KUCHARZ MA艁EJ GASTRONOMII Zabrze oferta pracy VENEZIA S.C. DATKO MARCIN, DATKO ADAM

Stanowisko: KUCHARZ MA艁EJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: od 3聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: samodzielne przygotowywanie potraw, obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych, umiej臋tno艣膰 zarz膮dzania lud藕mi oraz praca w zespole, wprowadzanie nowych potraw do menu, dbanie o porz膮dek na swojej zmianie, kontrola HACCP dla Sanepidu
Data publikacji: 2018-07-31
Lokalizacja: Zabrze (艣l膮skie)
Pracodawca: VENEZIA S.C. DATKO MARCIN, DATKO ADAM
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: 41-800 Zabrze, powiat: m. Zabrze, woj: 艣l膮skieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
samodzielne przygotowywanie potraw, obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych, umiej臋tno艣膰 zarz膮dzania lud藕mi oraz praca w zespole, wprowadzanie nowych potraw do menu, dbanie o porz膮dek na swojej zmianie, kontrola HACCP dla Sanepidu
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MA艁EJ GASTRONOMII
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Zabrze
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Zabrze
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Zabrze
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 31.07.2018
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 3)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Ksi膮偶ka sanepidowska
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
p, wymagana aktualna ksi膮偶eczka sanepidowska, wymagane do艣wiadczenie zawodowe minimum 3 lata na danym stanowisku
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: VENEZIA S.C. DATKO MARCIN, DATKO ADAM
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w 艢wi臋toch艂owicach
Adres pracodawcy: 41-800 Zabrze, powiat: m. Zabrze, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, ksi膮偶eczka sanepidu
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Termin: kontakt telefoniczny
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Zabrze
Gmina pracodawcy: Zabrze
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Zabrze
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w 艢wi臋toch艂owicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 31.07.2018
Oferta pracy wa偶na do: 31.08.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 31.07.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 31.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Samodzielne przygotowywanie potraw. Dbanie o porz膮dek i higien臋 pracy.
Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe Sp. z o.o. - 2018-01-11 - Jachranka (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej
SMAK E HIND TASTE OF INDIA ALEKSANDRA TROSZCZY艃SKA-THAPAR - 2017-05-26 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie da艅, organizowanie pracy kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Ustro艅 (艣l膮skie)
- przyrz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z opracowanymi recepturami , normami i wymogami oraz zatwierdzonym jad艂ospisem dekadowym- wydawanie podstawowych posi艂k贸w- przestrzeganie zasad higieny, zasad i procedur zapewniajacych w艂a艣ciw膮 jako艣膰 偶ywno艣ci- przestrzeganie zasad okre艣lonych w systemie HACCP, przepis贸w dot. zbiorowego 偶ywienia oraz zalece艅 sanepidu-dabnie o nale偶yte przechowywanie 偶ywno艣ci- utrzymanie porz膮dku na stanowiskach pracy, -dbanie o estetyczny wygl膮d jadalni, nakrycie sto艂贸w.
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Gorlice (ma艂opolskie)
Wymagane wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe, dobra organizacja pracy i samodzielno艣膰, komunikatywno艣膰, rzetelno艣膰, uczciwo艣膰, gotowanie podstawowych potraw. Praca do godziny 20-ej. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
CAPITOL S.C. KAZIMIERZ SZYPU艁A, TOMASZ SZYPU艁A - 2018-03-22 - Stanowice (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w z kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Sporz膮dzanie potraw wed艂ug przepis贸w, uk艂adanie menu, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wie艅, dekorowanie potraw, utrzymywanie w czysto艣ci stanowiska pracy.
WORK EKSPERT SP. Z O.O. / NR 13977 - 2017-08-08 - Gda艅sk (pomorskie)
Przygotowywanie p贸艂produkt贸w, os艂uga klient贸w, wydawanie zam贸wie艅, obs艂uga kasy fiskalnej, przygotowywanie posi艂k贸w, sprz膮tanie baru. Praca na ca艂y etat od poniedzia艂ku do pi膮tku w godzinach 9-17.
Maksym Belchyk - 2016-09-14 - Pruszk贸w (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej.
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
Sprzarzadzanie potraw i napoj贸w, produkcja wyrob贸w garma偶eryjnych, obs艂uga sprz臋tu do obr贸bki termicznej, porcjowanie i dekoracja potraw.
kontakt przez PUP - 2016-12-07 - P艂ock (mazowieckie)
艢cis艂a wsp贸艂praca z pozosta艂ym personelem, dobra organizacja pracy w kuchni, przestrzeganie przepisa贸w BHP, w艂a艣ciciwe wykorzystanie sprz臋tu kuchennego, udzia艂 w planowaniu menu i przygotowaniu wed艂ug niego racjonalnego 偶ywienia, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak i estetyk臋 oferowanych posi艂k贸w itp. I zmiana 7-15II zmiana 13-21
Rukola Resto Bar Grzegorz Wieczerzak - 2017-03-24 - Mielec (podkarpackie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
Rozwo偶enie towaru na terenie powiatu brodnickiego, wydawanie i rozk艂adanie towaru w magazynie
Firma Handlowo-Us艂ugowa "BRYZA" Stanis艂aw Zag贸l - 2016-12-13 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
jw.
