KUCHARZ Gorlice oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: - przyrz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z opracowanymi recepturami , normami i wymogami oraz zatwierdzonym jad艂ospisem dekadowym- wydawanie podstawowych posi艂k贸w- przestrzeganie zasad higieny, zasad i procedur zapewniajacych w艂a艣ciw膮 jako艣膰 偶ywno艣ci- przestrzeganie zasad okre艣lonych w systemie HACCP, przepis贸w dot. zbiorowego 偶ywienia oraz zalece艅 sanepidu-dabnie o nale偶yte przechowywanie 偶ywno艣ci- utrzymanie porz膮dku na stanowiskach pracy, -dbanie o estetyczny wygl膮d jadalni, nakrycie sto艂贸w.
Data publikacji: 2017-08-07
Lokalizacja: Gorlice (ma艂opolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Gorlice, powiat: gorlicki, woj: ma艂opolskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w:
- przyrz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z opracowanymi recepturami , normami i wymogami oraz zatwierdzonym jad艂ospisem dekadowym- wydawanie podstawowych posi艂k贸w- przestrzeganie zasad higieny, zasad i procedur zapewniajacych w艂a艣ciw膮 jako艣膰 偶ywno艣ci- przestrzeganie zasad okre艣lonych w systemie HACCP, przepis贸w dot. zbiorowego 偶ywienia oraz zalece艅 sanepidu-dabnie o nale偶yte przechowywanie 偶ywno艣ci- utrzymanie porz膮dku na stanowiskach pracy, -dbanie o estetyczny wygl膮d jadalni, nakrycie sto艂贸w.
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Gorlice
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ma艂opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: gorlicki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpocz臋cia pracy: 01.09.2017
Data zako艅czenia pracy: 28.02.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: 艣rednie zawodowe 4-letnie, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Komunikatywno艣膰, wyrozumia艂o艣膰 i cierpliwo艣膰 w kontaktach z osobami starszymi, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gorlicach
Adres pracodawcy:
Michalusa 18, 38-300 Gorlice, powiat: gorlicki, woj: ma艂opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie+CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: ma艂opolskie
Powiat pracodawcy: gorlicki
Gmina pracodawcy: Gorlice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Gorlice
Ulica pracodawcy: Michalusa
Numer budynku pracodawcy: 18
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Pomoc spo艂eczna z zakwaterowaniem dla os贸b starszych i niepe艂nosprawnych.
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gorlicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (sta偶 z UP)
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 07.08.2017
Data dodania oferty pracy: 07.08.2017
Oferta pracy wa偶na do: 28.08.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 07.08.2017
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
Podobne oferty pracy
zgody ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2015-12-17 - B臋dzin (艣l膮skie)
praca w kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w zar贸wno ciep艂ych jak i zimnych , grilowanie , ustalanie menu , dba艂o艣膰 o stanowisko pracy, rozdzielanie obowi膮zk贸w zespo艂owiprzepracowywanie na umowie zlecenia +ZUS oko艂o 80 godzin w miesi膮cu wed艂ug potrzeb, dyspozycyjno艣膰 od 9:00 do23:00
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw na potrzeby restauracji oraz cateringu;Dbanie o prawid艂owe magazynowanie 偶ywno艣ci i sprz臋tu;Przestrzeganie zasad post臋powania z 偶ywno艣ci膮;Dbanie o czysto艣膰 w kuchni oraz w pomieszczeniach socjalnych.
"L.&P." Sp. z o.o. Agencja Zatrudnienia - 2016-10-07 - Chr贸艣ciel贸w (opolskie)
Przygotowywanie da艅 z kuchnii wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Kochlice (dolno艣l膮skie)
WG ZAL
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
kucharz kuchni ciep艂ej - przygotowanie posi艂k贸w, wydawanie da艅, obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych
DOHO - Marcin Hirze vel Jagielski - 2016-05-10 - Bia艂ystok (podlaskie)
gotowanie, sma偶enie, pieczenie, obs艂uga urz膮dze艅 do obr贸bki termicznej potraw oraz urzadze艅 wytwarzaj膮cych produkty 偶ywno艣ciowe do konsumpcji typu pierogi, kopytka itp. samodzielne przygotowywanie potraw, imprez masowych.
