KUCHARZ Golub-Dobrzy艅 oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2聽100 - 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw wed艂ug polece艅 szefa kuchni, przygotowywaniemsk艂adnik贸w do potraw
Data publikacji: 2018-07-19
Lokalizacja: Golub-Dobrzy艅 (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Golub-Dobrzy艅, powiat: golubsko-dobrzy艅ski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie potraw wed艂ug polece艅 szefa kuchni, przygotowywaniemsk艂adnik贸w do potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 2聽100 - 2聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Golub-Dobrzy艅
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kujawsko-pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: golubsko-dobrzy艅ski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 2聽100 - 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.08.2018
Data zako艅czenia pracy: 31.07.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - B1 - 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - B1 - 艣rednio zaawansowany
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1:
hindi, w mowie - B1 - 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - B1 - 艣rednio zaawansowany
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_2:
bengalski, w mowie - C1 - zaawansowany, w pi艣mie - C1 - zaawansowany
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
znajomo艣膰 kuchni azjatyckiej, do艣wiadczenie w zakresie przygotowywania potraw
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Golubiu-Dobrzyniu
Adres pracodawcy:
Szosa Rypi艅ska 26, 87-400 Golub-Dobrzy艅, powiat: golubsko-dobrzy艅ski, woj: kujawsko-pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: golubsko-dobrzy艅ski
Gmina pracodawcy: Golub-Dobrzy艅
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Golub-Dobrzy艅
Ulica pracodawcy: Szosa Rypi艅ska
Numer budynku pracodawcy: 26
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Golubiu-Dobrzyniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.07.2018
Oferta pracy wa偶na do: 02.08.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 19.07.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 19.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wykszta艂cenie dowolne, osoba do przyuczenia, ch臋ci do pracy. Praca w Restauracji DON MARTINEZ. Kontakt z pracodawc膮 osobisty i telefoniczny.
UNION SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-08-03 - Rybnik (艣l膮skie)
Wypiek pizzy, przygotowywanie posi艂k贸w typu fast food.
PIZZA 4 YOU s.c. EWA I PRZEMYS艁AW JAB艁O艃SCY - 2018-08-21 - Grajewo (podlaskie)
przygotowanie posi艂k贸w, prowadzenie baru
PHU "U STASIA" STANIS艁AW WASZCZUK - 2016-05-10 - Kretowiny (warmi艅sko-mazurskie)
jw.
PRZEDSZKOLE NR 239 - 2018-08-23 - Warszawa (mazowieckie)
obr贸bka wst臋pna, przygotowywanie posi艂k贸w dla pracownik贸w
Akademia Smaku Marek Rejdak - 2017-04-21 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw z zakresu kuchni azjatyckiej
"Z艁OTY SMOK" Regina Majczyna - 2016-07-06 - Radzy艅 Podlaski (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-08-02 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga klienta.
Pizzeria "PICCOLO" Irena W贸jcik-艢liwa - 2017-07-24 - Zb膮szy艅 (wielkopolskie)
wykonywanie dokumentacji technicznej, rysynk贸w technicznych, obs艂uga programu SOLIDWORKS, tworzenie projekt贸w r贸偶nego rodzaju rozwi膮za艅 technologicznych
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno-Handlowo-Us艂ugowe "PEGAS" S.C. J. G膮sior, J.P.P. Paulukiewicz - 2016-06-15 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
P.W.EXPORT-IMPORT S.C. CASBAH S. LICHWA Z. LICHWA - 2017-11-03 - Ustrzyki Dolne (podkarpackie)
Pomoc przy produkcji piekarniczej.
Piekarnia - Cukiernia Kazimierz Szalewski - 2018-04-23 - S臋p贸lno Kraje艅skie (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 o prac臋 w Ko艂obrzegu, w godz. 9-17 lub 10-18
Kasyno NOWE Jadwiga Murawska - 2016-08-23 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
pomoc w przygotowywaniu potrwa i napoj贸w w barze orientalnym,przyrzadzanie potraw wietnamskich
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej
NTMH Sp. z o.o. - 2015-12-09 - Bydgoszcz (pomorskie)
Przygotowywanie i wypiek pizzy. Utrzymanie porz膮dku na miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-08-29 - Mi艅sk Mazowiecki (mazowieckie)
- Przygotowywanie da艅 w zakresie kuchni polskiej. Kierowanie prac膮 pomocnik贸w. Obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych np. kuchni, patelni, taboretu, frytkownicy. Obs艂uga pieca konwekcyjno-parowego (oferujemy przeszkolenie). Dbanie o w艂a艣ciw膮 jako艣膰 posi艂k贸w, smak, wygl膮d, wielko艣膰 porcji. Dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek kuchni.- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Wymagane do艣wiadczenie w zawodzie kucharza min. 6 miesi臋cy.
