KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ (ŻAGAŃ) Żagań oferta pracy AYPOL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ (ŻAGAŃ)
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami kuchni tureckiej.
Data publikacji: 2018-04-20
Lokalizacja: Żagań (lubuskie)
Pracodawca: AYPOL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:PODGÓRNA 10, 68-100 Żagań, powiat: żagański, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami kuchni tureckiej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: godz. pracy 10:00-18:00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ (ŻAGAŃ)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żagań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: żagański
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Żagań
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2018
Data zakończenia pracy: 30.04.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: polski, w mowie - słaby, w piśmie - słaby
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
[Doświadczenie zawodowe] wymagane - znajomość i doświadczenie w kuchni tureckiej[Umiejętność] sporządzanie posiłków zgodnie z recepturami kuchni tureckiej
Nazwa pracodawcy:
AYPOL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żaganiu
Adres pracodawcy:
Dworcowa 9, 68-100 Żagań, powiat: żagański, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Na spotkanie z pracodawcą należy zgłosić się z otrzymanym skierowaniem do pracy oraz dokumentami aplikacyjnymi.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: żagański
Gmina pracodawcy: Żagań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Żagań
Ulica pracodawcy: Dworcowa
Numer budynku pracodawcy: 9
Profil działalności pracodawcy:
Działalność agentów zajmujących się sprzedażą żywności, napojów i wyrobów tytoniowych
Nazwisko osoby zgłaszającej: Marta Wrzochal
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żaganiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.04.2018
Oferta pracy ważna do: 11.05.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 24.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 20.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań kuchni włoskiej, Praca na umowę zlecenie. 150 godzin pracy w miesiącu, Dyspozycyjnosc do pracy w godz. 10:00-24:00- caly tydziień wg grafiku. Oferta dostepna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-04-11 - Wrocław (dolnośląskie)
sprzątanie powierzchni biur i odkurzanie, sprzątanie łazienek
PLATFORMA USŁUG Jerzy Piechowiak - 2016-04-01 - Warszawa (mazowieckie)
Sporządzanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Mostki (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw w Bistro (kanapki, itp.)
LUCYNA KUBISZEWSKA FIRMA HANDLOWA "LUKA" - 2016-03-08 - Kraków (małopolskie)
staż w pizzerii -przygotowywanie dań obiadowych, sałatek i surówek
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy,godziny pracy 10.00-18.00 oraz 12.00-20.00,wynagrodzenie 12 zł brutto za godzinę, miejsce wykonywania pracy:09-200 Sierpc, Studzieniec 37, kontakt z pracodawcą tel. 24 264 77 66 w.15 lub e-mail: rekrutacja (at) kompinscy.com.pl
Firma "Andrzej"Grażyna Kompińska Blacharstwo-Lakiernictwo Samochodowe ,Firma "Skansen" - 2016-03-21 - Studzieniec (mazowieckie)
Praca w stołówce szkolnej.
ZESPÓŁ SZKOLNO-GIMNAZJALNY NR 2 W KĘTACH - 2016-12-09 - Kęty (małopolskie)
Wyrabianie i wypiek pizzy, kebabu.Wymagane min. roczne doświadczenie w wypieku pizzy.
Family Pizza Zbigniew Kukwa - 2016-09-29 - Mrozy (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej. Równoważny system czasu pracy, dwie zmiany: 6:00-14:00, 14:00-22:00. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. z o.o. Sp. k. we Wrocławiu (Galeria Dominikańska, pl. Dominikański 3, Arkady Wrocławskie, ul. Powstańców Śląskich 2-4, Galeria Wroclavia, ul. Sucha 1).
Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. z o.o. sp. komandytowa - 2017-11-10 - Wrocław (dolnośląskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Libusza (małopolskie)
przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-10-06 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
BTM MALAWSKI SPÓŁKA JAWNA - 2018-06-22 - Lublin (lubelskie)
Gotowanie dań kuchni wietnamskiej, języka wietnamski w celu ustalanie receptur. Umowa o pracę na czas nieokreślony. Praca na dwie zmiany. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Wrocław (dolnośląskie)
-nie podano
Firma Handlowo-Usługowa "Gastro" Magazyn Wyrobów Garmażeryjnych Halina Śmieszek - 2017-07-06 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)
obsługa stanowiska gastronomicznego KEBAB
Firma PERFEKTO Robert Huptyś - 2015-12-11 - Cieszyn (śląskie)
przygotowywanie potraw
Restauracja "Pod Winogronami" Kożuchowski Piotr - 2016-01-05 - Wołczyn (opolskie)
zgodny z charakterystyką
LIBART Lidia Andrzejczak-Kościanowska Ilno - 2016-09-16 - Żelazków (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie średnie lub wyższe kierunkowe( gastronomiczne), umiejetność pracy w zespole, b. dobra organizacja czasu pracy, ważna książeczka sanepidowska, doświadczenie w pracy na stanowisku kucharza. Ogólny zakres obowiązków: przygotowanie dań dla gości restauracji oraz podczas imprez okolicznościowych (wesela, bankiety),organizacja pracy pozostałego personelu kuchennego, dbanie o czystość miejsca pracy.
AGIT AGNIESZKA RYDZ - 2017-02-23 - Lublin (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich lub chińskich
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywanie.
Pałac Żelechów Centrum Konferecyjno-Wypoczynkowe - 2018-03-12 - Żelechów (mazowieckie)
prace na magazynie z materiałami budowlanymi, obsługa wózka widłowego, obsługa klienta, wystawianie faktur
"M3" Sp. z o. o. Materiały Budowlane - 2017-05-18 - Iława (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW DO KANTYNY PRACOWNICZEJOBRÓBKA WSTĘPNA MIĘS DBANIE O STANY MAGAZYNOWE
DR INVEST S.C. " GUSTO CATERING" - 2016-10-13 - Głogów Małopolski (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-03 - Warszawa (mazowieckie)
Samodzielne gotowanie dań kuchni ukraińskiej. Praca na umowę zlecenie, 200 godzin pracy w miesiącu; dyspozycyjność do pracy cały tydzień, w godzinanch: 10:00-22:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-08-21 - Wrocław (dolnośląskie)
Pełnienie obowiązków szefa kuchni w szkole.
Szkoła Podstawowa Nr 34 z Oddziałami Integracyjnymi - 2018-02-26 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie posiłków wg karty dań
Dominika Świrkosz Oasis - 2018-07-24 - Orzysz (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Warta (łódzkie)
Dbałość o dobre jakościowo produkty pobierane do przygotowywania posiłków, dbanie o wysoką jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków, właściwe porcjowanie posiłków zgodnie z normami żywienia, utrzymanie właściwego stanu sanitarnego i higienicznego pomieszczeń kuchni, stołówki oraz zaplecza i naczyń. Miejsce pracy: Wrocław ul. Farna 3 Kontakt kandydatów z pracodawcą 71 345-79-57 wew 109. Oferta w sali: G
Dom Pomocy Społecznej dla Dorosłych - 2017-01-24 - Wrocław (dolnośląskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: produkcja wyrobów garmażeryjnych, WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe-kucharz, mile widziane 2 letnie doświadczenie w żywieniu zbiorowym, aktualna książeczka sanitarno epidemiologiczna
Zakład Produkcyjno-Handlowy "U Wandy" - 2017-05-18 - Lubliniec (śląskie)