KUCHARZ Słupia pod Kępnem oferta pracy SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "JAŚMIN"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw, dań obiadowych. Mile widziane doświadczenie zawodowe.
Data publikacji: 2016-12-29
Lokalizacja: Słupia pod Kępnem (wielkopolskie)
Pracodawca: SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "JAŚMIN"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Katowicka 10, 63-604 Słupia pod Kępnem, powiat: kępiński, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw, dań obiadowych. Mile widziane doświadczenie zawodowe.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Słupia pod Kępnem
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kępiński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Baranów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 30.12.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "JAŚMIN"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kępnie
Adres pracodawcy:
Katowicka 10, 63-604 Słupia pod Kępnem, powiat: kępiński, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: kępiński
Gmina pracodawcy: Baranów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Słupia pod Kępnem
Ulica pracodawcy: Katowicka
Numer budynku pracodawcy: 10
Profil działalności pracodawcy:
Przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering)
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kępnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.12.2016
Oferta pracy ważna do: 27.01.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 29.12.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 29.12.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygowywanie posiłków kuchni polskiej. Praca w systemie 2 dni/2 dni od pn do nd w godz. 11.00-20.00 w resteuracji "Dobre smaki".
Gastro Mix - 2017-07-17 - Czechowice-Dziedzice (śląskie)
przygotowywanie dań obiadowych oraz potraw małej gastronomiipraca 2 dni pracy /2 dni wolnego
Jerzy Moskal KAREN - 2017-12-06 - Myślenice (małopolskie)
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej i włoskiej
Bistro-Kawiarnia Pizzeria "Pepino" Beata Szczygieł - 2017-01-04 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
Gotowanie dań kuchni wietnamskiej, języka wietnamski w celu ustalanie receptur. Umowa o pracę na czas nieokreślony. Praca na dwie zmiany. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie produktów do gotowaniaBar restauracyjny U Kasi
Szymon Jakubowski - 2017-01-05 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygptpwywanie posiłków, przyjęć weselnych, imprez okolicznościowych itp.
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Głogów (dolnośląskie)
organizacja wlasnej pracy, przyjmowanie zamówień, przygotowanie posiłków, utrzymanie czystości w miejscu rzcy, reaslizowanie sprzedaży
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
Zgodny, praca w pociągu typu Pendollino, intercity
Tomasz Żmudowski - Bar Gastronomiczny WARS - 2017-02-27 - Mokre (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-08-07 - Śmigiel (wielkopolskie)
MIEJSCE WYKONYWANIA PRACY : "OAZA" PUSTYNIA, LOKAL CZYNNY OD 09:00 DO 20:00 OD PONIEDZIAŁKU DO SOBOTY WŁĄCZNIE, UMOWA NA 1/2 ETATU.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWE "PEPER" S.C. JOLANTA OCHAB, WOJCIECH OCHAB - 2018-10-01 - Pustynia (podkarpackie)
Przygotowywanie i podawanie potraw, napoi i i deserów z zakresu kuchni orientalnej głównie egipskiej
ASSALA,Ilona Krawczyk-Noureldeen - 2016-02-19 - Otwock (mazowieckie)
Praca w restauracji i hotelu
KARCZMA MŁYN S.R.O SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ODDZIAŁ W POLSCE Kamienica 368 - 2017-12-29 - Kamienica (małopolskie)
zgodnie z zawodem
Catering Ogródek Piotr Osnowski A Piotr Gancerwicz spółka cywilna - 2016-09-16 - Starogard Gdański (pomorskie)
przygotowywanie i wypiekanie pizzy
kontakt przez PUP - 2017-08-03 - Wągrowiec (wielkopolskie)
dyspozycyjność, zaangażowanieWymagania: wykształcenie średnie zawodowe, bardzo dobra znajomość kuchni włoskiej, min. 4 lata doświadczenia zawodowegoPraca w godzinach: 10:00-18:00
kontakt przez PUP - 2018-07-24 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, półproduktów
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Piła (wielkopolskie)
Aktywna współpraca z Key Account Managerami oraz z innymi klientami wewnętrznymi (technologia, logistyka, dział jakości itp.) w zakresie przygotowywania kalkulacji i ofert, tworzenie i koordynacja obiegu dokumentacji związanej z fakturowaniem działań marketingowych, tworzeniem umów handlowych, koordynacja zamówień, przygotowywanie analiz, zestawień, raportów sprzedażowych, kontakt telefoniczny i mailowy z Klientami, przygotowywanie i wysyłanie paczek dla Klientów.
Zakłady Przemysłu Cukierniczego "Otmuchów" S.A. - 2017-10-19 - Nysa (opolskie)
ustawianie maszyn, kierowanie zespołem, nadzorowanie jakości produktu
SILCARE sp. z o.o. spółka komandytowa - 2016-07-11 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej - kulfi, samosy, kofte, dolma, sarma, przygotowywanie sosów, napojów
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Żyrardów (mazowieckie)
przygotowywanie pizzy od półproduktów do wyrobu gotowego
JACQ Marta Piwowarczyk - 2016-09-13 - Dęblin (lubelskie)
Przygotowywanie gotowych potraw w restauracji/barze. Wymagania: staż pracy 3 lata, chęci do pracy, kreatywność, samodzielność, doświadczenie w pracy związanej z przygotowywaniem potraw rybnych. Praca w Restauracji 3Ryby w Bolszewie.
ARTEMOR Ewelina Szeląg - 2018-02-06 - Bolszewo (pomorskie)
Obróbka produktów żywnościowych, przygotowywanie posiłków, prace porządkowe na stanowisku
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Mielno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków z menu, wydawanie dań, utrzymywanie porządku na st. pracy.
FORCE RAFAŁ WITKIEWICZ - 2017-04-27 - Milicz (dolnośląskie)
Pomoc w przygotowaniu dań.
TOMEX A.J.C. TOMCZYK SPÓŁKA JAWNA - 2016-11-30 - Budzyń (wielkopolskie)
przygotowywanie posilkow
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Wągrowiec (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Warszawa (mazowieckie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Warszawa (mazowieckie)
obsługa maszyn i urządzeń w kuchni, wstępna obróbka warzyw i mięsa, przygotowywanie posiłków, czynna pomoc przy wydawaniu posiłków w stołówce szkolnej, dbanie o czystość stołów w stołówce szkolnej i na kuchni, zaznajomienie się z tworzeniem jadłospisów dekadowych
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Pszczyna (śląskie)
Przygotowywanie dla 125 dzieci 3 posiłków dziennie.Zastępstwo na okres, co najmniej roku.
Przedszkole Nr 11 - 2018-10-08 - Zabrze (śląskie)