KUCHARZ Krzyszkowice oferta pracy Oberża "WILCZY GŁÓD" Józef Sala
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: wg stanowiska
Data publikacji: 2017-02-20
Lokalizacja: Krzyszkowice (małopolskie)
Pracodawca: Oberża "WILCZY GŁÓD" Józef Sala
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:32-445 Krzyszkowice 294, powiat: myślenicki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: wg stanowiska
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Krzyszkowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: myślenicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Myślenice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.02.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: brak lub niepełne podstawowe
Nazwa pracodawcy: Oberża "WILCZY GŁÓD" Józef Sala
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Myślenicach
Adres pracodawcy:
32-445 Krzyszkowice 294, powiat: myślenicki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: myślenicki
Gmina pracodawcy: Myślenice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Krzyszkowice
Numer budynku pracodawcy: 294
Profil działalności pracodawcy: restauracja
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Myślenicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.02.2017
Oferta pracy ważna do: 31.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 20.02.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 20.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań. Praca w Bielsku-Białej w godz. 12.00-22.00 co 2 dzień (wg grafiku).
FHU Bogdan Zalewski Sara Zalewska Restauracja Wrzosowa Chata SC - 2015-11-05 - Bielsko-Biała (śląskie)
Przygotowywanie posiłków typu "fast food"
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "KARWOWSKI" Dariusz Karwowski - 2018-02-23 - Grajewo (podlaskie)
Przygotowanie posiłków (pizza, dania tradycyjne i catering), utrzymanie czystości na miejscu pracy.
Jaciow Dawid Pizzeria & Restauracja Długa 2 - 2016-05-20 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Obsługa prasy hydraulicznej.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO PRODUKCYJNO USŁUGOWE "ZAGRODA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-11-02 - Strzyżów (podkarpackie)
kuchnia polska
SANTANA SKŁODOWSCY Spółka Jawna - 2017-10-31 - Białystok (podlaskie)
praca w charakterze przedstawiciela handlowego na miasto Pszczyna, po okresie próbnym utworzenie biura handlowego w mieśie Pszczyna, zarządzanie oddziałem firmy (biurem handlowym), pozyskiwanie nowych klientów, spotkania z klientami, raportowanie sprzedaży, dbanie o dobre kontakty z klientami, praca w MS Office, tworzenie ofert i zamówień dla kontahentów, dbanie o dobry wizerunek firmy
PRO AUTOMATIC Sp. z o.o. - 2017-07-20 - Pszczyna (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów
Ośrodek Szkolenia Zawodowego w Dobieszkowie - 2018-05-16 - Dobieszków (łódzkie)
obsługa klienta, przygotowywanie posiłków z menu lokalu, dbanie o czystość miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Białystok (podlaskie)
Przygotowanie posiłków, obróbka produktów
"PERŁA" spółka cywilna Katarzyna Korkus, Anita Kulejewska - 2018-02-27 - Posmykowizna (łódzkie)
zgodnie z charakterystyką pracy
PHU "Stelma" Maciej Staniszewski - 2016-06-07 - Pleszew (wielkopolskie)
KIEROWANIE KUCHNIĄ, GOTOWANIE
kontakt przez OHP - 2016-02-09 - Górki Wielkie (śląskie)
wg zakresu
kontakt przez PUP - 2018-08-16 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
- przygotowywanie potraw- ustalanie karty dań- utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych i sprzętu
kontakt przez PUP - 2016-12-05 - Jeleśnia (śląskie)
przygotowywanie dań kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2017-12-01 - Koło (wielkopolskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej od surowca do gotowej potrawy.
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Łódź (łódzkie)
- Przygotowanie dań, dbałość o posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia, porcje posiłków, jakość, smak, estetyka wydawanych posiłków, pobieranie produktów spożywczych z magazynów w ilościach przewidzianych recepturą, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług, utrzymanie porządku w miejscu pracy i dbałość o powierzony sprzęt. - Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 5:00-15:00 + soboty, niedziele, święta - według grafiku. Wymagane wykształcenie średnie kierunkowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min rok na stanowisku kucharza. Na stanowisko mogą aplikować również osoby niepełnosprawne. Kontakt WYŁĄCZNIE e-mail: kadry (at) hoteldiament.pl
HOTELE DIAMENT SPÓŁKA AKCYJNA / Park Hotel Diament - 2017-11-24 - Katowice (śląskie)
segregacja artykułów spożywczych, mięsa w chłodni, przygotowywanie półproduktów i gotowych dań
kontakt przez PUP - 2017-05-31 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
kompleksowa administracja i sprawność pracy sieci, wsparcie działu sprzedaży i produkcji oraz rozwój wewnętrznego systemu raoprtowania, analiza zewnętrznych i wewnetrznych informacji rynkowych
RUBIN Sp. z o.o. Komandytowo-Akcyjna - 2016-02-24 - Myślachowice (małopolskie)
Przyrządzanie potraw, dan, przekąsek, planowanie jadłospisów
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Tleń (kujawsko-pomorskie)
obsługa sklepu
Hurtownia Opakowań WEGRO Przemysław Cieślewicz - 2017-06-28 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Zgodny
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
montaż instalacji wodociągowych, kanalizacyjnych, gazowych, grzewczych; przperowadzanie konserwacji instalacji,
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
JEANS LAND PPHU S.C. JANINA,BOGUSŁAW,EWA,JACEK SKRZYNIARZ - 2016-04-28 - Malbork (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
USŁUGI REKLAMOWE Maria Kołata - 2016-03-23 - Karwia (pomorskie)
zgodnie z umową
kontakt przez PUP - 2017-10-19 - Jałowęsy (świętokrzyskie)
Robienie pizzy. Pracodawca przyuczy do wykonywania tego zawodu.
Przedsiębiorstwo Handlowe "Motomix" Janusz Król - 2016-06-01 - Muszyna (małopolskie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowanie dań kuchni orientalnej, kebabu, kanapek i przekąsek orientalnych, dbanie o czystość miejsca pracy, prowadzenie sprzedaży, przygotowanie list zaopatrzeniowych
kontakt przez PUP - 2018-08-13 - Sandomierz (świętokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, GOTOWANIE, REALIZACJA ZAMÓWIEŃ NA PODSTAWIE KARTY MENU RESTAURACJI;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, SPRAWNOŚĆ FIZYCZNA, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYRZĄDZENIA POTRAW KUCHNI POLSKIEJ, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 1 ROK DOŚWIADCZENIA, NA SPOTKANIE UMAWIAĆ SIĘ TELEFONICZNIE
TJN MICHAŁ RYBARCZYK - 2017-12-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)