KUCHARZ K/M [ART. 46, RPO WM REF. 30+] Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ K/M [ART. 46, RPO WM REF. 30+]
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: jw.
Data publikacji: 2018-05-17
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M [ART. 46, RPO WM REF. 30+]
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.05.2018
Data zakończenia pracy: 31.07.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 5)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_jezyki_0:
włoski, w mowie - podstawowy, w piśmie - podstawowy
wymagania_wymaganiaPozadane_jezyki_1:
angielski, w mowie - podstawowy, w piśmie - podstawowy
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
Książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie co najmniej średnie gastronomiczne, 5 letnie doświadczenie zawodowe, mile widziana książeczka sanepid, umiejetność przygotowania posiłków, mile widziana znajomość języka angielskiego oraz włoskiego.Przygotowanie posiłków, śniadań, obiadokolacji, kolacji.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 17.05.2018
Data dodania oferty pracy: 14.05.2018
Oferta pracy ważna do: 14.07.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 14.05.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 14.05.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW KUCHNI POLSKIEJ; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY; ROZKŁAD CZASU PRACY: 2 DNI PRACY; 2 DNI WOLNE 40 GODZIN TYGODNIOWO; PRACODAWCA ZAPEWNIA ZAKWATEROWANIE + OBIAD; MIEJSCE PRACY: WISEŁKA;
VILLA MADRE SP. Z O. O. - 2016-06-08 - Wisełka (zachodniopomorskie)
Przestrzeganie przepisów HACCP i sanitarnych, gotowanie. Praca na umowę o pracę w godz. 6-18, 8-18, 8-20 w Kołobrzegu, praca również w weekendy.
Centrum Zdrowia i Wypoczynku "IKAR" Sp. z o.o. - 2018-01-17 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, utrzymywanie czystości na stanowisku pracypraca w godz. 6-18
"SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Tarnobrzegu - 2016-05-30 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
przygotowywanie potraw (obiadów)
LOTUS HANNA BARAŃSKA - 2018-07-27 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
- Przygotowywanie potraw kuchnii polskiej.- Wynagrodzenie: 3000 - 3500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do jednego miesiąca. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-19:00 + soboty i niedziele. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne: Kucharz. Mile widziane doświadczenie w gastronomii. Wymagana aktualna książeczka sanepidowska. Kontakt WYŁĄCZNIE e-mail: praca.katowice01 (at) gmail.com
AGATA ZDZIEBKO MIXER - 2018-03-08 - Katowice (śląskie)
praca w Restauracji w Pałacyku w Pakości
GLOBAL TM sp z o.o. - 2016-01-14 - Pakość (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, wykonywanie dań
kontakt przez PUP - 2016-11-25 - Konin (wielkopolskie)
instalacje elektryczne
Weco Instal Duda Andrzej - 2015-12-02 - Bytom (śląskie)
prace ogólnobudowlane
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
- praca w barze szybkiej obsługi lub pizzerii
kontakt przez PUP - 2016-07-15 - Bytom (śląskie)
Naprawa aut osobowych
ZUH "N&N AUTO s.c." G. Nożownik , M. Nożownik - 2017-05-12 - Działoszyn (łódzkie)
Materiały budowlane.Przyjmowanie i koordynowanie procesu indywidualnych zamówień oraz terminów ich realizacji.
MAKLER WŁODZIMIERZ SÓJTA - 2018-04-18 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej i ukraińskiej;
SZPAKOWSKA ANNA "ZIELONA PIETRUSZKA" - 2017-03-01 - Zgorzelec (dolnośląskie)
sprzedaż obuwia (Cv na adres e-mail: praca (at) oleksy.pl)
OLEKSY Spółka Jawna Paweł i Witold Oleksy - 2016-01-19 - Wadowice (małopolskie)
Prace przy chodnikach
Usługi Transportowe Grzegorz Wałaszek - 2016-12-02 - Tarnów (małopolskie)
zapoznanie się z przepisami bhp i ppoż.
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Piła (wielkopolskie)
samodzielne stanowisko kucharza
SILRED Roksana Bugusz - 2016-03-23 - Człuchów (pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem II zmiany 8-22 pn-nd
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Sprzedaż:• Realizacja założonego planu sprzedaży• Przyjmowanie zamówień podczas kontaktów telefonicznych z klientem• Pozyskiwanie klientów• Analiza rynku oraz monitorowanie działań konkurencji• Umiejętność współpracy w zespole• Stały kontakt i opieka klienta• Samodyscyplina i zaangażowanie w realizację powierzonych zadańOd kandydatów oczekujemy• Wykształcenia Średniego lub Wyższego• Mile widziane doświadczenie w sprzedaży i obsłudze klienta• Umiejętności negocjacyjnych• Umiejętności budowania biznesowych relacji• Dobrej organizacji pracyZainteresowanych proszę o przesyłanie ofert na maila: biuro (at) genoplast.plSkontaktujemy się z wybranymi ofertami.www.genoplast.pl, www.googlab.pl, www.nobelldna.pl, www.bio4u.pl
GENOPLAST BIOCHEMICALS Tomasz Schröder - 2018-06-29 - Starogard Gdański (pomorskie)
przygotowywanie dań i napojów wg ustalonych receptur
kontakt przez PUP - 2017-12-21 - Ustroń (śląskie)
przygotowywanie posiłów wegańskich, wegetariańskich, wypiek chleba, ciast, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, MILE WIDZIANE ŚREDNIE ZNAJOMOŚĆ KUCHNI WEGAŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO, ORAZ ROSYJSKIEGO; ROZKŁAD CZASU PRACY: 20 GODZIN TYGODNIOWO RÓWNIEŻ W WOLNE DNI; GODZINY PRACY: 10.00-23.00 W SYSTEMIE 2 ZMIANOWYM;
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-11-13 - Lipków (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, praca w Restauracji Stara Mleczarnia w Mochach ul. Wolsztyńska 14, doświadczenie zawodowe wymagane
MATEUSZ KNOP FIRMA OGÓLNOBUDOWLANA "MAT-BUD" - 2016-06-23 - Mochy (wielkopolskie)
SPORZĄDZANIE POTRAW
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Wołów (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Lublin (lubelskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Łasin (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
"PALMAR" SPÓŁKA JAWNA MIROSŁAWA SOBCZAK I DARIUSZ SOBCZAK - 2018-02-27 - Pleszew (wielkopolskie)
- Przygotowywanie posiłków: obiady, catering i Fast Food,- Praca 2-zmianopwa: 08.00-16.00; 14.00-22.00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od kwalifikacji,- Kontakt: telefon 603-362-730; e-mail:bar.zamkowa.gniew (at) gmail.com
BAR ZAMKOWA ELŻBIETA KOŁODZIEJCZYK - 2017-08-25 - Gniew (pomorskie)
śniadań w formie bufetu (dania ciepłe i zimne). Praca 5 dni w tygodniu w godz. 6-14, również w weekendy.
HTI Sp. z o.o. - 2017-05-25 - Kraków (małopolskie)