KUCHARZ Zaścianki oferta pracy Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Iwona Sadowska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: kuchnia domowa bar na stacji paliw
Data publikacji: 2017-12-28
Lokalizacja: Zaścianki (podlaskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Iwona Sadowska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Szosa Baranowicka 72a, 15-521 Zaścianki, powiat: białostocki, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: kuchnia domowa bar na stacji paliw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zaścianki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: białostocki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Supraśl
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 28.12.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Nazwa pracodawcy: Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Iwona Sadowska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Adres pracodawcy:
Szosa Baranowicka 72a, 15-521 Zaścianki, powiat: białostocki, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: białostocki
Gmina pracodawcy: Supraśl
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zaścianki
Ulica pracodawcy: Szosa Baranowicka
Numer budynku pracodawcy: 72a
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.12.2017
Oferta pracy ważna do: 31.01.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 28.12.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 28.12.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
KLEJENIE PIEROGÓW
PHU "BARTOLINI" s.c. Katarzyna Lipińska, Mirosław Lipiński - 2017-09-20 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
Ośrodek Badań i Usług Psychologicznych Centrum Zdowia Psychicznego Wiesław Stanisław Wielgat - 2015-11-24 - Augustów (podlaskie)
samodzielne gotowanie
HUT-PUS SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-09-01 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie tradycyjnych i regionalnych dań kuchni chińskiej na patelniach typu WOK.
Katarzyna Świst-Wang Chun Xiang - 2018-01-30 - Wejherowo (pomorskie)
Obróbka wstępna surowców: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie. Obróbka termiczna surowców i półproduktów: gotowanie, smażenie, duszenie. Sporządzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie procesów technologicznych.
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
Restauracja z jedzeniem na wagę specjalizująca się w kuchni polskiej oraz reginalnej (potrawy kuchni światowych) Przyrządzanie posiłków oraz ich wydawanie, obróbka wstępna mięs, przygotowywanie półproduktów, sporządzanie zamówień, praca przy wydawaniu posiłków, tworzenie przepisów i receptur. Umowa na czas określony, praca w godz. 8:00-21:00 równoważny czas pracy.
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków od podstaw
Stołówka ZACISZE Krzysztof Sikora Zamarski - 2017-02-17 - Cieszyn (śląskie)
- Organizacja pracy zespołu i przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku 3-6 lat, pobieranie i rozliczanie pobranych produktow, układanie jadłospisów.- Wynagrodzenie: 2316 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na zastępstwo na czas usprawiedliwionej nieobecności pracownika. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe w pracy w kuchnii przedszkolnej. Uprawnienia kucharza. Znajomość przepisów dot. żywienia dzieci w placówkach przedszkolnych. Umiejętność organizowania wyżywienia (finanse, racje żywieniowe). Umiejetność zarządzania zespołem. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) ---> ważne badania w kierunku salmonella i shigella. Kontakt wstępnie telefoniczny (7:00-15:00) (Tel. 32-254-24-92, 507-571-364) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Piastów 13, 40-866 Katowice).
MIEJSKIE PRZEDSZKOLE NR 57 IM. KRASNALA HAŁABAŁY - 2017-03-07 - Katowice (śląskie)
obsługa klienta,obsluga kasy fiskalnej,dbałość o czystość na stanowisku pracy
KEBAB Beata Szczecińska - 2017-06-09 - Rakoniewice (wielkopolskie)
kuchnia polska - obiady + imprezy okolicznosciowe
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Łódź (łódzkie)
Wykształcenie: brak wymagań; doświadczenie zawodowe; doś. na stanowisku kierownika zmiany mile widziane; praca w restauracji; ks. sanepidu; miejsce pracy: Pilchowice ul. Dworcowa 20 Restauracja ; praca 12/24
ROZBIÓR I HURT MIESA ZWIERZĄT RZEŹNYCH MARCIN SZYMURA - 2016-03-29 - Pilchowice (śląskie)
Ustalanie karty menu, przygotowywanie posiłków.Wymagania: wykształcenie kierunkowe, doświadczenie w pracy na ww. stanowisku.