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Katowice (艣l膮skie)
Wydawanie potraw, przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2017-07-10 - Lublin (lubelskie)
przygotowanie potraw, ciast, napoi, deser贸w z zakresu kuchni staropolskiej, ukrai艅skiej, 艣r贸dziemnomorskiej z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych w tym obs艂uga pieca indukcyjnego parowego, obliczanie warto艣ci energetycznej potraw, uk艂adanie jad艂ospisudziennego oraz na cateringi
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Zielona G贸ra (lubuskie)
Zatrudni臋 kucharza/kuchark臋 do pracy w restauracji i przy przyj臋ciach bankietowych. Wymagana jest kreatywno艣膰 w tworzeniu nowych potraw i u偶ywaniu orientalnych przypraw oraz dobra znajomo艣膰 tradycyjnej kuchni polskiej.
Hotel*** Solar Palace SPA & Wellness Lila Najmo艂a - 2016-11-29 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie da艅 i menu, wsp贸艂praca z wietnamskim pracodawc膮, obs艂uga klient贸w pochodzenia wietnamskiego, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw. Obs艂uga klienta.
kontakt przez PUP - 2016-10-12 - Nowy Tomy艣l (wielkopolskie)
przygotowywanie p贸艂produkt贸w i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dba艂o艣膰 o porz膮dek i czysto艣膰 w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
- Przygotowywanie potraw kuchni tradycyjnej, 艣l膮skiej. - Wynagrodzenie: 1850 z艂 brutto + prowizja. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. - Praca na jedn膮 zmian臋 mi臋dzy 9:00-20:00 + soboty, niedziele - wg grafiku. Wymagane min 2 lata do艣wiadczenie w bran偶y gastronomicznej. Kontakt wst臋pnie telefoniczny (tel.: 515-241-245) w godz.: 9:00-20:00 celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Stawowa 7, 40-095 Katowice).
"POD SI脫DEMK膭" LOKAL GASTRONOMICZNO HANDLOWY KRYSTIAN SIEMIANOWSKI - 2016-08-23 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, da艅 kuchni grusi艅skiej, opracowanie menu
kontakt przez PUP - 2018-08-03 - Bia艂ystok (podlaskie)
Kucharz
Restauracja JOANNA - 2016-01-19 - Niepo艂omice (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, obieranie, krojenie, gotowanie, sprz膮tanie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2018-02-19 - Ga艂kowo (warmi艅sko-mazurskie)
- Przygotowywanie da艅 oraz kababu w tradycyjny turecki spos贸b wed艂ug tradycyjnych receptur tureckich.- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony na 3 lata. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca od poniedzia艂ku do czwartku w godzinach: 10:00-24:00, pi膮tki: 10:00-3:00 + soboty: 11:00-3:00, niedziele: 11:00-24:00 + praca r贸wnie偶 w 艣wi臋ta: 10:00-24:00 (praca r贸wnie偶 w nocy nawet do godziny 3:00). Wymagane wykszta艂cenie min. 艣rednie gastronomiczne. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 5 lata w bran偶y gastronomicznej na stanowisku kucharza. Wymagana znajomo艣膰 oryginalnych receptur da艅 tureckich. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania da艅 tureckich w oryginalny turecki spos贸b. Wymagana umiej臋tno艣膰 formowania KEBABA z mi臋sa surowego.
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Katowice (艣l膮skie)
Obr贸bka surowc贸w, przygotowywanie potraw z wykorzystaniem urz膮dze艅 i maszyn gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
zgodnie z zakresem obowi膮zk贸w
kontakt przez PUP - 2015-12-09 - Kluczbork (opolskie)
ODBI脫R ILO艢CIOWY I JAKO艢CIOWY TOWARU, ROZK艁ADANIE TOWARU W MAGAZYNIE WG LOKALIZACJI ORAZ SZYKOWANIE TOWARU NA TRASY; GODZ. PRACY 8-16
Premar S艂upsk - 2017-08-22 - S艂upsk (pomorskie)