KUCHARZ Mrzeżyno oferta pracy NIERUCHOMOŚCI I OPŁATY LOKALNE SP. ZO.O. - OŚRODEK WCZASOWO-REHABILITACYJNY ,,AGAWA"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: -
Data publikacji: 2016-08-01
Lokalizacja: Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
Pracodawca: NIERUCHOMOŚCI I OPŁATY LOKALNE SP. ZO.O. - OŚRODEK WCZASOWO-REHABILITACYJNY ,,AGAWA"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:ŚLISKA 5, 72-330 Mrzeżyno, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: -
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mrzeżyno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gryficki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Trzebiatów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA
Nazwa pracodawcy:
NIERUCHOMOŚCI I OPŁATY LOKALNE SP. ZO.O. - OŚRODEK WCZASOWO-REHABILITACYJNY ,,AGAWA"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Adres pracodawcy:
ŚLISKA 5, 72-330 Mrzeżyno, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: gryficki
Gmina pracodawcy: Trzebiatów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Mrzeżyno
Ulica pracodawcy: ŚLISKA
Numer budynku pracodawcy: 5
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.08.2016
Oferta pracy ważna do: 31.08.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 01.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 01.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Praca w kuchni
Pod Złotym Lwem - Grażyna Prabucka - 2016-05-23 - Puck (pomorskie)
Obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego , obsługa stanowiska mięso i wędliny, zarządzanie towarem , dbanie o czystość , prawidłowa obsługa klienta zgodnie z zasadami firmy. Praca w systemie dwuzmianowym 6:00 - 14:00 i II 14:00-22:00
Dino Polska S.A - 2016-11-08 - Tułowice (opolskie)
prawidłowa organizacja pracy, zachowanie ładu i porządku na stanowisku pracy, dbałośc o należyty stan techniczny narzedzi pracy, przygotowywanie potraw, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, praca w godz. 7-15
Zaza Kebab- Firat Celikkol - 2016-02-04 - Opole (opolskie)
naprawa pojazdów ciężarowych
Z.U.H. "BOMAT" Bogdan Matyja i Wspólnicy Spółka Jawna - 2016-04-18 - Kłobuck (śląskie)
przyjmowanie i wykonywanie zamówień pożywienia
kontakt przez PUP - 2016-11-24 - Lipsko (mazowieckie)
Prace murarskie przy wznoszeniu budynków. Praca w Siedlcach i okolicach.
Zakład Usług Budowlanych ALFA sp. z o.o. - 2016-07-27 - Siedlce (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-01-07 - Ciechanów (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, rozwożenie posiłków na oddziały szpitalne.
DGP Catering Partner Sp. z o. o. - 2017-06-27 - Starachowice (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Warszawa (mazowieckie)
produkcja wyrobów garmażeryjnych
DERLAT FOOD COMPANY Eliza Derlat - 2017-04-07 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie kebabów
MAX KEBAB KAROLINA FAWAD - 2018-05-08 - Hrubieszów (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW W/G MENU KUCHNI INDYJSKIEJ, OBSŁUGA PIECA TANDORI; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ, 2 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY;
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-09-19 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
PHU MERICO-LEWANDOWSCY - SPÓŁKA JAWNA - 2018-02-06 - Chynów (mazowieckie)
Sporządzanie posiłków
Kuchnia Smakosza Malec Barbara - 2018-01-24 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie potraw kuchni arabskiej i francuskiej. Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy. Czytanie repectur w języku obcym.
kontakt przez PUP - 2017-12-21 - Milanówek (mazowieckie)
- przygotowywanie i wydawanie śniadań w pensjonacie, - sprzątanie kuchni,- mycie naczyń, - pomoc w obsłudze imprez
KAERTUR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-30 - Bolesławów (dolnośląskie)
przygotowanie potraw wg. karty do restauracji oraz na imprezy okolicznościowe, obróbka wstępna, gotowanie, dekorowanieUczestnikami projektu mogą zostać osoby młode wieku 18-29 lat (tj. do dnia poprzedzającego ukończenie 30 roku życia) zarejestrowane w Powiatowym Urzędzie Pracy w Rzeszowie jako bezrobotne z określonym II profilem pomocy. W przypadku osób bezrobotnych do 25 roku życia do projektu przystąpić mogą osoby pod warunkiem, iż od ostatniej rejestracji do czasu przystąpienia do projektu nie upłynął okres 4 miesięcy. CV proszę przesyłać na adres e-mail praca (at) alabaster.rzeszow.pl z zaznaczeniem nazwy stanowiska w tytule wiadomości oraz numeru oferty.
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków i półproduktów
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Adamów (lubelskie)
-przygotowyanie dań a la carte-serwowanie posiłków
Steffis Hafenstübchen Inh. Steffi Buchan - 2016-03-30 - Niemcy (Niemcy)
praca w kuchni
Zakład Cukierniczy J.G. Gwóźdź Justyna Gwóźdź Karpicko - 2016-09-20 - Wolsztyn (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, DOPILNOWANIE RACJONALNEGO ZARZĄDZANIA SKŁADNIKAMI, ROZDZIELANIE PRAC POMOCNIKOM KUCHNI, PRZESTRZEGANIE ZASAD POSTĘPOWANIA Z ŻYWNOŚCIĄ, ESTETYCZNE PREZENTOWANIE POTRAW I DAŃ.
kontakt przez OHP - 2018-07-24 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowywanie dań, menu, kontakt z klientami wietnamskimi, współpraca z pracodawcą wietnamskojęzycznym, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2017-10-26 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
kucharz- imprezy okolicznościowe
FENIKS - ORGANIZACJA IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH s.c. - 2018-04-27 - Katowice (śląskie)
Wykształcenie: brak wymagań; wymagane roczne doświadczenie; książeczka sanepidowska; chęć do podjęcia zatrudnienia; dzień pracy/ dzień wolnego; praca od 11:00 w Knurowie;
BAR-RESTAURACYJNY "GWAREK" JÓZEFA JURCZYGA - 2017-06-05 - Knurów (śląskie)
Pomoc w kompletowaniu dokumentów dla biura rachunkowego, pomoc w wprowadzaniu danych do systemu księgowego, archiwizowanie dowodów księgowych.
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Kłudzice (łódzkie)
Przygotowywanie i sprzedaż produktów małej gastronomii
TRAFART OKTAWIAN KIESZKOWSKI - 2017-05-16 - Turek (podlaskie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, DBANIE O PORZĄDEK I HIGIENĘ W MIEJSCU PRACY
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Chylice-Pólko (mazowieckie)
Przyjmowanie produktów z magazynu odpowiadających normom przewidywanym dla dzieci w wieku do lat 3, przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem, oszczędne gospodarowanie artykułami spożywczymi, nadzorowanie prawidlowego porcjowania racji, pobieranie i właściwe przechowywanie próbek pokarmowych.
Gdański Zespół Żłobków - 2016-11-22 - Gdańsk (pomorskie)