KUCHARZ Kołobrzeg oferta pracy Spółdzielnia Sanatoryjno-Wypoczynkowa LECH Sanatorium Uzdrowiskowe w Kołobrzegu
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 050 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
Data publikacji: 2016-03-29
Lokalizacja: Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Spółdzielnia Sanatoryjno-Wypoczynkowa LECH Sanatorium Uzdrowiskowe w Kołobrzegu
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 050 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 050 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 29.03.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka zdrowia
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie zawodowe min. 6 miesięcy
Nazwa pracodawcy:
Spółdzielnia Sanatoryjno-Wypoczynkowa LECH Sanatorium Uzdrowiskowe w Kołobrzegu
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, inny - Po kontakcie telefonicznym możliwy osobisty., Godziny : 7-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kołobrzeg
Profil działalności pracodawcy: ośrodek sanatoryjno-wczasowy
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.03.2016
Oferta pracy ważna do: 29.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 29.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 29.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
produkcja płytek przy zachowaniu wszelkich wymaganych norm jakościowych oraz przestrzeganiu obowiązujących zasad i przepisów, kontrola jakości produkowanego wyrobu na każdym etapie produkcji zgodnie z precedurami obowiązującymi na stanowisku, proponowanie uprawnień w przebiegu procesu technologicznego ,dbanie o odpowiedni stan surowców do produkcji
STEGU SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-23 - Jełowa (opolskie)
Sporządzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie procesów technologicznych.
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Wejherowo (pomorskie)
-
DĘBOWA POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-08-01 - Kaszczor (wielkopolskie)
- przygotowanie składników do dań obiadowych i kolacji- przygotowanie potraw- rozmieszczenia dania na talerzu, dekorowanie - sprzątanie obszaru roboczego
Bianca Mai Fichtestube Rammenau - 2017-10-31 - Niemcy (Niemcy)
-
PPHU Restauracja Pasja Tomasz Nielubiński - 2017-01-18 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-06 - Warszawa (mazowieckie)
Przyrządzanie, przygotowywanie potraw wg. tradycyjnych receptur kuchni indyjskiej, kababa.
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Rawa Mazowiecka (łódzkie)
przygotowanie dań kuchni włoskiej
DOMINIK PIECZARA F.H.U. AMEX - 2015-12-09 - Kraków (małopolskie)
realizacja zamówień, zamwianie towaru, realizacja potraw, dwie zmiany w godz. 10.00-18.00, 15.00-23.00, umowa na okres próbny 1 m-c
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Piła (wielkopolskie)
Produkcja,przygotowywanie i wydawanie posiłków,obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Przemyśl (podkarpackie)
Gotowanie. Zmianowość 2 dni pracy 2 dni wolego
STARY RYNEK Sp. z o.o. - 2016-09-09 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
wykonywanie wszystkich czynności związanych z przygotowaniem i wydawaniem posiłków
Szpital Rehabilitacyjno - Kardiologiczny w Kowanówku - 2016-02-22 - Kowanówko (wielkopolskie)
Prace w kuchni.
Stowarzyszenie Kulturalne ,,SERPENTYNA'' - 2017-10-14 - Raciążek (kujawsko-pomorskie)
staż na stanowisku robotnika gospodarczego
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Cieszyn (śląskie)
produkcja wyrobów garmażeryjnych
DERLAT FOOD COMPANY Eliza Derlat - 2017-08-04 - Rzeszów (podkarpackie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Sławno (zachodniopomorskie)
Zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-10-10 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
zgodnie z zawodem
UNIWERSUM S.C. Z. Osojca A.Sałapa - 2016-04-26 - Tarłów (świętokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Warszawa (mazowieckie)
kuchnia polska
SANTANA SKŁODOWSCY Spółka Jawna - 2017-12-19 - Białystok (podlaskie)
Obróbka warzyw i owoców, utrzymanie czystości na kuchni, obróbka wstepna potraw, przestrzeganie zasad HACCAP, GAP i GMP
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Sarnów (śląskie)
1. Przygotowywanie dań z menu restauracji. 2. Utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Około 160 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godz.: 13-24. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. 1
kontakt przez PUP - 2018-07-09 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków dla kuracjuszy, dbanie o prawidłową pracę na kuchni, zarządzanie ludźmi na kuchni, odpowiedzialność za pracę na kuchni.
Ośrodek Rehabilitacyjno - Wypoczynkowy "Krystyna" P.Szlosek Solec Zdrój - 2017-07-28 - Solec-Zdrój (świętokrzyskie)
gotowanie posiłków wegetariańskich
Restauracja CIASNA Justyna Fuss Klub Rozrywki TRATWA - 2017-04-07 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań obiadowych (z uwzględnieniem kuchni wschodniej i śródziemnomorskiej) oraz deserów
kontakt przez PUP - 2016-10-24 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw.
Mała Gastronomia Gabriela Lacelt - 2017-07-10 - Uniejów (łódzkie)
Gotowanie, utrzymanie kuchni w czystości
Firma Handlowo-Usługowa "Elena" Elena Paryła - 2016-09-28 - Wieliczka (małopolskie)
Przygotowanie potraw z zastosowaniem różnych technik. Ocena jakościowa surowców, półproduktów i potraw. Praca w równoważnym systemie pracy, we wszystkie dni tygodnia.
kontakt przez PUP - 2017-08-03 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Oferta zgłoszona jest w ramach realizacji projektu pt. Aktywizacja osób młodych pozostających bez pracy w powiecie sulęcińskim (III) współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014 2020 obejmującego aktywizację osób bezrobotnych, spełniających kryteria dostępu - są to: -osoby w przedziale wiekowym między 18 a 30 rokiem życia,-młodzież NEET osoby, które nie uczestniczyły w kształceniu i szkoleniu w okresie ostatnich 4 tygodni przed przystąpieniem do projektu.
Restauracja Myśliwska "XENIA" Hanka Steller - 2018-07-13 - Lubniewice (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Dziwnówek (zachodniopomorskie)