KUCHARZ Wieleń oferta pracy Gospodarstwo Agroturystyczne "Dwór i Stajnia Dębogóra"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: - obsługa kuchni,
Data publikacji: 2017-01-11
Lokalizacja: Wieleń (wielkopolskie)
Pracodawca: Gospodarstwo Agroturystyczne "Dwór i Stajnia Dębogóra"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Dębogóra 18, 64-730 Wieleń, powiat: czarnkowsko-trzcianecki, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: - obsługa kuchni,
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wieleń
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: czarnkowsko-trzcianecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wieleń
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
Gospodarstwo Agroturystyczne "Dwór i Stajnia Dębogóra"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Czarnkowie
Adres pracodawcy:
Dębogóra 18, 64-730 Wieleń, powiat: czarnkowsko-trzcianecki, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: czarnkowsko-trzcianecki
Gmina pracodawcy: Wieleń
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wieleń
Ulica pracodawcy: Dębogóra
Numer budynku pracodawcy: 18
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Czarnkowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.01.2017
Oferta pracy ważna do: 10.02.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 12.01.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 11.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wykonywanie zadań w ramach projektów systemowych, koordynowanie projektów, przygotowanie dokumentacji.
Centrum Kształcenia i Wychowania Ochotniczych Hufców Pracy - 2016-01-22 - Oleśnica (dolnośląskie)
kuchnia grecka i włoska
Tawerna "U GREKA "- Grzegorz Rzymski - 2016-09-19 - Białystok (podlaskie)
Wykonywanie menu + obsługa bufetów szwedzkich śniadaniowych i kolacyjnych w obiekcie Kormoran w Rowach, w tym live cooking
Turystyka i Wypoczynek Beata Ćwigoń - 2016-09-06 - Rowy (pomorskie)
utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych, pomoc w przygotowywaniu posiłków, przy użyciu artykułów spożywczych wydanych do kuchni, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Tarnów (małopolskie)
przygotowanie dańsprzedaż dańzapoznanie stażysty z czynnościami pracownikówStaż odbywać się będzie w Śródmieściuprzestrzeganie przepisów bhp oraz sanepid
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie obiadów
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie śniadań, dań wg. karty, utrzymanie ładu i porządku w kuchni.
HEBAN HOTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-25 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Smażenie, pieczenie, gotowanie, przygotowanie dań , krojenie mięsa
PIZZAPL Marcin Koszykowski - 2016-01-11 - Gryfino (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie pizzy, dań obiadowych, Fast-food-ów
Pizzeria "Malaga" Alicja Olak - 2017-05-19 - Cewice (pomorskie)
Przygotowywanie potrawI zmiana 9:00-17:00II zmiana 15:00-23:00Praca w "Piwiarni Warka" i w "Restauracji Nad Warką"
FUZJA sp z o.o. - 2017-01-30 - Mielec (podkarpackie)
samodzielne prowadzenie baru
Grupa Producentów "KASZTELAN" Sp. z.o.o. - 2016-10-03 - Daszyna (łódzkie)
do uzgodnienia z pracodawcą
Marzena Beata Gibuła-Knapik - 2016-12-29 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków( pizza)
AMICIS S.C. Dariusz Bajorek, Łukasz Targiel - 2017-05-12 - Tychy (śląskie)
przygotowywanie potraw wg. metody sous-vide czyli z użyciem specjalistycznego sprzętu kuchennego - pakowarka próżniowa, cykulator
kontakt przez PUP - 2017-11-06 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowanie materiałów do produkcji mebli. Produkcja i montaż mebli.
Doors System Home - 2017-06-30 - Trzebnica (dolnośląskie)
pomoc przy zaopatrywaniu sklepu, przygotowywanie i umieszczanie prawidłowych oznaczeń cenowych, dbanie o uprzejmą obsługę klienta, utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, obsługa kasy fiskalnej. Pracodawca oferuje: stabilne zatrudnienie, pracę od zaraz w zgranym zespole, miłą atmosferę, rozwój poprzez różnorodność zadań. Umowa na 3 miesiące, z możliwością przedłużenia; godziny pracy: 7.00- 20.00
Fimal PSB sp z o.o. - 2018-03-14 - Słupsk (pomorskie)
Według stanowiska.
"GTR" PATRYK PIKUŁA W ŻOŁYNI - 2018-05-10 - Żołynia (podkarpackie)
- przygotowanie i sporzadzanie posiłków wg. zamówień- dbanie o porządek i czystość na stanowisku
kontakt przez PUP - 2016-09-27 - Gorlice (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
"JANCAR" Boruch Jan - 2016-01-19 - Kamieńczyk (mazowieckie)
Sporządzanie potraw zgodnie z przyjętymi recepturami kulinarnymi.
