KUCHARZ Trzebniów oferta pracy BAR OSTRĘŻNIK Zenon Saladra
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: praca na kuchni
Data publikacji: 2016-05-16
Lokalizacja: Trzebniów (śląskie)
Pracodawca: BAR OSTRĘŻNIK Zenon Saladra
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ostrężnicka 12, 42-320 Trzebniów, powiat: myszkowski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca na kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Trzebniów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: myszkowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Niegowa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.05.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: aktualna książeczka sanepidowska
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
umiejętność sporządzania posiłków kuchni polskiej
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: duże zaangażowanie w pracy
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
otwartość na rozwój i chęć dozdobywania nowej wiedzy
Nazwa pracodawcy: BAR OSTRĘŻNIK Zenon Saladra
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Myszkowie
Adres pracodawcy:
Ostrężnicka 12, 42-320 Trzebniów, powiat: myszkowski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV- kontakt tel . z pracodawcą po godz. 17:00
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : od 17:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: myszkowski
Gmina pracodawcy: Niegowa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Trzebniów
Ulica pracodawcy: Ostrężnicka
Numer budynku pracodawcy: 12
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Myszkowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.05.2016
Oferta pracy ważna do: 16.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 16.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 16.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw
Tomasz Helt "TOMEX" - 2016-11-15 - Jastrowie (wielkopolskie)
-
NIEZNANI SPRAWCY MAGDALENA KOROLCZUK - 2016-01-05 - Białystok (podlaskie)
Miejsce wykonywania pracy: KIETRZPrzygotowywanie potraw na potrzeby restauracji oraz cateringu;Dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu;Przestrzeganie zasad postępowania z żywnością;Dbanie o czystość w kuchni oraz w pomieszczeniach socjalnych.Umiejętność pracy w kuchni, wykształcenie zawodowe, doświadczenie w zawodzie.
"L.& P." Sp. z o.o. Agencja Zatrudnienia - 2016-11-18 - Racibórz (śląskie)
-obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw;-ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, właściwe gospodarownie nimi;-obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna);-posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw;-sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchi polskiej i innych narodów;-przygotowywanie potraw, napojów oraz deserów na przyjęcia okolicznościowe-utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy;-porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
przygotowywanie pism procesowych, opinii prawnych, kontakt z klientem
Marta Jaskułowska Kancelaria Adwokacka - 2016-03-07 - Zgierz (łódzkie)
Zgodnie ze stanowiskiem; Przyrządzanie polskich potraw, pierogi.Wykształcenie min. średnie. Książeczka SANEPID do celów sanitarno-epidemiologicznych. Umiejętność gotowania polskich potraw i lepienia pierogów. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku.
POLHOLDING ANNA POL - 2016-01-20 - Lublin (lubelskie)
wykształcenie min. podstawowe, doświadczenie na podobnym stanowisku mile widziane, obsługa kasy fiskalnej, dbanie o czystość i porządek na markecie, praca w zespole;miejsce pracy: Odolanów
Dino Polska S.A. - 2016-03-23 - Odolanów (wielkopolskie)
przygotowywanie i sporządzanie potraw wg kuchni orientalnej (tureckiej i azerbejdżańskiej)
Bar "U Kaśki" - Sitarz Katarzyna - 2017-01-24 - Chełm (lubelskie)
wykonywanie poleceń zgodnie z zawodem
SH Operation Sp. z o.o. - 2016-06-06 - Stare Sady (warmińsko-mazurskie)
kontrola nad jakością procesu produkcyjnego, prowadzenie dokumentacji, planów kontroli
NatWork Natalia Wierzbicka - 2017-10-26 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
pieczenie ciast, robienie pierogów, gotowanie zup, sosów, przygotowanie sałatek i surówek
AKADEMIA CIEKAWSKIEJ PROF. SÓWKI Punkt Przedszkolny - 2016-06-22 - Poznań (wielkopolskie)
Utrzymywanie należytej czystości, porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych, przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
obsługa kasy , obsługa klienta, przyjmowanie dostaw, sprawdzanie pod względem ilościowym i jakościowym, nabijanie cen na towary
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Górki Wielkie (śląskie)
Przygotowywanie dań
E.J.P. HOTELE Sp. z o.o. Sp. K - 2016-09-08 - Wągrowiec (wielkopolskie)
Wykształcenie zawodowe, średnie gastronomiczne lub doświadczenie na ww. stanowisku; sumienność, punktualność, odpowiedzialność; zakres obowiązków: organizacja pracy na kuchni, wyrabianie pizzy, obsługa klientów, przyjmowanie dostaw, wykonywanie zamówień; miejsce pracy: Pyskowice;
ALEKSANDRA CAPPILLERI, MACIEJ DUDWAŁ S.C. - 2017-01-12 - Pyskowice (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej
SMAK-E-HIND TASTE OF INDIA ALEKSANDRA TROSZCZYŃSKA-THAPAR - 2016-02-25 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie i wypiekanie pizzy, zakup produktów, przygotowywanie ciasta i dodatków, przygotowywanie sosów, obsługa urządzeń technicznych związanych z wypiekiem pizzy, wydawanie pizzy
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Stoczek Łukowski (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości.Praca w godz.7-19 w równowaznym systemie czasu pracy na umowę o pracę w Kołobrzegu, również w weekendy. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie.