Hotel Spa LASKOWO Katarzyna Pokorska - 2018-04-18 - Jankowice (śląskie)
samodzielne przygotowanie potraw i deserów
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Katowice (śląskie)
wg. programu
kontakt przez PUP - 2016-04-18 - Węgrów (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę zlecenie w godz. 7-15 w Kołobrzegu.
Nadwiślańska Agencja Turystyczna Sp. z o.o. (Sanatorium GÓRNIK) - 2016-08-18 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Kamienica (małopolskie)
wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie bez znaczenia
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni gruzińskich. Wymagana znajomość kuchni gruzińskiej.
kontakt przez PUP - 2016-05-04 - Łódź (łódzkie)
Gotowanie potraw kuchnii indyjskiej.
LITTLE INDIA PVT.LDT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-21 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
.
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Kikół (kujawsko-pomorskie)
Kucharz-kuchnia tradycyjna
PHU HALTRANS WŁODZIMIERZ HALCZAK - 2017-01-16 - Dąbrowa Bolesławiecka (dolnośląskie)
Praca polega na wykonywaniu połączeń telefonicznych z wykorzystaniem profesjonalnego oprogramowania. Ankieter przeprowadza badania według schematu przedstawionego na ekranie monitora, niczego nie sprzedaje jedynie bada opinie publiczną. Ma do dyspozycji bazę kontaktów. Możliwa jest praca zdalna, w domu.
PBS Spółka z o.o. - 2016-06-17 - Sopot (pomorskie)
Ogólne prace leśne.
Zakład Usług Leśnych Jerzy Trzaskacz Wilanów - 2016-01-27 - Wilanów (świętokrzyskie)
Przygotowanie około 600 posiłków dziennie do cateringu, odpowiedzialnośćza estetykę, pakowanie posiłków, przestrzeganie przepisów BHP obowiązujących w gastronomii
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Grójec (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków: śniadań, obiadów i kolacji dla ok 27 osób,utrzymywanie porządku w kuchni i stołówce. Kontakt z pracodawcą: 694125807.
DOMEK Z SERCEM s.c. BRYGIDA NOWAK, VIOLETTA PAWLUS - 2016-04-19 - Radwanice (dolnośląskie)
Zakres najważniejszych zadań: sporządzanie specyfikacji i umów zgodnie z prawem zamówień publicznych, redagowanie pism stanowiących odpowiedzi na wnioski wpływające do wydziału, załatwianie i opiniowanie wniosków wpływających do wydziału, nadzorowanie zawartych umów, prowadzenie spraw związanych z gminną ewidencją zabytków, procesowania spraw związanych z konkursami.Szczegóły oferty na stronie internetowej Biuletynu Informacji Publicznej - http://bip.um.ustka.pl
Urząd Miasta Ustka - 2016-04-22 - Ustka (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE LISTY ZAKUPÓW. WSTĘPNA OBRÓBKA PRODUKTÓW, OBRÓBKA TERMICZNA PRODUKTÓW, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI NA STANOWISKU PRACY I W POMIESZCZENIACH KUCHENNYCH. WPROWADZANIE NOWOŚCI DO KARTY DAŃ. EFEKTYWNA PRACA W ZESPOLE
FIRMA BARTEK CECYLIA BAŃKOWSKA - 2017-04-07 - Rzeszów (podkarpackie)
przyrządzanie potraw i dań, zapewnienie prawidłowego funkcjonowania kuchni
RACZKIEWICZ s.c. Jan Raczkiewicz, Katarzyna Szymkowiak - 2018-08-20 - Witaszyce (wielkopolskie)
Przygotowywanie posilków, produktów i dań oraz ich sprzedaż.
PPHU PIKUNVO DANH NAM VO - 2017-09-27 - Gdynia (pomorskie)
jw.
ARINA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-01 - Warszawa (mazowieckie)