KUCHARZ WEGETARIAŃSKI Poddąbie oferta pracy OŚRODEK REHABILITACYJNO-WCZASOWY "SŁOWINIEC"
Stanowisko: KUCHARZ WEGETARIAŃSKI
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków wegetariańskich, znajomość zasad BHP, higieny i HACCAP, współpraca z pozostałym personelem; wysokość wynagrodzenia 2500 zł + premia 700 zł brutto; umowa na czas określony: 3 lata; 3 zmiany w godz. 6.00- 14.00, 12.00- 20.00, 14.00- 22.00, etat pełny
Data publikacji: 2017-10-19
Lokalizacja: Poddąbie (pomorskie)
Pracodawca: OŚRODEK REHABILITACYJNO-WCZASOWY "SŁOWINIEC"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Promenada Słońca 24, 76-270 Poddąbie, powiat: słupski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków wegetariańskich, znajomość zasad BHP, higieny i HACCAP, współpraca z pozostałym personelem; wysokość wynagrodzenia 2500 zł + premia 700 zł brutto; umowa na czas określony: 3 lata; 3 zmiany w godz. 6.00- 14.00, 12.00- 20.00, 14.00- 22.00, etat pełny
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ WEGETARIAŃSKI
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Poddąbie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: słupski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ustka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.10.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczenie w zawodzie kucharz, kuchnia wegetariańska 2 lata; kursy HACCAP, przygotowywanie posiłków wegetariańskich, sporządzanie listy zakupów spożywczych
Nazwa pracodawcy: OŚRODEK REHABILITACYJNO-WCZASOWY "SŁOWINIEC"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
Promenada Słońca 24, 76-270 Poddąbie, powiat: słupski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Godziny : 8.00- 17.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: słupski
Gmina pracodawcy: Ustka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Poddąbie
Ulica pracodawcy: Promenada Słońca
Numer budynku pracodawcy: 24
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.10.2017
Oferta pracy ważna do: 08.11.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 24.10.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 19.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
Wypoczynek i Rekreacja "Jeziorna Osada" Gnojewo nad Jeziorem Spółka Cywilna - 2017-02-02 - Gnojewo (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków dla gości ośrodka kolonijnego
KADET - OK Krzysztof Jaz - 2017-02-22 - Długie (lubuskie)
Prace kuchenne
Bar "U Bartosza" - 2018-04-30 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie i wydawanie dań
HOTEL ''WENUS'' Paweł Tkacz - 2018-04-05 - Kobylanka (zachodniopomorskie)
wg. programu
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Łochów (mazowieckie)
przyrządzanie dań
GREEK ZORBAS Mrozicka Edyta Beata - 2016-04-15 - Augustów (podlaskie)
wg stanowiska
"Karczma Wiejska" Marcin Nowakowski - 2018-07-10 - Kosowo (wielkopolskie)
Konfekcjonowanie kosmetyjków wg. przyjetych norm firmy. Obsluga maszyn produkcyjnych.
Marcon Avista Sp.z o.o. - 2017-05-24 - Wielgolas Duchnowski (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
PAŃSTWOWE PRZEDSIĘBIORSTWO PRZEMYSŁU METALOWEGO "POMET" - 2016-08-26 - Wronki (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
FIRMA HANDLOWA Mariola Ignatowicz - 2018-03-14 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie i segregacja produktów spożywczych, obróbka termiczna mięs, ryb, warzyw, przygotowywanie dań gorących,
kontakt przez PUP - 2016-07-07 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Przygotowanie dań, menu, gotowanie potraw dla klientów, czytanie wietnamskich przepisów, kontakt z wietnamskimi klientami
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Warka (mazowieckie)
Szkolenie praktyczne kandydatów na kierowców
Ośrodek Szkolenia Kierowców PODOLSZYCE Maria Nowacka - 2016-02-06 - Płock (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla gości, utrzymanie porządku w miejscu pracy, obsługa sprzętów gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2018-05-16 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Wprowadzanie karty menu dań mołdawskich, przygotowywanie dań z kuchni polskiej.
