA WIŚNIEWSKA - 2016-06-24 - Kwidzyn (pomorskie)
przygotowywanie polskich dań
IZABELA GAJDAMOWICZ KARCZMA STODOŁA GRUPA PIEROGOWA ZAGRODA - 2017-08-08 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I NAPOJÓW KUCHNI INDYJSKIEJ; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE LUB ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW I NAPOJÓW KUCHNI INDYJSKIEJ, 2-5 LAT DOŚWIADCZENIA W PRACY NA STANOWISKU KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO I HINDI;
KATHMANDU SPÓŁKA CYWILNA JOLANTA GRABARZ ILONA GRABARZ - 2016-05-09 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Jabłonowo (mazowieckie)
Podejmując pracę na tym stanowisku będziesz odpowiedzialna/y za:•przyjmowanie i weryfikację dostaw•kompletację towaru w magazynie•sprawne i rzetelne załadowanie towaru•dbałość o czystość i porządek w magazynie •prawidłowy obieg dokumentacji magazynowej
Iglotex Dystrybucja sp. zo.o Filia Łódź - 2016-02-18 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw, obróbka warzyw, owoców, mięs, przygotowywanie napojów zimnych i gorących, obsługa kelnerska, nauka obsługi kasy fiskalnej, utrzymanie porządku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.- Wynagrodzenie: 18 zł/brutto/godzina. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 11:00-21:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie BEZ Znaczenia. Mile widziane wykształcenie gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe na stanowisku Kucharz. Kontakt wstępnie telefoniczny (11:00-21:00) (Tel. 661-024-947) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Armii Krajowej 465, 40-748 Katowice).
CATERING SERVIS 2 "DOMINIKA" SŁAWOMIR SZOJDA - 2017-03-14 - Katowice (śląskie)
Obróbka termiczna mięs, ryb, warzyw. Przygotowanie potraw zgodnie z zaleceniami.
kontakt przez PUP - 2018-01-11 - Legionowo (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w/g karty menu i wydawanie dla klientów, obsługa cateringów i przyjęć. Okres próbny umowa zlecenie, kolejan umowa o pracę. Praca w systemie co drugi dzień. Kontakt osobisty po wcześniejszym telefonicznym.
Bożena Julia Polak-Stojanowa ZAŚCIANEK POLSKI - 2015-12-03 - Siedlce (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-08-02 - Nysa (opolskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni Włoskiej
"JNS" DOMINIK DUDA - 2018-09-03 - Kielce (świętokrzyskie)
Kucharz
Hotel Polski Sp. z o.o. Mielec - 2017-04-06 - Mielec (podkarpackie)
Wykształcenie zawodowe; doświadczenie: brak wymagań; przygotowywanie posiłków wg. określonych receptur; dwie zmiany; praca także w weekendy; miejsce pracy: Gliwice
RESTAURACJA WANILIA ALEKSANDRA WRÓBEL - 2017-04-04 - Gliwice (śląskie)
przygotowanie i przyrządzanie potraw wg receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
samodzielne przygotowanie potraw, umiejętnośc pracy w zespole
P.H.U. Igor Małecki "BAR ORKAN" - Dziwnówek - 2016-03-08 - Dziwnówek (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, obróbka wstępna produktów, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, utrzymanie czystości, obsługa urządzń gastronomicznych i zmywarki
kontakt przez PUP - 2018-01-25 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
Przygotowywanioe posiłków dla gości restauracji Praca w systemie dwuzmianowym: I 12:00-20:00, II 13:00-21:00
Martex - Biuro Podróży Krajowych i Międzynarodowych Przewozów Kruszyński Józef - 2016-08-30 - Dębska Kuźnia (opolskie)