VIVANDIER 艁UCJA KELUS - 2017-02-16 - Warszawa (mazowieckie)
gotownie obiad贸w, przygotowywanie kilka razy w roku kanapek bankietowych
BURCZY BRZUSZEK Piotr Rutkowski - 2017-04-21 - R膮bie艅 (艂贸dzkie)
gotowanie, przygotowywanie menu (kuchnia polska, w艂oska); praca w godz. 11-21
RESTAURACJA MOZART MEDICAL & SLIM SPA Dorota Kruszewska - 2017-08-18 - Mrok贸w (mazowieckie)
Gotowanie i przygotowywanie potraw; ustalanie menu; wydawanie da艅.
"Firma Turystyczno Handlowa Wie偶a pod Bocianem", "Biuro Us艂ug Turystycznych SUNNY-TRAVEL" Kowalski Henryk - 2016-07-22 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
przyrz膮dzanie da艅 gotowanie i dekorowanie potraw
kontakt przez OHP - 2017-06-20 - Raba Wy偶na (ma艂opolskie)
- Za艂adunek i roz艂adunek samochodu ci臋偶arowego. Praca na terenie ca艂ego kraju.- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto + premia. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w godz.: 02:00-10:00. Wymagania: wykszta艂cenie bez znaczenia. Mile widziane prawo jazdy kat. B. Dobra kondycja fizyczna. Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (733-563-916) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮.
PRZERWA S艁AWOMIR Warzywa-Owoce - 2017-06-22 - Katowice (艣l膮skie)
Wg stanowiska, praca w O艣rodku Wczasowym Wanta - Zakopane, utrzymywanie porz膮dku w miejscu pracy, pracodawca zapewnia zakwaterowanie. Praca w godzinach dziennych i nocnych, co drugi dzie艅 - pon.-pi膮t.8:00-17:00-8:00, sob.-niedziel. 8:00-20:00-8:00
Tatrza艅ska Agencja Rozwoju Promocji i Kultury - Zakopane - 2017-10-10 - Zakopane (ma艂opolskie)
Pe艂nienie funkcji inspektora nadzoru inwestorskiego zgodnie z Prawem Budowlanym oraz prowadzenie rozlicze艅 finansowych i materia艂owych.
Rejonowy Zarz膮d Infrastruktury w Gdyni - 2016-06-03 - Gdynia (pomorskie)
do艣wiadczenie zawodowe mile widziane
kontakt przez PUP - 2016-08-22 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Przygotowywanie posik贸w w restauracji. Dbanie o higien臋 w pracy. Samodzielne stanowisko.
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Zblewo (pomorskie)
przygotowywanie da艅 kuchni bengalskiej,wsp贸艂praca z dostawcami 偶ywno艣ci, udzielanie informacji o produktach klientom
Rahman Kebab Sp. z o.o. - 2016-09-30 - Pisz (warmi艅sko-mazurskie)
Pe艂nienie obowi膮zk贸w szefa kuchni w szkole.
Szko艂a Podstawowa Nr 34 z Oddzia艂ami Integracyjnymi - 2017-12-06 - Gdynia (pomorskie)
- bie偶膮ca pomoc administracyjna;- porz膮dkowanie i kompletowanie i archiwizacja dokumentacji;- prowadzenie r贸偶nych rejestr贸w;- redagowanie pism do urz臋d贸w i s膮d贸w;- monitoring tocz膮cych si臋 post臋powa艅;- sporz膮dzanie projekt贸w um贸w oraz zmian do um贸w cywilnoprawnych.
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Gorz贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej w oparciu o oryginalne receptury, z wykorzystaniem oryginalnych produkt贸w i przypraw, zarz膮dzanie prac膮 kuchni, przygotowywanie listy zakup贸w, uk艂adanie menu
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Piaseczno (mazowieckie)
-przygotowanie ciep艂ych potraw- przygotowanie sos贸w-przygotowanie zak膮sek- ustalanie indywidualnych menuWymagany dyplom kucharz
Restauracja Trzy Korony Andrzej Labudda - 2016-07-07 - Wejherowo (pomorskie)
Przygotowanie posi艂k贸w, praca na kuchni. tel. 501 684 422
Hotel-Restauracja-Bar "Pod Jask贸艂k膮", Tumlin - Osowa, ul. Sosnowa 56, Zagna艅sk - 2016-04-14 - Tumlin-Osowa (艣wi臋tokrzyskie)