KUCHARZ - ART. 60D, DOF. WYNAG.50+ Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ - ART. 60D, DOF. WYNAG.50+
Wynagrodzenie: od 2聽400 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w
Data publikacji: 2017-03-06
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽400 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - ART. 60D, DOF. WYNAG.50+
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽400 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.04.2017
Data zako艅czenia pracy: 30.09.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, kierunek: kucharrz
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie: zawodowe- kucharzumiej艣tno艣ci:dobra znajomo艣膰 kuchni polskiejdo艣wiadczenie zawodowe. min. 2 lata
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Do,CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.03.2017
Oferta pracy wa偶na do: 30.03.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 06.03.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 06.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw, da艅 obiadowych. Mile widziane do艣wiadczenie zawodowe.
SP脫艁DZIELNIA SOCJALNA "JA艢MIN" - 2016-12-29 - S艂upia pod K臋pnem (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w kuchni
Z.P.H.U. "GAMA" Anetta Marynowska (Zajazd Zielona G臋艣) - 2018-09-06 - Przytoczna (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w- pomoc
"GOMI" S.C. ZBIGNIEW G脫RKA KATARZYNA G脫RKA - 2017-03-09 - Poniatowa (lubelskie)
Praca w zawodzie
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Rz膮ska (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-11-02 - K艂obuck (艣l膮skie)
- Zakres obowi膮zk贸w: Terminowe i higieniczne przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem dla dzieci do lat trzech, osobiste przyjmowanie za pokwitowaniem i przechowywanie produkt贸w, pobieranie pr贸b 偶ywieniowych, utrzymywanie w czysto艣ci naczy艅, urz膮dze艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych oraz dbanie o stan sanitarny pomieszcze艅, dokumentowanie i przestrzeganie przepis贸w HACCP- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto + premia oraz dodatek za sta偶 pracy. Praca na umow臋 o prac臋 na zast臋pstwo. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe, mile widziane wykszta艂cenie kierunkowe gastronomiczne. Wymagany dyplom kucharza. Wymagana aktualna ksi膮偶eczka sanepidu. Do艣wiadczenie nie jest wymagane aczkolwiek mile widziane. Kontakt wst臋pnie telefoniczny (7:30-15:30) (Tel. 32-259-74-28 w. 105) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Sokolska 26, 40-086 Katowice) lub e-mail: kadry (at) zlobek.katowice.pl
呕艁OBEK MIEJSKI W KATOWICACH - 2016-06-01 - Katowice (艣l膮skie)
praca w kuchni
Us艂ugi Hotelarskie-Pokoje Go艣cinne "KUBU艢" Bo偶ena Krawczyk - 2016-09-08 - 艁eba (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2017-10-13 - Nysa (opolskie)
pozliczanie i ksi臋gowanie delegacji, sporz膮dzanie sprawozda艅 do GUS i Urz臋d贸w,ksi臋gowanie zakupu us艂ug medycznych, obs艂uga kasy,rozliczanie i ksi臋gowanie koszt贸w
kontakt przez PUP - 2018-03-06 - S艂ubice (lubuskie)
przygotowywanie potraw- kuchnia domowa; godziny pracy 8.00-16.00, I umowa na okres pr贸bny;
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA "CENT" JAKIEL JAN - 2018-07-18 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
sporz膮dzanie potraw kulinarnych; dob贸r w艂a艣ciwych produkt贸w spo偶ywczych; sporz膮dzanie zup, potraw mi臋snych sa艂atek zak膮sek; estetyka podania i zdobienia potraw; dba艂o艣膰 o higien臋 stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Ropica Polska (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw
Piotr Ratajczak P.H.U. Kakadu - 2017-03-06 - 艢migiel (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Handel Artyku艂ami Przemys艂owymi Jaros艂aw Grabka - 2016-12-20 - S艂ubice (lubuskie)
praca w wykopach na sieci wod-kan
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Bytom (艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-08-23 - Warszawa (mazowieckie)
wypiek pizzy,przygotowanie zamawianie towaru,zapas贸w
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - L臋bork (pomorskie)
Przygotowanie da艅 kuchni chi艅skiej i azjatyckiej. Znajomo艣膰 system贸w kontroli jako艣ci i czysto艣ci. Dba艂o艣膰 o szczeg贸艂y estetyczne i higien臋 pracy. Praca w siedzibie firmy oraz na terytorium Reczpospolitej Polskiej.
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Kozery (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w kuchni 偶ywienia zbiorowego w szkole podstawowej.
INVESTO Kamil Stopikowski - 2016-08-10 - Serock (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Warszawa (mazowieckie)
w/g stanowiska
FEEL BETTER Katarzyna S艂awska - 2016-11-10 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Organizacja produkcji w przemy艣le piekarniczym, nadz贸r nad procesem produkcyjnym i podleg艂ym zespo艂em.Wykszta艂cenie min. 艣rednie lub wy偶sze technologiczne (bran偶a spo偶ywcza), umiej臋tno艣膰 obs艂ugi komputera (pakiet Office). Mile widziane: dyspozycyjno艣膰 kandydata, do艣wiadczenie na podobnym stanowisku. Tel.: 505 171 995 Magdalena Tomiak-艢wita艂a. Adres e-mail: magdalena.tomiak-switala (at) leks.com.pl
LEKS SP. Z O.O. - 2017-03-23 - Sul臋cin (lubuskie)
Prowadzenie i przygotowywanie spotka艅 kulinarnych, warsztat贸w, eventy.
"Natura-Pro" Naturalna Profilaktyka - 2016-06-29 - Maleniska (podkarpackie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-09-20 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posi艂k贸w, przestrzeganie zasad panujacych w zak艂adzie
kontakt przez PUP - 2018-05-04 - 呕ywiec (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw, ustalanie menu, diety itp.
IMPRESJE KUCHENNE Ma艂gorzata Bra艣 - 2018-02-09 - Chrzan贸w (ma艂opolskie)
praca na pla偶y Dojlidy
CASABLANCA CATERING Sp. z o.o. - 2018-04-30 - Bia艂ystok (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca w godz. 11.00-23.00WYMAGANIA: wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe, 1 rok do艣wiadczenia zawodowegoCV+zdj臋cie sk艂ada膰 osobi艣cie przy ul. Reymonta 3 w Jaros艂awiu od poniedzia艂ku do pi膮tku w godz. 9.00-14.00
D膭BROWSKI ZBIGNIEW - PHU BLACK COFFEE - 2016-12-22 - Jaros艂aw (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie: 艣rednie zawodowe (kucharz kuchni indyjskiej/pakista艅skiej), umiej臋tno艣膰 sporz膮dzania potraw kuchni indyjskiej/pakista艅skiej w/g oryginalnych receptur, do艣wiadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, j.angielski w stopniu dobrym, mile widziana ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej/pakista艅skiej. Miejsce pracy: Lublin
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Lublin (lubelskie)