KUCHARZ 1/2 ETATU Jaworzno oferta pracy Czerwiec & Czerwiec SC Club CORNER
Stanowisko: KUCHARZ 1/2 ETATU
Wynagrodzenie: od 875 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w
Data publikacji: 2015-11-30
Lokalizacja: Jaworzno (艣l膮skie)
Pracodawca: Czerwiec & Czerwiec SC Club CORNER
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Towarowa 50, 43-609 Jaworzno, powiat: m. Jaworzno, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 875 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ 1/2 ETATU
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Jaworzno
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Jaworzno
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Jaworzno
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 875 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 29.10.2015
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka sanepidowska
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: doswiadczenie wymagane
Nazwa pracodawcy: Czerwiec & Czerwiec SC Club CORNER
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Jaworznie
Adres pracodawcy:
Towarowa 50, 43-609 Jaworzno, powiat: m. Jaworzno, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Jaworzno
Gmina pracodawcy: Jaworzno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Jaworzno
Ulica pracodawcy: Towarowa
Numer budynku pracodawcy: 50
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
us艂ugi gastronomiczne - sprzeda偶 napoj贸w, fast food
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Jaworznie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 30.11.2015
Data dodania oferty pracy: 30.10.2015
Oferta pracy wa偶na do: 31.12.2015
Data udost臋pnienia oferty pracy: 30.10.2015
Data przyj臋cia oferty pracy: 29.10.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
RPO Kalbarczyk 艁ukasz
kontakt przez PUP - 2017-11-20 - Dar艂owo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty menuwymagane doswiadczenie min. rok wynagrodzenie 20z艂 brutto/h
Firma Handlowo-Us艂ugowa BALLAS Miko艂ajki Iwona Wi贸rek - 2017-01-25 - Miko艂ajki (warmi艅sko-mazurskie)
Opieka nad osobami starszymi, pomoc w czynno艣ciach 偶ycia codziennego.
Promedica Care Sp. z o.o. - 2016-01-19 - Leszno (wielkopolskie)
Przygotowywanie da艅 ciep艂ych i zimnych, 艣niada艅 i bufet贸w, przygotowywanie menu, sporz膮dzanie potraw z kuchni mi臋dzynarodowej i regionu Turyngii, wsp贸艂praca z pozosta艂ym zespo艂em.
kontakt przez OHP - 2016-09-16 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posi艂k贸w i da艅, nadz贸r nad prac膮 w kuchni
O艣rodek Wczasowy "JANTAR" Sp. z o.o. - 2018-04-05 - Jantar (pomorskie)
Przygotowywanie potraw - Karczma JANDURA.R贸wnowa偶ny system czasu pracy w godz. 10-22, peny etat, mo偶liwo艣膰 nadgodzin.
"AL - TUR" Biuro Turystyczne Aleksander Durtka, Alina Durtka, Janeczko Krzysztof - Sp贸艂ka Jawna - 2018-02-14 - Trze艣艅 (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw dla restauracji i baru, wsp贸艂praca przy tworzeniu menu, przestrzeganie przepis贸w HACCP, pozyskiwanie surowc贸w i dostawc贸w zgodnie z filozofi膮 obiektu i restauracji, kontrola i nadz贸r nad kosztami, dba艂o艣膰 o stany magazynowe oraz ich inwentaryzacja, dbanie o higien臋 i estetyk臋 kuchni, restauracji, serwowanych da艅.
Folwark 艁臋kuk, Przy艂uccy SJ - 2017-03-27 - 艁臋kuk Ma艂y (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. D藕wiganie 12 kg. Praca na umow臋o prac臋 w Ko艂obrzegu w godz. 6-14, 12-20, r贸wnie偶 w soboty i niedziele.
Centrum Zdrowia i Relaksu VERANO Sp. z o.o. - 2018-07-20 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
wykszta艂cenie bez znaczenia, do艣wiadczenie mile widziane.
