KUCHARZ Poznań oferta pracy SPÓŁDZIELNIA "SMAK-COOP"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie obiadów, potraw wydawanych w barze, garmażerka
Data publikacji: 2018-04-05
Lokalizacja: Poznań (wielkopolskie)
Pracodawca: SPÓŁDZIELNIA "SMAK-COOP"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:OS.RZECZYPOSPOLITEJ 4, 61-397 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowanie obiadów, potraw wydawanych w barze, garmażerka
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Poznań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Poznań
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Poznań
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.04.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: wykształcenie zawodowe kucharz
Nazwa pracodawcy: SPÓŁDZIELNIA "SMAK-COOP"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
OS.PIASTOWSKIE 64, 61-155 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, świadectwo pracy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: zgłoszenia osobiste, telefoniczne, Godziny : 7-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Poznań
Gmina pracodawcy: Poznań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Poznań
Ulica pracodawcy: OS.PIASTOWSKIE
Numer budynku pracodawcy: 64
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.04.2018
Oferta pracy ważna do: 05.05.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 05.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 05.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
PPHU "POSTĘP" Sp. z o.o. - 2017-03-29 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie posiłków- śniadania, obiady, kolacje, utrzymywanie czystości na kuchni, zarządzanie pracą podległego personelu
AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-03 - Mielno (zachodniopomorskie)
- Wszelkie prace i obowiązki związane z prowadzeniem zakładu gastronomicznego. Przygotowywanie potraw, gotowanie potraw kuchni polskiej.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 1 rok. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 8:00-16:00, 14:00-20:00 + soboty, niedziele, święta. Wymagane wykształcenie kulinarne średnie gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata w pracy w gastronomii. Wymagana umiejętność gotowania. Wymagane umiejętności barmańskie.
kontakt przez PUP - 2017-11-10 - Katowice (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy, praca stała
DYM NA WODZIE - 2016-09-12 - Ustka (pomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
wykształcenie gastronomiczne lub doświadczenie ( w przypadku braku wykształcenia konieczne doświadczenie)praca 2 etaty ul. Zdunowska 160, 63-700 Krotoszyn, 2 etaty 63-720 Nowa Obra 75,
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "PETROL" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-06 - Nowa Obra (wielkopolskie)
transport miedzynarodowy artykułów przemysłowych po trasach Polski i Niemiec
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-TRANSPORTOWE "AUTO-TRANS" JACEK ŻMIJEWSKI - 2017-01-05 - Korboniec (mazowieckie)
Do zadań należy: przygotowanie dań typowych dla kuchni niemieckiej oraz umiejętność przygotowania potraw z różnych gatunków ryb. Restauracja specjalizuje się w daniach rybnych.
Cafe-Restaurant Aquamarin Kathrin Prietz - 2015-06-29 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowanie potraw typowych dla kuchni niemieckiej.
ZAV IPS RPS - 2016-02-11 - Niemcy (Niemcy)
prace jako operator koparko ładowarki, dbałość o stan techniczny powierzonego sprzętu, rozładunek i załadunek towaru.
MAIN PARTNERS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-16 - Różan (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Łapy (podlaskie)
Wykonywanie różnego rodzaju potraw w oparciu o sprawdzone receptury, porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, przestrzeganie przepisów bhp i przeciwpożarowych, dbanie o czystość w miejscu pracy, dbałość o koszty surowcowe w procesie produkcji żywności, przygotowywanie menu na specjalne uroczystości/imprezy, ścisła współpraca z innymi pracownikami. Praca w ruchu ciągłym (od 07:00 do 19:00 i 19:00-07:00 lub od 09:00 do 22:00 lub od 11:00 do 23:00)
Katarzyna Cołokidzi Restauracja Petrochemia - 2018-06-20 - Bolesławiec (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, układanie jadłospisów dla dzieci, dbałość o czystość kuchni i magazynu, odpowiedzialność za HCCP
Przedszkole Niepubliczne Sióstr Urszulanek SJK - 2016-07-05 - Milanówek (mazowieckie)
składanie i szycie ocieplin,montaż klamerek,obszywanie cholew
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Głogów (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Przygotowywanie posiłkow, sprawowanie menagerstwa nad personelem kuchni
P.H.U. "COMPLEX" Ciosek Jarosław, Ciosek Mariusz - 2016-08-01 - Węgrzce Wielkie (małopolskie)
praca w kuchni, przygotowywanie posiłków, organizacja pracy w kuchni
ZAKŁAD AKTYWNOŚCI ZAWODOWEJ STOWARZYSZENIE WSPARCIE SPOŁECZNE "Ja-Ty-My" - 2018-06-22 - Łowicz (łódzkie)
j.w
UXEON SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-25 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie produktów i gotowanie obiadów dla dzieci szkolnych
Szkoła Podstawowa Nr 2 w Legnicy - 2016-09-12 - Legnica (dolnośląskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchi orientalnej samosy,kulfi, biryani, dolma, sarma, przygotowywanie sosów i napojów
kontakt przez PUP - 2018-03-09 - Mława (mazowieckie)
przygotowywanie dań wg. receptur, komponowanie dań, gotowanie, smażenie pieczenie, wymagane doświadczenie w zawodzie
HOTEL SPA Dr Irena Eris POLANICA ZDRÓJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-11-16 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowywanie i sporządzanie potraw z różnego rodzaju surowców spożywczych, sporządzanie sałatek, surówek oraz wyrobów garmażeryjnych, pieczenie ciast, porcjowanie oraz dekoracja sporządzonych potraw
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Płock (mazowieckie)
przyjęcie towaru, przygotowanie produktu do wyrobu kebabu, formowanie bel kebabu
Punkt Eksport-Import Sp. z o.o - 2017-03-02 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowanie posiłków dla mieszkańców ZDPS. Wymagany staż w zawodzie 10-15 lat
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń - 2016-03-04 - Wieleń (wielkopolskie)
-Prowadzenie kuchni w hotelu-Praca 1 zmianowa 14:00-22:00,-Wynagrodzenie od 2000 zł netto-Kontakt telefoniczny 607-365-117
GREGOR S.A. - 2017-04-07 - Pszczółki (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, obróbka termiczna produktów, zmywanie naczyń.
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Kazuń Nowy (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Cisna (podkarpackie)
Obliczanie wartości odżywczych i energetycznych potraw, przygotowywanie jadłospisów. Przygotowywanie posiłków dla dzieci i młodzieży na stołówce szkolnej.
Szkoła Podstawowa w Kodeńcu - 2017-08-02 - Kodeniec (lubelskie)
Znajomość kuchni ukraińskiej i rosyjskiej, zarządzanie pomocami kuchennymi, przygotowywanie zup, dań głównych,przygotowanie cateringów wyjazdowych,kalkulacje towarowe, zamówienie u dostawców,ręcznie lepionie pierogów lwowskich
GASTRONOMIA I SERWIS S.C I. NOWAK, W. NOWAK, J. ZWOLIŃSKI - 2017-02-09 - Gdańsk (pomorskie)