KUCHARZ Zakopane oferta pracy "SIWY" s.c. Jerzy Siwy ; Krystian Siwy
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: -
Data publikacji: 2016-01-15
Lokalizacja: Zakopane (ma艂opolskie)
Pracodawca: "SIWY" s.c. Jerzy Siwy ; Krystian Siwy
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Ma艂e 呕ywcza艅skie 11a, 34-500 Zakopane, powiat: tatrza艅ski, woj: ma艂opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: -
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Zakopane
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ma艂opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: tatrza艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Zakopane
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 18.01.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: "SIWY" s.c. Jerzy Siwy ; Krystian Siwy
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zakopanem
Adres pracodawcy:
Ma艂e 呕ywcza艅skie 11a, 34-500 Zakopane, powiat: tatrza艅ski, woj: ma艂opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: nie wymagane
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: ma艂opolskie
Powiat pracodawcy: tatrza艅ski
Gmina pracodawcy: Zakopane
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Zakopane
Ulica pracodawcy: Ma艂e 呕ywcza艅skie
Numer budynku pracodawcy: 11a
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zakopanem
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.01.2016
Oferta pracy wa偶na do: 15.02.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 15.01.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 15.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Obr贸bka produktw, gotowanie, wydawanie cateringu.
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przygotowywanie i sprzeda偶 da艅 ma艂ej gastronomii
TRAFART KIESZKOWSKI OKTAWIAN - 2016-07-28 - Konin (wielkopolskie)
sporz膮dzanie dossier kosmetyk贸w, pomoc w przygotowaniu planu produkcyjnego, wsp贸艂praca z dzia艂ami wewn臋trznymi, kontrola jako艣ci dostarczanych surowc贸w, poszczeg贸lnych proces贸w produkcyjnych i wyrob贸w gotowych, tworzenie nowych i modernizowanie ju偶 istniej膮cych receptur i technologii produkcyjnych, prowadzenie statystyk i sporz膮dzanie raport贸w
Grehen sp. z o.o. - 2018-03-15 - Celestyn贸w (mazowieckie)
1. Zapoznanie si臋 z zak艂adem pracy, jego schematem organizacyjnym, regulaminem2. Zapoznanie si臋 z recepturami potraw i menu3. Planowanie pracy w celu odpowiedniego, sprawnego przebiegu poszczeg贸lnych czynno艣ci4. Wykonywanie czynno艣ci porz膮dkowych w zmywalni naczy艅 sto艂owych i pomieszcze艅 produkcyjnych5. Wykonywanie obr贸bki wst臋pnej i termicznej warzyw, owoc贸w i grzyb贸w6. Przygotowywanie narz臋dzi i miejsca pracy7. Sporz膮dzanie sur贸wek, zak膮sek8. Sporz膮dzanie przetwor贸w i potraw z mleka9. Sporz膮dzanie da艅 z jaj, kasz, m膮ki10. Sporz膮dzanie zup, dodatk贸w do zup, sos贸w 11.Przygotowanie potraw z mi臋sa zwierz膮t rze藕nych, drobiu, dziczyzny i ryb12. Sporz膮dzanie deser贸w na ciep艂o i zimno13. Sporz膮dzanie napoj贸w14. Zapoznanie si臋 ze sposobami dekorowania i podawania posi艂k贸w 15. Sporz膮dzanie potraw dietetycznych16. Sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnej i staropolskiej17. Korzystanie z dokumentacji zak艂adu gastronomicznego18. Obs艂uga maszyn i urz膮dze艅
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Szymbark (pomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w,
艁O呕Y艃SKA WIOLETTA Firma Handlowo-Us艂ugowa "Karo" - 2016-11-04 - Piekary 艢l膮skie (艣l膮skie)
Przygotowyanie da艅 ciep艂ych dla Go艣ci, przygotowywanie da艅 z A'la Karte
Malinowe Hotele Sp. z o.o. - 2018-07-12 - 艢wierad贸w-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
wg stanowiska
Przysta艅 Tokarnia Jolanta Hobot - 2017-07-28 - Tokarnia (ma艂opolskie)
zgodnieze stanowiskiem; wst臋pnie kontakt telefoniczny z pracodawc膮 po godz. 10.00 w celu ustalenia terminu spotkania
Zak艂ad Produkcyjno- Us艂ugowo- Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluk膮" Anna, Mariusz i Pawe艂 Stachyra - 2016-06-03 - S艂upsk (pomorskie)
Przygotowanie da艅 kuchni tajskiej. Miejsce pracy: Wroc艂aw ( lokale nale偶膮ce do firmy Amalfi Sp. Cywilna)Kontakt kandydat贸w z pracodawc膮: telefonicznyOferta znajduje si臋 w sali: G
AMALFI S.C. - 2016-04-11 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
praca jako kucharz
Ortopedyczno-Rehabilitacyjny Szpital Kliniczny im. W. Degi - 2017-08-22 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw
F.H.U. "BOSS", Zdzis艂aw Sojka - 2016-07-06 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Szprotawa (lubuskie)
Przygotowywanie pizzy i da艅 mi臋snych
Bar Gastronomiczny"呕r贸de艂ko",Transport Zarobkowy Kuza艅scy S.J - 2017-09-07 - Ozork贸w (艂贸dzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej, zw艂aszsza bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-02-12 - Piaseczno (mazowieckie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z wcze艣niej ustalonym menu, gotowanie, pieczenie, sma偶enie.- Wynagrodzenie: 2100 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 10:00-18:00. Wykszta艂cenie minimum zawodowe.
