KUCHARZ Wólka Kosowska oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie surowców i półproduktów, przygotowywanie posiłków orientalnych, realizacja zamówień, dbanie o porządek na stanowisku pracy
Data publikacji: 2016-08-17
Lokalizacja: Wólka Kosowska (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wólka Kosowska, powiat: piaseczyński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie surowców i półproduktów, przygotowywanie posiłków orientalnych, realizacja zamówień, dbanie o porządek na stanowisku pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wólka Kosowska
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: piaseczyński
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy:
pracodawca szczególnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.08.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
wietnamski, w mowie - biegły, w piśmie - biegły
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Znajomość kuchni orientalnej
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Piasecznie
Adres pracodawcy:
Szkolna 20, 05-500 Piaseczno, powiat: piaseczyński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: piaseczyński
Gmina pracodawcy: Piaseczno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Piaseczno
Ulica pracodawcy: Szkolna
Numer budynku pracodawcy: 20
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Piasecznie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 10
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.08.2016
Oferta pracy ważna do: 24.08.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 17.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 17.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw, pilnowanie asortymentu, dbałość o czystość na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Ozorków (łódzkie)
-
Usługi Gastronomiczne Elwira Linder Gogolin - 2018-03-01 - Malnia (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Warszawa (mazowieckie)
-
NIERUCHOMOŚCI I OPŁATY LOKALNE SP. ZO.O. - OŚRODEK WCZASOWO-REHABILITACYJNY ,,AGAWA" - 2016-08-01 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
Kucharz
"Przystań u Lipy" Dorota Lipa - 2017-04-21 - Jordanów (małopolskie)
Przygotowanie, gotowanie potraw kuchni wietnamskiejMiejsce wykonywania pracy: Wrocław, ul. Tęczowa;Praca w godzinach 10:00-21:00;Nie mniej niz 70 h/ miesiąc;Sala G
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Wrocław (dolnośląskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Piechowice (dolnośląskie)
Staż dla osoby do 30 roku życia zarejestrowanej w tut. Urzędzie posiadającej II profil pomocy, realizowany w ramach projektu "Aktywizacja osób młodych pozostających bez pracy w powiecie kolbuszowskim (III)" PO WER.Praca w godz od 8 do 16.Zapoznanie z rodzajem posiłków sporządzanych w kuchni, sporządzanie potraw z mięsa, drobiu, ryb, przygotowywanie deserów, napojów zimnych i gorących oraz przystawek i prostych dań, uczestnictwo w przygotowywaniu jadłospisów,stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP.
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Kolbuszowa (podkarpackie)
Pomoc przy układaniu kostki brukowej.
Wieczorek Bogusław - Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Tel - Bor" - 2018-04-10 - Pawłowice (świętokrzyskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowanie posiłków; WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe - kucharz, minimalne doświadczenie
DEDAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-28 - Lubliniec (śląskie)
zgodnie z zawodem
Zajazd "Agros" Jan Święty - 2017-03-01 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw, tworzenie menu, wydawanie potraw, obsługa klienta, utrzymywanie porządku
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Praca w restauracji. Przygotowywanie potraw różnych kuchni z naciskiem na tradycyjną kuchnie norweską.WYMAGANIAWykształcenie:Zawodowe jako kucharz. Brak formalnego wykształcenia może zastąpić doświadczenie zawodoweDoświadczenie zawodowe: Wymagane jako kucharz – różne kuchnie, doświadczenie w tradycyjnej kuchni norweskiej będzie dodatkowym atutem.Znajomość języków: Komunikatywna znajomość języka polskiego i angielskiego Inne istotne wymagania:- komunikatywność, umiejętność pracy w zespole, - schludność, dokładność, kreatywność,- posiadanie wiedzy dot. funkcjonowania kuchni
Elvekanten Spiseri AS - 2016-12-08 - Norwegia (Norwegia)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej. Praca w godz.: 7-15, 13-21, równoważny system czasu pracy. Miejsce pracy: lokale należące do firmy JALAPENO s.c. we Wrocławiu. sala G
JALAPENO s.c. - 2017-03-24 - Wrocław (dolnośląskie)
- Praca na kuchni w szpitalu.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo umowa na czas nieokreslony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca na 2 zmiany w godzinach: 6:00-18:00 (praca 8 godzin z możliwością wydłużenia do 12 godzin pracy w systemie równoważnym czasu pracy). Wymagania: wykształcenie zawodowe gastronomiczne lub średnie gastronomiczne. Doświadczenie w zawodzie kucharza. Książeczka sanepidowska, ale może być nieaktualna. Kontakt wstępnie telefoniczny (7:30-14:00) (32-259-17-24, 32-259-71-23) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Francuska 20-24, 40-027 Katowice).