KASYNO SARA - 2017-02-08 - Sulech贸w (lubuskie)
przew贸z towaru zgodnie ze zleceniem, wyjazdy za granic臋 teren Niemiec, Francji, Holandii, Belgii
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Zielona G贸ra (lubuskie)
obsluga i konserwacja kot艂a co,utrzymanie odpowiedniej temperatury na kotle z zale偶no艣ci od temperatur zewn臋trznych
Przedsi臋biorstwo Komunikacji Samochodowej Sp. z o.o. - 2017-01-27 - Stasz贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie produkt贸w w kuchni
"AMREST" Sp. z o.o. - 2016-10-13 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Nauka gotowania wg przepis贸w obowi膮zuj膮cych w restauracji. Gotowanie i przygotowywanie potraw dla klient贸w.
kontakt przez PUP - 2016-12-01 - Lw贸wek 艢l膮ski (dolno艣l膮skie)
Praca w kuchni. Przygotowanie potraw na uroczysto艣ci organizowane w restauracji. Gospodarka surowcami.
RESTAURACJA I HOTEL MAXIM TOMASZ PAWLAK - 2016-08-11 - D艂uga Wie艣 Druga (wielkopolskie)
rozwo偶enie posi艂k贸w, obr贸bka mi臋sa
F.H.U.S.C.Marzena Wojciechowska Robert Wojciechowski - 2017-11-29 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
Zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
sporz膮dzanie potraw kuchni tureckiej, sur贸wek, przygotowanie mi臋sa do kebaba, dbanie o czysto艣膰
kontakt przez PUP - 2018-01-31 - Mi臋dzyrzec Podlaski (lubelskie)
Przygotowanie oraz estetyczne ich podawanie,zabezpieczanie produkt贸w 偶ywno艣ciowych, utrzymanie w czysto艣ci urz膮dze艅 oraz pomieszcze艅
kontakt przez PUP - 2016-09-19 - Tur贸w (艣l膮skie)
Przygotowanie potraw typowych dla kuchni niemieckiej.
ZAV IPS RPS - 2016-02-11 - Niemcy (Niemcy)
do uzgodnienia
WS SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-11-15 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Osoby zatrudnione na w/w stanowisku b臋d膮 zajmowa膰 si臋 dojeniem kr贸w dojarkami elektrycznymi (dojarki ruroci膮gowe) na du偶ym gospodarstwie rolnym (ok. 200 kr贸w). Czynno艣ci higieniczne (dezynfekcja kr贸w, obs艂uga dojarek, dbanie o czysto艣膰 urz膮dze艅 i pomieszcze艅 gospodarczych)
IN TEMPORIS POLSKA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-10-10 - Belgia (Belgia)
przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w
Bar Mleczny Sp贸艂ka Cywilna - 2018-02-08 - Sandomierz (艣wi臋tokrzyskie)
gotowanie i wydawanie posi艂k贸w, ustalanie menu, utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy
F.H.U "KADET" Przedzszkole "SKAKANKA" Lucyna Strz臋pek - 2017-09-26 - Wieliczka (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w regeneracyjnych z kart da艅, posi艂ki dla przedszkoli; wysoko艣膰 wynagrodzenia 2000 z艂 brutto + premia; kontakt wst臋pnie telefoniczny w godz. 10.00- 20.00
Restauracja SZAFRAN Andrzej Adamkiewicz - 2017-03-17 - S艂upsk (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni polskiej.Miejsce pracy: Wroc艂aw, ul. MydlanaDyspozycyjno艣膰 6-16160 h pracy w miesi膮cu Sala G
kontakt przez PUP - 2017-08-02 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
praca na stanowisku operatora koparko-艂adowarki
Faktoria Sp贸艂ka Jawna M.H. Szafarczyk - 2016-05-31 - Golasowice (艣l膮skie)
Obs艂uga punktu gastronomicznego oferuj膮cego specja艂y kuchni tureckiej. Wymagana nienaganna kultura osobista w kontakcie z klientami, mi艂e i bezpo艣rednie obycie, 艂atwo艣膰 w nawi膮zywaniu kontakt贸w interpersonalnych. Godziny pracy 12-22.
kontakt przez PUP - 2017-11-13 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w profilaktycznych i obiadowych
Kozie艂 Lidia Punkt Gastronomiczny "KOLEJARZ" - 2018-03-29 - Jaworzno (艣l膮skie)
- obs艂uga kuchni,
Gospodarstwo Agroturystyczne "Dw贸r i Stajnia D臋bog贸ra" - 2017-01-11 - Wiele艅 (wielkopolskie)
produkcja da艅 z karty; przygotowywanie da艅 dla go艣ci indywidualnych, przygotowywanie imprez; przygotowanie da艅 z mi臋sa, makaron贸w, sur贸wek, klusek; praca po 12 godzin w systemie dzie艅 na dzei艅;
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - 艢wi臋tosz贸w (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw dla Kient贸w restauracji. Praca na 1/2 etatu w godz.: 09.00-22.00.
Restauracja i Pizzeria PYSZNO艢CI PO CA艁O艢CI Tomasz G膮siorek - 2018-03-14 - Siedlce (mazowieckie)