kontakt przez PUP - 2018-03-06 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowanie potraw, ustalanie karty da艅, wyb贸r naczy艅 do podawania da艅, wyb贸r sprz臋t贸w do przygotowania da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami, dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracuj膮cym w kuchni, ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw, zarz膮dzanie bud偶etem na wydatki spo偶ywcze, dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie polece艅 osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produkt贸w do gotowania, nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych, ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowania wyst臋puj膮cych w karcie da艅 potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualn膮 wymian臋 przyrz膮d贸w u偶ywanych w kuchni, itd.
Damian Kuc - 2016-05-19 - Biecz (ma艂opolskie)
obs艂uga kuchni i plyty indukcyjnej, przygotowanie i sporz膮dzanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-11-15 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
-Prace na produkcji,-Prace manualne,-Wynagrodzenie od 9 z艂 netto/ 1 godz.-Osoby zainteresowane prosimy o przes艂anie cv na adres: rekrutacja (at) actio-hr.pl
ACTIO HR SP. Z O.O. - 2016-06-14 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.Praca w godz. 7-19 w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy na umow臋 o prac臋 w D藕wirzynie
PHU WSP OPOLE Sp. z o. o. - 2017-02-01 - D藕wirzyno (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W NA ODDZIA艁Y SZPITALNE, NADZ脫R NAD PRAC膭 PODLEG艁EGO ZESPO艁U, KOORDYNOWANIE PRAWID艁OWEGO ZU呕YCIA SUROWC脫W POBRANYCH DO PRODUKCJI, SPORZADZANIE POSI艁K脫W ZGODNIE Z RECEPTURAMI I NORMAMI OBOWI膭ZUJ膭CYMI W 呕YWIENIU ZBIOROWYM;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE KIERUNKOWE, 1 ROK STA呕U PRACY, MILE WIDZIANE DO艢WIADCZENIE Z ZAKRESU ORGANIZACJI PRACY KUCHNI I ZARZ膭DZANIU ZESPO艁EM, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH; KONTAKT OSOBISTY: KUCHNIA SZPITALNA SPSK, UL. POWST. WIELKOPOLSKICH 72 LUB PRZES艁A膯 CV NA MAILA: kuchnia.spsk2 (at) impel.pl
IMPEL CATERING COMPANY SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2016-01-29 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Koordynacja dzia艂a艅 pracownik贸w
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Kalisz (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni polskiej. Praca w systemie dwunastogodzinnym od poniedzia艂ku do niedzieli co drugi dzie艅 w godz. 10.00-22.00 w Szczyrku.
NA BRZEGU S. C. JOLANTA MAGDZIARZ,ZBIGNIEW WAWRZUTA - 2017-03-21 - Szczyrk (艣l膮skie)
Praca w klubie "Parow贸z" i barze "Stacyjka". Obs艂uga Klient贸w. Przygotowanie i wydawanie i sprzedawanie potraw.
RECEPTURY CYPRYS PAL-GORCZYCA MA艁GORZATA - 2017-09-04 - Gdynia (pomorskie)
Osoba zatrudniona na stanowisku kucharza odpowiedzialna b臋dzie za przygotowanie posi艂k贸w w restauracji hotelowej oraz b臋dzie bra艂a udzia艂 w kreowaniu karty menu. Praca w godz.: 4-24.
PURO HOTEL WROC艁AW Sp. z o.o. - 2017-09-15 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 produkcyjnych - zgodnie ze stanowiskiem
DAMIX Sp贸艂ka z ograniczon膮 odpowiedzialno艣ci膮 - 2017-12-18 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
sporz膮dzanie potraw z karty oraz ich dekorowanie, nadzorowanie procesu produkcji a tak偶e nadzorowanie wydawania, podawania gotowych potraw.
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Wyrzysk (wielkopolskie)
Przygotowywanie kebaba i da艅 kuchni indyjskiej.
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - J贸zef贸w (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty menu, nadz贸r nad jako艣ci膮 zamawianej 偶ywno艣ci, ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw, dopilnowanie porz膮dku w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Dobiesz (mazowieckie)
Prace typowe dla kucharza
K枚nigliches Forsthaus - 2016-04-28 - Niemcy (Niemcy)