KUCHARZ Lubin oferta pracy MARKET ABC BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 775 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej
Data publikacji: 2018-05-09
Lokalizacja: Lubin (dolnośląskie)
Pracodawca: MARKET ABC BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Miroszowicka 1, 59-300 Lubin, powiat: lubiński, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: ruch ciągły
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 775 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lubin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lubiński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lubin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 775 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.05.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykszt. gastronomiczne, min. 2 lata doświadczenia w zawodzie,
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
MARKET ABC BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ SPÓŁKA JAWNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lubinie
Adres pracodawcy:
Kamienna 59, 59-300 Lubin, powiat: lubiński, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 7-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: lubiński
Gmina pracodawcy: Lubin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lubin
Ulica pracodawcy: Kamienna
Numer budynku pracodawcy: 59
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lubinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.05.2018
Oferta pracy ważna do: 23.05.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 09.05.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 09.05.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Sporządzanie potraw według receptur.Kontrola jakości wydawanych posiłków.
KLINIKA S.C. PAULINA I SZYMON CETNARSCY - 2017-11-02 - Brzeszcze (małopolskie)
ORGANIZACJA I PRZYGOTOWANIE ZAPLANOWANEJ PRODUKCJI DZIENNEJ, PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z PROCEDURĄ WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE 5 LAT, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE
kontakt przez PUP - 2017-12-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków, obsługa urządzeń gastronmicznych
FIRMA "BARTEK" E.Nikiel i Z.Brańczyk /R - 2018-03-28 - Żory (śląskie)
wykonywanie podstawowych czynnośći związanych z przygotowaniem posiłków dla różnych grup osób przebywających w Sanatorium: pobieranie suroców i półproduktów i wyrobów gotowych, zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przytowoaniu potraw i napojów. wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy. Przestrzeganie BHP i PPOŻ. Dbałość o dobry wizerunek firmy.
kontakt przez PUP - 2018-02-18 - Wysowa-Zdrój (małopolskie)
przygotowywanie dań mięsnych, obsługa sprzętów gastronomicznych, dbanie o czystość i higienę miejsca pracy, przygotowanie zakąsek, wydawanie posiłków z kuchni, dbanie o etetykę wydawanych posiłków
kontakt przez PUP - 2017-05-31 - Turek (wielkopolskie)
Przygotowywanie zestawów obiadowych, wydawanie zamówionych posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-10-20 - Jarosław (podkarpackie)
- przygotowywanie dań w przydzielonej sekcji,- dbanie o gospodarkę magazynową,- dbałość o czystość i porządek na stanowisku pracy,- wykonywanie zadań zleconych przez Szefa Kuchni
Golden Tulip - 2018-01-02 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Przygotowanie dań a la carte, obsługa grup konferncyjnych, przygotowanie śniadań, przestrzeganie zasad HACCP. Praca na trzy zmiany, wymagana dyspozycyjność w godzinach 6-22:30. Pracodawca zapewnia wyżywienie i zakwaterowanie. Kontakt z pracodawcą: 717830351 lub DEPUTY.WROCLAW.CENTRUM (at) CAMPANILE.COM
LWHP4ul. Nowogrodzka 21, 00-511 Warszawa - 2016-02-15 - Wrocław (dolnośląskie)
Obsługa kuchni.
WĘDLINKA SP. JAWNA TERESA I JAN KORDUS - 2017-01-12 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie pizzy
PW OAZA SIELUK PRZEMYSŁAW - 2018-03-19 - Gniewkowo (kujawsko-pomorskie)
Sporządzanie dań kuchni polskiej, regionalnej, z karty menu innych narodów (kuchnia ukraińska, białoruska)I zmiana 6-14II zmiana 14-22
FUH MAZUR & MAZUR Janusz Mazur, Piotr Mazur s.c. - 2017-07-03 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie potraw, porcjowanie posiłków, prace pomocnicze na terenie kuchni
SANPRO CONSULTING BPO Sp. z o.o. - 2018-08-17 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
obsługa kuchni
FHU Grzegorz Wiśniewski - 2015-12-21 - Czernikowo (kujawsko-pomorskie)
Wymagane wykształcenie średnie bądź zawodowe kierunkowe, umiejętność pracy w zespole, zorganizowanie, odpowiedzialność, książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, posiadanie znacznego stopnia niepełnosprawności lub umiarkowanego stopnia niepełnosprawności 01-U lub 02-P. Charaketrystyka pracy: dbałość o jakość przyrządzonych potraw - pomoc w przygotowaniu imprez okolicznościowych, sbałość o powierzony sprzęt i naczynia kuchenne, sporządzanie róźnego rodzaju potraw. Kontakt z pracodawcą osobisty bądź telefoniczny.
ZAKŁAD AKTYWNOŚCI ZAWODOWEJ ZAKŁAD PRODUKCYJNO - USŁUGOWY WSPÓLNA PASJA - 2017-06-19 - Żory (śląskie)
KUCHNIA TRADYCYJNA POLSKA
"ROMAR" S.C. TRZEBIATÓW - 2016-06-28 - Trzebiatów (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z procedurami obowiązującymi na kuchni i stworzonymi recepturami. Praca w zespole, obsługa zamówień. Estetyczne podawanie przygotowanych dań.
kontakt przez OHP - 2018-05-10 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie potrawi deserów zgodnie z procedurą i standardami
RESTAURACJA "CHATA MYŚLIWSKA" S.C. MICHAŁ MIGAŁA KAMIL MIGAŁA - 2017-06-26 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie potraw, składanie zamówień
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Kraków (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków wg zadanych receptur na potrzeby cateringu dietetycznego
Jama Travel J.M. Kukla sp. jawna - 2018-01-05 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z wytycznymi szefa kuchni. Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy. Mycie naczyń.
Przedszkole Publiczne Nr 1 z Oddziałem Żłobkowym - 2017-10-20 - Głogów (dolnośląskie)
Przygotowywanie i wypiekanie pizzy zgodnie z przyjętymi przepisami kulinarnymi. Sporządzanie różnego rodzaju potraw, deserów, ciast oraz napojów z zastosowaniem narzędzi, maszyn znajdujących się w zakładach gastronomicznych.
STOWARZYSZENIE "DOBRY DOM" - 2018-07-18 - Leżajsk (podkarpackie)
zapewnianie wysokiego poziomu obsługi klientów poprzez miłą i profesjonalną obsługę; przygotowywanie produktów zgodnie ze standardami oraz dbanie o ich najwyższą jakość; wykonywanie bieżących zadań w restauracji, m.in. dbanie o sprzęty, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy; współpraca w zespole i wsparcie w realizacji celów restauracji;
"KOMSTA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-16 - Pyskowice (śląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków.
Hotelik "Atelier" Regina Sarzyńska - 2015-11-27 - Biskupiec (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Piła (wielkopolskie)
praca w zawodzie
TuLisMaNore Cafe IZABELA ZIMOSZ - 2018-01-24 - Ruda Śląska (śląskie)
-Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych pod okiem kucharza,-Kontakt telefoniczny lub osobisty,-Wynagrodzenie od 1000 zł netto na 1/2 etatu do 2.000,00 zł netto - 2.500,00 netto na pełnym etacie w zależności od kwalifikacji
RESTAURACJA & PIZZERIA "ROSA" IZABELA ROSA - 2016-05-12 - Pszczółki (pomorskie)
Przygotowywanie potraw.
Fresh Bistro sp. z o.o. - 2016-04-18 - Wejherowo (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi, obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt.
Ewa Szczepańska "Seven Heaven" - 2018-08-10 - Wejherowo (pomorskie)