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Częstochowa (śląskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Głogów (dolnośląskie)
- praca na kuchni polskiej, pizza, kebab, fast-food,- umowa na okres próbny 1 miesiąc docelowo umowa na czas nieokreślony, - miejsce wykonywnaia pracy: Zaniemyśl, ul. Poznańska 29- możliwość dowozu i odwozu do miejsca wykonywania pracy ze Śremu- praca na jedną zmianę w godzinach : 14.00-22.00
Pizzeria AMORE Pazoła Jan - 2018-04-10 - Zaniemyśl (wielkopolskie)
PRZYGOTOWANIE I PRZYRZĄDZANIE POTRAW AZJATYCKICH W BARZE ORIENTALNYMWYMAGANIA:ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ORIENTALNEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA, STAŻ W ZAWODZIE -MILE WIDZIANY, ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA WIETNAMSKIEGO MILE WIDZIANAPRACODAWCA PROSI O KONTAKT PRZED SPOTKANIEM,PRACA NA PÓŁ ETATUWYNAGRODZENIE 1300,00 ZŁ
kontakt przez PUP - 2018-01-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowanie potraw kuchni indyjskiej
Katarzyna Prażuch MASUM KEBAB - 2017-05-11 - Końskie (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw kuchnii włoskiej, układanie menu (włoska kuchnia), food cost (liczenie), dyspozycyjność w weekendy
kontakt przez PUP - 2018-04-09 - Zielona Góra (lubuskie)
sporządzanie dań dla grup zoorganizowanych i gości indywidualnych
B & D Hotels S.A. Hotel Park - 2016-05-13 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
jw.
Przedszkole Nr 325 - 2017-12-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, bengalskiej
BEPARI FOOD Mashudur Rahman - 2018-02-16 - Zwoleń (mazowieckie)
kucharz, znajomość języka wietnamskiego
NEXT KATARZYNA SOBOCIŃSKA - 2018-04-04 - Choszczno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków: przystawek, zup, dań głównych.
SAN S.C. Koppel A Wojnar - 2017-01-20 - Gdańsk (pomorskie)
według stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2018-01-25 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
Ścisła współpraca z pozostałym personelem, dobra organizacja pracy w kuchni, przestrzeganie przepisaów BHP, właściciwe wykorzystanie sprzętu kuchennego, udział w planowaniu menu i przygotowaniu według niego racjonalnego żywienia, dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę oferowanych posiłków itp. I zmiana 7-15II zmiana 13-21
Rukola Resto Bar Grzegorz Wieczerzak - 2017-03-24 - Mielec (podkarpackie)
lepienie pierogów, gotowanie zup
ZAWIĄZAŁEK-WIELEBA JUSTYNA LUBELSKIE FINANSE I NIERUCHOMOŚCI - 2017-10-26 - Świdnik (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji KFC. Istnieje możliwość dostosowania grafiku do busów kursujących pomiędzy Bolesławcem a Szczytnicą. Przez pierwsze 3 miesiące praca na podstawie umowy zlecenia, następnie umowa o pracę na 2 lata. Proponowane wynagrodzenie: od 11,50 do 13,50 za godzinę + 0,70 zł netto ekwiwalentu do każdej godziny. Mile widziane także osoby niepełnosprawne.Dodatkowo pracodawca oferuje:-zdobycie doświadczenia zawodowego w międzynarodowej sieci restauracji KFC- pakiet profesjonalnych szkoleń- ciekawą, stabilną i pełną wyzwań pracę- przyjazną atmosferę i pracę w dynamicznymzespole nastawionym na realizację ambitnych celów- możliwość rozwoju i awansu, w KFC potrafimy docenićpracowników - 85% kadry managerów wywodzi się z pracowników załogi- grafik dostosowany do indywidualnych potrzeb - dzięki temu połączysz pracę z innymi swoimi zajęciami- atrakcyjny pakiet benefitów oraz nagrody i premie za dobre wyniki pracy.
AmRest Sp. z o.o. KFC - 2016-01-19 - Osła (dolnośląskie)
przygotowywanie dań dla pacjentów
"COMPASS GROUP POLAND" Sp. z o.o. - 2017-04-27 - Sosnowiec (śląskie)