RSF Sp. z o.o. - 2016-05-04 - Kombornia (podkarpackie)
Praca w pizzerii nocnej, przygotowywanie pizzy.
TT POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-19 - Wrocław (dolnośląskie)
praktyka w zawodzie co najmniej 5 lat, posiadanie książeczki sanitarno-epidemiologicznej, odpowiedzialnośc, kultura osobista, umiejętności interpersonalne, przygotowywanie posiłków dla dzieci
Publiczne Przedszkole Nr 1 Lwówek Śląski - 2016-09-02 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)
Gotowanie zup
kontakt przez PUP - 2016-08-22 - Dubeninki (warmińsko-mazurskie)
nauczanie języka niemieckiego - pełny wymiar zatrudnienia; godz. pracy 8.00-15.15
Zespół Szkolno-Przedszkolny im. Czesława Miłosza w Siemianicach - 2017-11-06 - Siemianice (pomorskie)
przygotowanie obiadów, potraw wydawanych w barze, garmażerka
SPÓŁDZIELNIA "SMAK-COOP" - 2018-04-05 - Poznań (wielkopolskie)
Kooperacja z lokalnymi rynkami biznesowymi i bankowymi oraz zapewnienie zrozumienia nietypowych zachowań komunikacyjnych i handlowych,Współpraca z pracownikami zagranicznych zespołów ds. Monitorowania Zgodności Zachowań z Zasadami Rynku (CSA) i przyczynianie się do usprawniania pracy Działu ds. Nadzoru Operacji,Wspieranie rozwoju wszelkich ważnych oraz uwarunkowanych czasowo usług we wszystkich działach biznesowych w wielu krajach,Przyczynianie się do rozwoju i wzrostu liczebności Zespołu ds. Nadzoru Operacji,Prowadzenie niezależnego nadzoru i monitorowania celem zapewnienia pewności, że pracownicy działają zgodnie z obowiązującymi przepisami, regulacjami, kodeksami oraz standardami Grupy HSBC,Czasowa analiza alertów i eliminacja tych, które nie budzą podejrzeń, a także, w razie potrzeby, szczegółowe badanie i zgładzenie potencjalnych zastrzeżeń co do treści alertu oraz odpowiednie dokumentowanie podjętych decyzji i wszelkich działań korygujących,Zapewnienie, że wszelkie nierozwiązane kwestie są wyjaśnione z zachowaniem odpowiedniego terminu i z poprawnymi wnioskami,Prowadzenie statystyk i spisu danych dla partnerów biznesowych, identyfikowanie wzorców zachowań i uczestniczenie w tworzeniu raportów dla managmentu dotyczących znaczących naruszeń, oraz perspektywicznego ryzyka,Zapewnienie ciągłego i skutecznego wsparcia zespołom ds. Zgodności z Regulacjami oraz odpowiednim partnerom biznesowym,Zgłaszanie lokalnym managerom wyższego stopnia potencjalnych naruszeń przepisów prawnych oraz regulacji Działanie na rzecz utrzymania dobrych relacji z zespołami ds. Zgodności, tak w Polsce jak i poza jej granicami,Uczestniczenie w spotkaniach i utrzymywanie ścisłych kontaktów z lokalnymi partnerami biznesowymi,Sprawne wykonywanie obowiązków we własnym obszarze nadzoru, dzielenie się wiedzą na rzecz dobra zespołu i otwarte uczenie się od innych,Metodyczny sposób pracy i wykazywanie zdolności do odpowiedniego uzasadniania decyzji operacyjnych oraz zaleceńBycie na bieżąco ze zmianami i trendami na lokalnych rynkach finansowych,Tworzenie dokładnych i dogłębnych analiz panujących trendów oraz szczegółowych.
kontakt przez PUP - 2017-06-02 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
KOMPLEKS GASTRONOMICZNO-WYPOCZYNKOWY A. Siwik-Karwowska - 2017-06-20 - Bogusze (warmińsko-mazurskie)
obsługa kuchni
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Kraków (małopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem Umowa zlecenie praca w godz.: 11.00 - 22.00
MIKO SUSHI S.C. - 2018-06-22 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Wykształcenie: kierunkowe; doświadczenie zawodowe; aktualna książeczka zdrowia; umiejętność pracy w zespole; umowa zlecenie przez 1-y miesiąc; miejsce pracy: Gliwice strefa;
EUREST POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-23 - Gliwice (śląskie)