KUCHARZ KUCHNI WŁOSKIEJ Łomża oferta pracy Kalinowska Ewa
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI WŁOSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań kuchni włoskiej.
Data publikacji: 2018-05-08
Lokalizacja: Łomża (podlaskie)
Pracodawca: Kalinowska Ewa
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wojska Polskiego 1, 18-400 Łomża, powiat: m. Łomża, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań kuchni włoskiej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI WŁOSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łomża
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łomża
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łomża
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.05.2018
Data zakończenia pracy: 08.08.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wymagania: podstawowa znajomość/ umiejętność przygotowywania potraw (istnieje możliwość przyuczenia); sumienność, staranność, dokładność, odpowiedzialność; mile widziane doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy: Kalinowska Ewa
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łomży
Adres pracodawcy:
Księcia Janusza I 14/4, 18-400 Łomża, powiat: m. Łomża, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV; kontakt z pracodawcą: osobisty, ul. Wojska Polskiego 1, 18-400 Łomża i/lub telefoniczny nr. 534834202 (w godz. 12.00-18.00)
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 12.00-18.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: m. Łomża
Gmina pracodawcy: Łomża
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łomża
Ulica pracodawcy: Księcia Janusza I
Numer budynku pracodawcy: 14
Profil działalności pracodawcy:
Wynajem i zarządzanie nieruchomościami własnymi lub dzierżawionymi/Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łomży
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.05.2018
Oferta pracy ważna do: 07.06.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 08.05.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 08.05.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
Spółdzielnia Sanatoryjno-Wypoczynkowa LECH Sanatorium Uzdrowiskowe w Kołobrzegu - 2016-03-29 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
produkcja dań z karty; przygotowywanie dań dla gości indywidualnych, przygotowywanie imprez; przygotowanie dań z mięsa, makaronów, surówek, klusek; pra; Wynagrodzenie po okresie próbnym -1 miesiąca wzrasta do wysokości 3500 zł. Praca w systemie dwa dni pracy dwa dni wolne
kontakt przez PUP - 2016-10-31 - Opole (opolskie)
prace przy pozyskiwaniu drewna, ochrona i hodowla lasu
USŁUGI LEŚNE MICHAŁ BOGAŁA - 2017-06-07 - Potrzebowice (wielkopolskie)
zgodne ze stanowiskiem pracy
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Strzelno (kujawsko-pomorskie)
Prace w kuchni.
Stowarzyszenie Kulturalne ,,SERPENTYNA'' - 2017-10-14 - Raciążek (kujawsko-pomorskie)
j.w.
DUSSMANN POLSKA SPÓŁKA Z O. O. - 2016-04-06 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie produktów do gotowania.Krojenie warzyw, przygotowywanie mięsa. Możliwość przyuczenia.
PHU "AGA" Jarosław Stańczak - 2016-10-24 - Rawa Mazowiecka (łódzkie)
Przygotowywanie potrawI zmiana 9:00-17:00II zmiana 15:00-23:00Praca w "Piwiarni Warka" i w "Restauracji Nad Warką"
FUZJA sp z o.o. - 2018-07-25 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw, przygotowywanie nowych receptur, dbanie o czystość i porządek w kuchni.
SKANDINA Sp. z o.o. Hotel Pod sosnami - 2016-08-05 - Osieck (mazowieckie)
Wykształcenie średnie zawodowe gastronomiczne; min. 5 lat doświadczenia w zawodzie; książeczka sanepidowska; Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw z karty menu, na imprezy, cateringi i organizowane konferencje; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2016-07-07 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie posiłków kuchni cateringowej
Grek RTC S.A. - 2017-06-12 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej,
kontakt przez PUP - 2017-08-25 - Grójec (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, obsługa kasy fiskalnej, obsługa gości
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Trzebosz (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków kuchni azjatyckiej i wietnamskiej, organizacja pracy w kuchni i restauracji, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Piaseczno (mazowieckie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-01-04 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie dań, głównie kuchnia śląska
KAPEK ANDRZEJ USŁUGI TRANSPORTOWE HANDEL OPAŁEM NAPRAWA SAMOCHODÓW ODZYSK ODPADÓW ORGANIZACJA IMPREZ "POD ZŁOTYM PROSIAKIEM - 2018-07-18 - Kamieniec (śląskie)
- Przygotowywanie i wydawanie potraw z surowców i półproduktów.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto + premia. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca od wtorku do soboty: 14:00-22:00. Wymagane wykształcenie min. średnie. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 6 miesięcy na stanowisku kucharza lub pomocy kuchennej. Wymagana aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (9:00-18:00) (Tel. 609-401-625, 790-221-100) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Mariacka 6, 40-014 Katowice) lub e-mail: piwiarnia.katowice (at) gmail.com
SMF SYLWIA FIDLER - 2016-06-17 - Katowice (śląskie)
przygotowanie posiłkówdbanie o czystość stanowiska
kontakt przez OHP - 2017-06-06 - Tychy (śląskie)
Praca przy produkcji dań gotowych (operator maszyn)
FOODMAKERS Sp. z o.o. - 2018-03-16 - Borek Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Łódź (łódzkie)
- obsługa klientów, praca przy barze
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Starogard Gdański (pomorskie)
w/g stanowiska
Hotel "Tęczowy Młyn" w Kielcach Sp. z o. o. - 2016-07-28 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
SODEXO POLSKA Sp. z o. o. - 2018-01-12 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami kuchni tureckiej.
AYPOL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-20 - Żagań (lubuskie)
gotowanie potraw, układanie menu, dbałość o ciągłość zamówień
MAXPOL Traning Center Sp. z o.o. - 2016-06-27 - Swarzędz (wielkopolskie)
Prace wykończeniowe .Praca na terenie dolnego śląska,
" BUDMARK " Usługi Ogólnobudowlane Marek Bronisław Kukawka - 2017-05-16 - Oława (dolnośląskie)
samodzielne przygotowywanie potraw, obsługa imprez okolicznościowych, umiejętność zarządzania ludźmi oraz praca w zespole, wprowadzanie nowych potraw do menu, dbanie o porządek na swojej zmianie, kontrola HACCP dla Sanepidu
VENEZIA S.C. DATKO MARCIN, DATKO ADAM - 2018-07-31 - Zabrze (śląskie)
według stanowiska
PARTNERSHIP CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-22 - Słomniki (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o stanowisko pracy, tworzenie nowych smaków
Tropicoco Sp. z o.o. 76-107 Jarosławiec ul. Uzdrowiskowa 15 - 2017-03-06 - Jarosławiec (zachodniopomorskie)