Przedsiębiorstwo Usługowe HOLTUR Sp. z o.o. - 2016-05-13 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowanie farszu i ciasta do pierogów chińskich, lepienie pierogów chińskich, zamawianie produktów w języku chińskim.
Koncept Piotr Grablewski - 2017-08-01 - Gdynia (pomorskie)
Utrzymywanie należytej czystości, porządku naczyń, sprzętu, pomieszczeń kuchni. Przygotowywanie posiłków: smażenie, gotowanie, krojenie. Dbanie o należyte przechowywanie żywności w urządzeniach do tego przystosowanych - lodówka ( odpowiedzialaność za jakość i świeżość produktów spożywczych), robienie dużej ilości pierogów, planowanie jadłospisów, odpowiedzialność za sprzęt.
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, obieranie krojenie warzyw, porcjowanie posiłków, sprawdzanie terminu, mycie i czyszczenie naczyń i urządzeń, utrzymanie czystości
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Nowy Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
- przyrządzanie posiłków zgodnie z opracowanymi recepturami , normami i wymogami oraz zatwierdzonym jadłospisem dekadowym- wydawanie podstawowych posiłków- przestrzeganie zasad higieny, zasad i procedur zapewniajacych właściwą jakość żywności- przestrzeganie zasad określonych w systemie HACCP, przepisów dot. zbiorowego żywienia oraz zaleceń sanepidu-dabnie o należyte przechowywanie żywności- utrzymanie porządku na stanowiskach pracy, -dbanie o estetyczny wygląd jadalni, nakrycie stołów.
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków- żywienie zbiorowe
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Białebłoto-Stara Wieś (mazowieckie)
Bieżące naprawy maszyn i urządzeń, usuwanie usterek, przeglądy urządzeń elektrycznych, kontrola stanu technicznego maszyn i urządzeń.
"ENFOREST" Sp. z o. o. - 2015-12-23 - Walim (dolnośląskie)
jw
Szpital Kliniczny im. Ks.Anny Mazowieckiej - 2017-04-07 - Warszawa (mazowieckie)
dynamiczna praca w branży restauracyjnej (bistro), obsługa klienta indywidualnego głównie studentów, mieszkańców okolicy lub żołnierzy zawodowych blisko położonej jednostki wojskowej. Do głownych obowiązków należą: przygotowywanie posiłków, obsługa klienta, realizacja terminowa zamówień, przygotowanie listy zakupów, przygotowanie dań na wynos (cetering).
kontakt przez PUP - 2018-05-22 - Poznań (wielkopolskie)
ZGODNIE ZE STANOWISKIEM
kontakt przez OHP - 2017-11-07 - Bielsko-Biała (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla grup zorganizowanych, śniadań hotelowych, obiadów i wydawanie dań dla gości indywidualnych
Związek Nauczycielstwa Polskiego ZG "LOGOS" DOM NAUCZYCIELA w Augustowie - 2016-04-12 - Augustów (podlaskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy, kontakt telefoniczny z pracodawcą od godz. 10.00
Firma Produkcyjno Handlowo Usługowa Maryland Maria Długokęcka - 2016-08-30 - Sierpc (mazowieckie)