KUCHARZ Dębska Kuźnia oferta pracy Martex - Biuro Podróży Krajowych i Międzynarodowych Przewozów Kruszyński Józef
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 500 - 3 300 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanioe posiłków dla gości restauracji Praca w systemie dwuzmianowym: I 12:00-20:00, II 13:00-21:00
Data publikacji: 2016-08-30
Lokalizacja: Dębska Kuźnia (opolskie)
Pracodawca: Martex - Biuro Podróży Krajowych i Międzynarodowych Przewozów Kruszyński Józef
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ozimska 21, 46-053 Dębska Kuźnia, powiat: opolski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanioe posiłków dla gości restauracji Praca w systemie dwuzmianowym: I 12:00-20:00, II 13:00-21:00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 500 - 3 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Dębska Kuźnia
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: opolski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Chrząstowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 500 - 3 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 30.08.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych (książeczka sanepidowska)
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
dobry stan zdrowia, min .1 rok doświadczenia w branży gastronomicznej, schludność.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Martex - Biuro Podróży Krajowych i Międzynarodowych Przewozów Kruszyński Józef
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Adres pracodawcy:
Ozimska 21, 46-053 Dębska Kuźnia, powiat: opolski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV, książeczka sanepidowska,kontakt z pracodawcą: osobiście po uprzednim kontakcie telefonicznym, telefonicznie w godzinach: 08:00-20:00, przez e-mail
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: osobiście po uprzednim kontakcie telefonicznym, telefonicznie w godzinach: 08:00-20:00,przez e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: opolski
Gmina pracodawcy: Chrząstowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Dębska Kuźnia
Ulica pracodawcy: Ozimska
Numer budynku pracodawcy: 21
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.08.2016
Oferta pracy ważna do: 30.09.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 30.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 30.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodny ze st.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE AGNIESZKA TATAREK - 2017-09-20 - Wierzchowice (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków typu fast food
FIRMA HANDLOWA MAX S. C. - 2017-03-13 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
przygotowywanie bufetów i dań z karty
B5 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-24 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Tarnów (małopolskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-05-02 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przyrządzanie różnego rodzaju potraw, dań, przekąsek, obsługa sprzętu kuchennego: piec, blender, wędzarka, mikser itp., tworzenie nowych kart dań, kalkulacja przyrządzanych dań. Wymagania: wykształcenie zawodowe, kierunek kucharz.
Marcin Świerk - 2018-01-11 - Lisewo (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, dbanie o estetykę potraw, przygotowywanie produktów i ich obróbka, znajomość i przestrzeganie obowiązujących przepisów i HACCP
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Krzesimów (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
Restauracja "MAXIM" Andrzej Szatkowski - 2016-06-01 - Wieliczka (małopolskie)
kuchnia domowa bar na stacji paliw
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Iwona Sadowska - 2017-12-28 - Zaścianki (podlaskie)
Przygotowywanie surowców, produktów, półproduktów oraz gotowych dań.
kontakt przez OHP - 2017-10-26 - Wysoka Wieś (warmińsko-mazurskie)
Odtwarzanie potraw kuchni indyjskiej z oryginalnych przepisów pochodzących z Indii.
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Zelów (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-10 - Czajków (wielkopolskie)
Przygotowanie pizzy dla gości według określonych standardów,nadzór nad jakością wydawanej pizzy,dbanie o zaopatrzenie i utrzymanie czystości sprzętu i pomieszczeń.
"TRADE & CONSULT" DAWID KAMIŃSKI - 2016-07-29 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
DIETA W PUDEŁKU S.C. ŻANETA BRUŚ,MONIKA WRÓBEL - 2016-03-23 - Kalisz (wielkopolskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie dań z menu kuchni wietnamskiej. zamawianie towaru od dostawców z Wietnamu, prowadzenie negocjacji z kontrahentami pochodzenie wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2018-06-14 - Otwock (mazowieckie)
samodzielne prowadzenie kuchni
PRO ARTE HOTEL RESTAURACJA Hanna Wacław - 2016-06-22 - Poznań (wielkopolskie)
pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, obróbka wstępna surowców
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Brenna (śląskie)
Przygotowywanie potraw ciepłych i zimnych.
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Jachranka (mazowieckie)
- Praca dwuzmianowa między 8 a 19,- Kontakt telefoniczny 600-740-713,- Kontakt osobisty przy ul. Dąbrowskiego 21 w Tczewie,- Osoby zainteresowane powinny koniecznie zgłosić się do pracodawcy ze świadectwami pracy oraz dokumentami potwierdzającymi wykształcenie.
P.H.U. "KALITA" DOROTA KALITA - 2017-04-25 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie dań wietnamskich i chińskich tj. kaczka po chińsku, rosół wietnamski, wołowina 5 smaków, kaczka na gorącym półmisku
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Międzyrzec Podlaski (lubelskie)
wprowadzanie dokumentów, wstępna dekretacja, rozliczanie płatności
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
Firma Handlowo-Gastronomiczna Katarzyna Lewandowska - 2017-10-09 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
praca w g programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-03-02 - Legnica (dolnośląskie)
Sporządzanie posiłków, napoi z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń, obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, obróbka surowców, ocena surowców półproduktów i wyrobów gotowych, wykańczanie, dekorowanie, sporządzanie potraw kuchni regionalnych oraz kuchni polskiej, przestrzeganie przepisów BHP i PPOŻ
KARSON - MILEWSKI, STASIAK SPÓŁKA JAWNA - 2016-09-08 - Wołomin (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Białystok (podlaskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni syczuańskiej ze szczególnym uwzględnieniem oryginalncyh receptur.
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Łódź (łódzkie)
praca w kuchni na produkcji i przygotowywaniu posiłków,
kontakt przez PUP - 2017-11-08 - Opole (opolskie)