KUCHARZ* Dębe oferta pracy Krajowa Szkoła Sądownictwa i Prokuratury Ośrodek Szkoleniowy
Stanowisko: KUCHARZ*
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Sporządzanie posiłków, porcjowanie, dekorowanie, wydawanie. Przestrzeganie ustalonych norm i receptur gastronomicznych.
Data publikacji: 2017-10-31
Lokalizacja: Dębe (mazowieckie)
Pracodawca: Krajowa Szkoła Sądownictwa i Prokuratury Ośrodek Szkoleniowy
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:05-140 Dębe, powiat: legionowski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sporządzanie posiłków, porcjowanie, dekorowanie, wydawanie. Przestrzeganie ustalonych norm i receptur gastronomicznych.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ*
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Dębe
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: legionowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Serock
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.01.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Umiejętność sporządzania posiłków, porcjowania, wydawania i wykańczania potraw.
Nazwa pracodawcy:
Krajowa Szkoła Sądownictwa i Prokuratury Ośrodek Szkoleniowy
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Legionowie
Adres pracodawcy:
Gen.Władysława Sikorskiego 11, 05-119 Legionowo, powiat: legionowski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: telefonicznie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: legionowski
Gmina pracodawcy: Legionowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Legionowo
Adres strony pracodawcy: www.kssip.gov.pl
Ulica pracodawcy: Gen.Władysława Sikorskiego
Numer budynku pracodawcy: 11
Profil działalności pracodawcy:
Pozostałe pozaszkolne formy edukacji, gdzie indziej niesklasyfikowane
Nazwisko osoby zgłaszającej: Beata Banasiak
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Legionowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 31.10.2017
Oferta pracy ważna do: 30.11.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 31.10.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 31.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
sortowanie i gromadzenie surowców do poszczególnych pojemników lub/i przy linii sortowniczej
kontakt przez OHP - 2016-03-21 - Nadarzyn (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków,
UZDROWISKA KŁODZKIE SPÓŁKA AKCYJNA-GRUPA PGU - 2017-11-10 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie półproduktów, sosów, przyrządzanie posiłków, dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy, obsługa klienta.
MAREK KUŹNIK - 2017-04-27 - Lublin (lubelskie)
- wykonywanie połączeń do klientów Plusa- umawianie spotkań do salonów Plusa
COMTEX SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-09-27 - Osielsko (kujawsko-pomorskie)
Bieżąca współpraca z Dietetykiem i Kierownikiem Działu, przygotowanie posiłków zgodnie z jadłospisem ustalonym przez Dietetyka, dbanie o wysoką jakość posiłków, ich smak i estetykę podania, mycie naczyń kuchennych i sprzętu służącego do obróbki artykułów żywnościowych, przestrzeganie przepisów BHP, HACCP oraz sanitarno-epidemiologicznych, utrzymywanie w należytej czystości pomieszczeń Bloku Żywieniowego, pobieranie produktów z magazynu w oparciu o zapotrzebowanie i podział na poszczególne diety, nadzór nad prawidłowym przebiegiem procesów technologicznych, kontrola zużycia surowców, wydawanie posiłków o określonych porach, w odpowiedniej temperaturze oraz gramaturze, zgodnie z jadłospisem ustalonym przez Dietetyka.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ "NADZIEJA" - 2018-06-22 - Chorzów (śląskie)
Bieżąca, kompletna obsługa gości restauracji, dbanie o wizerunek lokalu.
