KUCHARZ HINDUSKI RUE131/0813-252/16 Włocławek oferta pracy SMAK-E-HIND TASTE OF INDIA ALEKSANDRA TROSZCZYŃSKA-THAPAR
Stanowisko: KUCHARZ HINDUSKI RUE131/0813-252/16
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej
Data publikacji: 2016-02-25
Lokalizacja: Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: SMAK-E-HIND TASTE OF INDIA ALEKSANDRA TROSZCZYŃSKA-THAPAR
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Stanisława Zagajewskiego 12 lok. A1, 87-800 Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowo-prowizyjny
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ HINDUSKI RUE131/0813-252/16
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Włocławek
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Włocławek
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Włocławek
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2016
Data zakończenia pracy: 14.02.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 8)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczenie min. 8 lat jako kucharz kuchni hinduskiej, wysokie predyspozycje kulinarne, znajomość kuchni hinduskiej
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 8
Nazwa pracodawcy:
SMAK-E-HIND TASTE OF INDIA ALEKSANDRA TROSZCZYŃSKA-THAPAR
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Adres pracodawcy:
Stanisława Zagajewskiego 12 lok. A1, 87-800 Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
referencje od poprzednich pracodawców, świadectwa pracy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Włocławek
Gmina pracodawcy: Włocławek
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Włocławek
Ulica pracodawcy: Stanisława Zagajewskiego
Numer budynku pracodawcy: 12 lok. A1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.02.2016
Oferta pracy ważna do: 25.03.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 25.02.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 25.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wykształcenie zawodowe, doświadczenie w zawodzie, praca na 3/4 etatu, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Kontakt osobisty z pracodawcą.
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Rydułtowy (śląskie)
utrzymanie porządku w miejscu pracy,przygotowanie potraw zgodnie z recepturą
Studio 2000 Elżbieta Skrobosz - 2018-04-26 - Czarne (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków z półproduktów, lodów, gofrów, napojów.
kontakt przez PUP - 2017-01-17 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Nauka przygotowywania posiłków, obsługa klientów.
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
Prace budowlane z koszeniem terenów zielonych na terenie miasta Opola, praca w godz. 7-15
ZAKS - SENIOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-07-18 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie potraw, ciast napojów, deserów według receptur
UNIKAR RAFAŁ KUNKA - 2016-08-16 - Grójec (mazowieckie)
Oferta stażu dla osób młodych (do 30 roku życia) pozostających bez pracy na regionalnym rynku pracy, zakwalifikowanych do II profilu pomocy (Projekt POWER).Wykształcenie: wyższe; znajomość pakietu Office; znajomość języka angielskiego na poziomie B2; umiejętność współpracy i komunikacji w zespole, motywacja do pracy i zdobywania nowych doświadczeń; zakres obowiązków: działania administracyjno-biurowe realizowane przez jednostkę; sporządzanie dokumentów; obsługa korespondencji wychodzącej i przychodzącej; przygotowywanie sprawozdań i raportów; obsługa klienta we. i zew.; współpraca z pozostałymi jednostkami uczelni; jedna zmiana; miejsce odbywania stażu: Gliwice
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie potraw.
Leśne Skrzaty PBP Paweł Bednarski - 2018-01-03 - Sochaczew (mazowieckie)
Przygotowanie produktów do wyrobu garmażerki, produkcja garmażerki, sprzedaż art. spożywczych
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Bartosz Wądołowski - 2018-04-23 - Łomża (podlaskie)
gotowanie posiłków, przygotowywanie dań, receptur, menu; przygotwywanie indywidualnych zamówień na imprezy okolicznościowe i ich kalkulacja, podział pracy w kuchni, dbanie o jakość potraw i gramaturę, ustalanie harmonogramu pracy z kucharzem;
"Firma Turystyczno Handlowa Wieża pod Bocianem", "Biuro Usług Turystycznych SUNNY-TRAVEL" Kowalski Henryk - 2016-10-25 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Wymagane wykształcenie średnie zawodowe, dobra organizacja pracy i samodzielność, komunikatywność, rzetelność, uczciwość, gotowanie podstawowych potraw. Praca do godziny 20-ej. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
CAPITOL S.C. KAZIMIERZ SZYPUŁA, TOMASZ SZYPUŁA - 2018-03-22 - Stanowice (śląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
JRW Invest Podhale Sp. z o.o. Rest. Cristalpatio - 2017-02-20 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Pracownik będzie odpowiedzialny za przygotowywanie posiłków według procedur kuchni koreańskiej i japońskiej oraz suhi oraz kontakt z koreańskimi klientami restauracji.Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2016-08-04 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni włoskiej i amerykańskiej
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie surowców.
Z.W.A.S. "BASTEK" Barbara Matus - 2016-03-18 - Humniska (podkarpackie)
Ochrona obiektu, pielęgnacja terenu wokół firmy.
TIGER JOB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-07-04 - Tarnowskie Góry (śląskie)
PRACA W KUCHNI , PRZYGOTOWYWANIE POTRAW
MARAND MARCZYDŁO ANDRZEJ - 2018-04-25 - Zaczernie (podkarpackie)
wg stanowiska
"Karczma Wiejska" Marcin Nowakowski - 2018-07-10 - Kosowo (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw według poleceń szefa kuchni, przygotowywaniemskładników do potraw
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań i posiłków, udział w planowaniu karty menu, dbałość o posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia, pobieranie produktów spożywczych z magazynów w ilościach przewidzianych recepturą, utrzymanie porządku w miejscu pracy, dbałość o powierzony sprzęt kuchenny. Etat lub 1/2 etatu.Praca na 2 zmiany w godzinach 05.00 - 21.00.Oferta pracy również dla osoby z orzeczonym stopniem niepełnosprawności.
HOTELE DIAMENT S.A. - 2017-11-22 - Zabrze (śląskie)
przygotowanie oraz produkcja posiłków w restauracji
TIME 2 TASTE Igor Pietruszewski - 2017-04-24 - Rąbień (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków w restauracji Retro w Wadowicach
PRO s.c. Dariusz Kwoka, Łukasz Baster - 2016-03-01 - Wadowice (małopolskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
Gotowanie potraw. Przygotowywanie posiłków.
PPHU "LEMAR" JÓZEF LESZEK WAWER - 2016-06-23 - Piotrowice (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków zamawianie towaru.
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Piekary Śląskie (śląskie)
Rewitalizacja terenów zieleni, przygotowywanie terenu do nowych nasadzeń, wysadzanie roślin w/g projektu lub zlecenia, zabezpieczanie i pielęgnacja roślin posadzonych
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Lipnica Górna (małopolskie)
przygotowywanie posiłków według zasad kuchni indyjskiej, pakistańskiej, nadzorowanie prac młodszych kucharzy, przygotowywanie i sprawdzanie zamówien towaru i oryginalnych art. spożywczych sprowadzanych bezpośrednio z Indii i Pakistanu
kontakt przez PUP - 2018-03-24 - Otwock (mazowieckie)
Sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia. Pobieranie produktów spożywczych w ilościach przewidzianych recepturą. Utrzymywanie porządku i przestrzeganie higieny osobistej. Troska o czystość pomieszczeń kuchennych. Utrzymywanie w stanie używalności powierzony sprzęt kuchenny. Pobieranie prób żywieniowych i właściwe przechowywanie. Stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP.
KUCHNIA "RODZINA" CARITAS DIECEZJI GLIWICKIEJ - 2017-06-13 - Zabrze (śląskie)
przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innychpraca na umowę na czas określony, praca na dwie zmianyoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Wrocław (dolnośląskie)