ARTMI SP脫艁KA AKCYJNA - 2016-04-06 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Monta偶 element贸w na podstawie instrukcji
AQ WIRING SYSTEMS Sp. z o.o. - 2017-08-01 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W, OBS艁UGA KLIENTA
"FRASSES" S.C. M. OLECHOWSKA, P. OLECHOWSKI - 2017-11-29 - D臋bica (podkarpackie)
kucharzpraca na dwie zmiany:6.00-14.0014.00-22.00
FUH MAZUR & MAZUR Janusz Mazur, Piotr Mazur s.c. - 2018-06-28 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie pizzy
IMBISS MILICKI 艁ukasz Smok - 2016-01-05 - Milicz (dolno艣l膮skie)
praca w godzinach od 7.00 do 15.00, przygotowywanie posi艂k贸w, gospodarka magazynowa produktami spo偶ywczymi
Sp贸艂dzielcza Agrofirma Witkowo - 2017-08-03 - Witkowo Pierwsze (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w wegetaria艅skich, znajomo艣膰 zasad BHP, higieny i HACCAP, wsp贸艂praca z pozosta艂ym personelem; wysoko艣膰 wynagrodzenia 2500 z艂 + premia 700 z艂 brutto; umowa na czas okre艣lony: 3 lata; 3 zmiany w godz. 6.00- 14.00, 12.00- 20.00, 14.00- 22.00, etat pe艂ny
O艢RODEK REHABILITACYJNO-WCZASOWY "S艁OWINIEC" - 2017-10-19 - Podd膮bie (pomorskie)
sortowanie owoc贸w, praca na ch艂odni
KAZIMIERZ KO艁ODZIEJCZYK "KABAKO-GRUPPE" - 2016-06-01 - Opole Lubelskie (lubelskie)
przygotowywanie surowc贸w i p贸艂produkt贸w, przygotowywanie posi艂k贸w orientalnych, realizacja zam贸wie艅, dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
praca w kuchni w restauracji
RESTAURACJA WI艢NIOWY SAD SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-06-28 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
j. w.
Carrefour Polska Sp. z o.o. - 2015-09-17 - Warszawa (mazowieckie)
GOTOWANIE POSI艁K脫W DLA PACJENT脫W ZGODNIE Z OBOWI膭ZUJ膭CYMI NORMAMI I ZALECENIAMI DIETETYKA, MONITOROWANIE PUNKT脫W KRYTYCZNYCH OBOWI膭ZUJ膭CYCH W KUCHNI ZGODNIE Z KSI臉G膭 HACCP, PRZESTRZEGANIE PRZEPIS脫W BHP I PPO呕;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, MILE WIDZIANE 艢REDNIE, CH臉CI DO PRACY. ZAANGA呕OWANIE, SUMIENNO艢膯, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMO艢膯 PODSTAW SYSTEMU HACCP, 3 LATA DO艢WIADCZENIA ZAWODOWEGO W JEDNOSTKACH 呕YWIENIA ZBRIOROWEGO, PRACA W GODZINACH: 5:30-13:30, 10:30-18:30NA SPOTKANIE UMAWIA膯 SI臉 TELEFONICZNIE
SAMODZIELNY PUBLICZNY WOJEW脫DZKI SZPITAL ZESPOLONY W SZCZECINIE - 2017-06-12 - Szczecin (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Warszawa (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie potraw dla klient贸w restauracji
MA艁GORZATA SZUMIEC HOTEL, RESTAURACJA MARGERITA - 2017-10-26 - Modlnica (ma艂opolskie)
praca w kuchni
Dzia艂alno艣膰 Handlowa Pizzeria Salamino Monika Koch - 2017-09-14 - Kamienna G贸ra (dolno艣l膮skie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
O艣rodek Rehabilitacyjno - Leczniczy "Sosnowa Aleja" Sp. z o.o - 2017-12-01 - Wardzyn (艂贸dzkie)
PRACA OD PONIEDZIA艁KU DO PI膭TKU W TRYBIE DWUZMIANOWYM: 6.00 DO 14.00 ORAZ 8.30 DO 16.30. - PRZYGOTOWANIE POTRAW- USTALANIE KARTY DA艃- NADZ脫R NAD JAKO艢CI膭 ZAM脫WIONEJ 呕YWNO艢CI- ROZDZIELANIE PRAC POMOCNIKOM PRACUJ膭CYM W KUCHNI- USTALANIE ESTETYCZNYCH SPOSOB脫W PODAWANIA POTRAW- DOPILNOWANIE RACJONALNEGO ZARZ膭DZANIA SK艁ADNIKAMI- 艢CIS艁A WSP脫艁PRACA ZE WSP脫艁PRACOWNIKAMI- UDZIELANIE INFORMACJI GO艢CIOM NA TEMAT SK艁ADNIK脫W U呕YWANYCH W POTRAWACH ORAZ ODPOWIADANIE NA EWENTUALNE ZARZUTY I SKARGI
Firma Bartek Cecylia Ba艅kowska - 2016-06-01 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Praca w zawodzie
ZIYAD RAOOF FIRMA "ZIYADA" - 2017-02-16 - Tomaszowice (ma艂opolskie)
Zgodny
CASUS Sp. z o.o. - 2017-04-10 - 艁asin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z kart膮 menu z preferencj膮 kucharza 艣niadaniowego
TERAPIA ZAJ臉CIOWA WYPOCZYNEK TOMASZ HO艁Y艃SKI* - 2018-08-29 - Dank贸w (lubuskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni Wietnamskiej, odczytywanie oryginalnych receptur
kontakt przez PUP - 2015-12-22 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)