kontakt przez OHP - 2016-07-05 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Prace na kuchni przy przygotowywaniu posiłków
Bar - Restauracja "U Kazimierza" - 2016-08-02 - Czarna (łódzkie)
- przygotowanie i wydawanie posiłków,
kontakt przez PUP - 2018-04-03 - Szamotuły (wielkopolskie)
przygotowywanie wyrobu gotowego typu kebak wg. receptur, obróbka mięsa opiekanego, przygotowywanie surówe, serwowanie posiłków
Yuksel OSMANOV CITY KEBAB - 2017-03-10 - Żagań (lubuskie)
gotowanie i wydawanie posiłków
Gospoda Starówka M. Jagielski, J. Jagielska, A. Gajda Sp. Cywilna - 2016-03-01 - Starowa Góra (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowywanie i wydawanie potraw z surowców i półproduktów.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto + premia. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca od wtorku do soboty: 14:00-22:00. Wymagane wykształcenie min. średnie. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 6 miesięcy na stanowisku kucharza lub pomocy kuchennej. Wymagana aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (9:00-18:00) (Tel. 609-401-625, 790-221-100) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Mariacka 6, 40-014 Katowice) lub e-mail: piwiarnia.katowice (at) gmail.com
SMF SYLWIA FIDLER - 2016-06-17 - Katowice (śląskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Warszawa (mazowieckie)
obieranie krojenie, sprawdzanie jakości dostaw, przygotowywanie surowców do obiadów.
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Świdnica (dolnośląskie)
przygotowywanie dań, zamawianioe towaru, prowadzenie dokumentacji HACCP
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Międzybłocie (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków oraz organizacja imprez okolicznościowych. Wymgane doświadczenie w zawodzie 2-5 lat
AMBROZJA DUDEK ZBIGNIEW - 2018-08-07 - Strzelin (dolnośląskie)
do uzgodnienia
Stacja Paliw ZAKOLE; SALON URODY Grażyna Orłowska,Złoty Pałac Grażyna Orłowska - 2016-04-15 - Rudna Mała (podkarpackie)
- przestrzeganie przepisów BHP i ppoż oraz zasad GHP i BHP obowiązujących w gastronomii- posługiwanie się narzędziami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń- wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych- przygotowywanie potraw i deserów na przyjęcia okolicznościowe- utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy i porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-02-28 - Gorlice (małopolskie)
praca w kuchni , dbanie o czystość i porządek miejsce pracy ,
kontakt przez OHP - 2017-02-08 - Rumia (pomorskie)
- Przygotowywanie posiłków, obsługa kuchni.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto (do uzgodnienia na rozmowie kwalifikacyjnej). Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny 2 miesiące. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:30-16:00. Wymagania: wykształcenie bez znaczenia. 2 lata doświadczenia w gastronomii. Mile widziana książeczka sanepidowska. Kontakt telefoniczny (530-819-222) w godzinach: 10:00-18:00.
RESCUE Krzysztof Bubula - 2017-11-08 - Katowice (śląskie)
Przyrządzanie posiłków zgodnie z jadłospisem i recepturą restauracji, dbanie o porządek na stanowisku pracy.
ROSA Mariusz Borkowicz - 2017-06-19 - Czernikowo (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE PÓŁPRODUKTÓW, POSIŁKÓW, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI W MIEJSCU PRACY, WSPÓŁPRACA Z ZAŁOGĄ TAWERNY;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY POD PRESJĄ CZASU, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMOŚĆ HACCP, MIN. 5 LAT DOŚWIADCZENIA W ŻYWIENIU ZBIOROWYM
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
jw.
Antra Ryszard Polubiec - 2016-05-20 - Warszawa (mazowieckie)
Prace kuchenne, przygotowywanie produkcji. Składanie zamówień, wydawanie posiłków.
Karczma Człekówka Karolina Wojnicz - 2016-08-05 - Skorupy (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw
Przedsiębiorstwo Techniczne HARDKOP - Hotel WODNIK - 2016-12-02 - Jaworzno (śląskie)
sprzątanie pokoi hotelowych, sprzątanie części ogólnodostępnych (klatki schodowe, korytarze, ubikacje)
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Groń (małopolskie)
*obróbka surowców*przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-02 - Gryfino (zachodniopomorskie)
Kucharz-Pizzer
PIZZERIA RÓŻA WIATRÓW Paweł Kosik - 2016-03-01 - Śliwin (zachodniopomorskie)
doświadczenie zawodowe mile widziane
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Wolsztyn (wielkopolskie)