SAMODZIELNY PUBLICZNY SZPITAL KLINICZNY IM.ANDRZEJA MIELĘCKIEGO ŚLĄSKIEGO UNIWERSYTETU MEDYCZNEGO W KATOWICACH - 2018-01-26 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zatwierdzonym jadłospisem, porcjowanie potrwa i organizacja wydawania posiłków, przestrzeganie czystości i higieny procesu produkcyjnego i pomieszczeń bloku żywieniowego, praca w godzinach 7-15
Przedszkole Publiczne nr 43 - 2016-05-27 - Opole (opolskie)
- Przygotowywanie posiłków, jadłospisu dla chorych zgodnie z zalecona dietą.- Wynagrodzenie: 3062 zł/brutto + premia uznaniowa + wysługa lat. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 6:00-14:00, 10:00-18:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe w żywieniu zbiorowym. Kontakt wstępnie telefoniczny (9:00-15:30) (Tel. 32-254-31-14 w.11, 32-254-31-14 w.16) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Gliwicka 78, 40-854 Katowice).
ZAKŁAD OPIEKUŃCZO-LECZNICZY PROWADZONY PRZEZ ZG.SS.ŚW.JADWIGI - 2018-06-21 - Katowice (śląskie)
sporządzanie i wydawanie posiłkówdbanie o porządek na kuchni
kontakt przez OHP - 2016-07-01 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowanie dań, pomoc w kuchni, przygotowanie menu, dokumentacja do sanepidu.
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Konie (mazowieckie)
wg zawodu
Ciastkarnia-Piekarnia Marek Wuttke - 2016-06-16 - Żary (lubuskie)
przygotowywanie posiłków, dokonywanie obróbki termicznej surowców i półproduktów
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
1. dom Restauracja Sztum Zbigniew Koman 2. BAR ROŻEN "Pod Basztą" Zbigniew Koman - 2017-06-22 - Sztum (pomorskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI RECEPTURAMI,ZAPEWNIENIE NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI PRODUKTÓW I USŁUG ORAZ PRZESTRZEGANIE NORM I STANDARDÓW PRODUKCJI,ZACHOWANIE ESTETYKI WYDAWANYCH DAŃ,ZACHOWANIE CZYSTOŚCI STANOWISKA PRACY,WSPÓŁPRACĘ Z POZOSTAŁYMI PERSONELEM GASTRONOMII.
SPA HOTEL SPLENDOR **** - 2016-12-27 - Siedliska (podkarpackie)
Przewóz towarów (chemia gospodarcza) w transporcie krajowym.
Maśnica Kazimierz - 2017-12-18 - Chałupki (śląskie)
jw
HR SYSTEMS sp. z o.o. - 2017-05-16 - Warszawa (mazowieckie)
Zgodnie z zakresem obowiązków w zawodzie
Zajazd Pod Sosnami Halina Kamińska Małkinia - 2016-08-16 - Małkinia Górna (mazowieckie)
Praca przy woku, przygotowywanie dań kuchni tajskiej, tworzenie menu. Umowa o pracę na czas określony. Prca dwiuzmianowa: 9:00-21:00 [2 dni pracy/2 dni wolne]. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Wrocław (dolnośląskie)
Kierowca autobusu
FIRMA USŁUG TRANSPORTOWYCH S.C.,BARBARA SPORYSZ, WIESŁAW SPORYSZ - 2016-06-01 - Grojec (małopolskie)
przygotowyanie posilków, smażenie ryby , przygotywanie zupy rybnej, przygotowywanie surówek
Sklep Rybny ŁAWICA D. Rzeczkowska - 2016-04-01 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw według poleceń szefa kuchni, przygotowywaniemskładników do potraw
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)