KUCHARZ ZMIANOWY K/M Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ ZMIANOWY K/M
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Data publikacji: 2017-02-09
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ ZMIANOWY K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 20.02.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 2)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - podstawowy, w pi艣mie - podstawowy
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Aktualna ksi膮偶eczka Sanepidu
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie 艣rednie gastronomiczne; aktualna Ksi膮偶eczka Sanepid; 2-3 lata do艣wiadczenia na podobnym stanowisku; umiej臋tno艣膰 pracy w zespole; podstawowa znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego. Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw; nadz贸r nad jako艣ci膮 przygotowywanych potraw; zachowanie 艂adu, porz膮dku i czysto艣ci na stanowisku pracy. Miejsce pracy: Warszawa-艢r贸dmie艣cie.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.02.2017
Oferta pracy wa偶na do: 19.02.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 17.02.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 09.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie potraw, rozdzielanie pracy pomocnikom
SORENO Alina Maciejewska - 2017-11-22 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Roboty og贸lnobudowlane ci臋偶kie, wyko艅czenia, nadz贸r nad pracownikami. Praca 40 godz./tydz.
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie min. zawodowe, mile widziana ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w, gotowanie. Miejsce wykonywania pracy: LUBLIN- KARPACZ (zakwaterowanie).
LOGO-LIFT S.C. - 2016-11-07 - Lublin (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Tomasz贸w Mazowiecki (艂贸dzkie)
do uzgodnienia- praca dodatkowa
Stacja Paliw ZAKOLE; Z艂oty Pa艂ac Gra偶yna Or艂owska - 2017-08-31 - Rudna Ma艂a (podkarpackie)
1. przygotowywanie potraw,2. utrzymanie porz膮dku na stanowisku pracy, 3. czysto艣膰 w kuchni i pomieszczeniach przyleg艂ych,4. organizacja pracy na kuchni,5. dba艂o艣膰 o wysok膮 jako艣膰 i smak serwowanych posi艂k贸w. Dyspozycyjno艣膰 w godz.: 6:00-22:00, 40 godzin pracy w tygodniu, 160 godzin pracy w miesi膮cu.
kontakt przez PUP - 2017-10-16 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Wymagania: wykszta艂cenie min. zawodowe, min. 1 rok sta偶u pracy.Przygotowywanie potraw, dbanie o wyb贸r sk艂adnik贸w najlepszej jako艣ci, w艂a艣ciwe przechowywanie produkt贸w, dbanie o nale偶yt膮 konserwacj臋 wszelkich urz膮dze艅 kuchennych, nadz贸r nad prac膮 w kuchni, uk艂adanie menu oraz zarz膮dzanie wydatkami na produkty spo偶ywcze.
Hotel Restauracja MALWA Sabina Horyza - 2017-02-01 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w
FIRMA HANDL.-US艁UG. "SABEX" O.W. MEWA W MRZE呕YNIE - 2016-03-24 - Mrze偶yno (zachodniopomorskie)
PRACA OD PONIEDZIA艁KU DO PI膭TKU W GODZINACH 7:00 DO 18:00. 艢CIS艁A WSP脫艁PRACA Z SZEFEM KUCHNI, EFEKTYWNE ZARZ膭DZANIE PERSONELEMUTRZYMANIE CZYSTO艢CI W POMIESZCZENIACH KUCHENNYCHREALIZACJA ZAM脫WIE艃, CATERING脫W I PRZYGOTOWYWANIE DA艃 ZGODNIE Z JAD艁OSPISEM.WSP脫艁PRACA Z MENAD呕EREM W ZAKRESIE WPROWADZANIA NOWYCH DA艃 W OPARCIU O SEZONOWO艢膯 PRODUKT脫W
FIRMA BARTEK CECYLIA BA艃KOWSKA - 2018-04-23 - Rzesz贸w (podkarpackie)
jw.
NATU Sp. z o.o. - 2018-02-19 - Warszawa (mazowieckie)
Wykszta艂cenie zawodowe, do艣wiadczenie w kuchni. Przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci w Niepublicznym Przedszkolu BIM-BOM. Kontakt osobisty z pracodawc膮.
SALUS INTERNATIONAL SP. Z O.O. - 2017-08-08 - Rybnik (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla uczni贸w w sto艂贸wce szkolnej
Zesp贸艂 Szk贸艂 Og贸lnokszta艂c膮cych Nr 16 - 2017-09-19 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
Wypiek i przygotowanie pizzy oraz da艅 z menu, dbanie o porz膮dek na miejscu pracy, zamawianie produkt贸w; mo偶liwo艣c przyuczenia do zawodu
"HEAVEN" MICHA艁 KIE艁SZNIA - 2018-07-18 - Lublin (lubelskie)
Lepienie pierog贸w.Wymagane do艣wiadczenie, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna.
Dymel Culinary Studio Aleksandra Dymel - 2016-12-02 - Racib贸rz (艣l膮skie)
Restauracja indyjska:- przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej- odczytywanie oryginalnych receptur, przepis贸w- znajomo艣膰 produkt贸w
kontakt przez PUP - 2018-04-06 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowanie i sprzeda偶 kebaba, utrzymywanie stanowiska pracy w czysto艣ci .
PROTEC PIOTR D臉BSKI - 2017-01-03 - Tychy (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Dolib贸g Agata Restauracja Parys - 2017-09-07 - Rydu艂towy (艣l膮skie)
przygotowanie potraw, obs艂uga kuchni na kempingu
"Samotnia" K. Siemaszko, M.Siemaszko- Arcimowicz s.c - 2016-03-23 - 艢ciegny (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw, sprz膮tanie dzia艂u 偶ywienia. Umowa o prac臋 na okres pr贸bny 3 miesi膮ce z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia. Godziny pracy 06.00-14.00, 14.00-22.00.
SZPITAL SPECJALISTYCZNY W PILE IM. STANIS艁AWA STASZICA - 2017-11-02 - Pi艂a (wielkopolskie)
ZGODNIE ZE STANOWISKIEM PRACY
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Nowogard (zachodniopomorskie)
- Sporz膮dzenie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, napoj贸w i deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adzie gastronomicznym. Wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy.- Wynagrodzenie: 18,75 z艂/brutto/godzina (1500 z艂/brutto/miesi臋cznie). Praca na umow臋 zlecenia na 3 lata. 20 godzin pracy w tygodniu.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 8:00-12:00, 12:00-16:00, 16:00-20:00, 20:00-24:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 2 lata jako kucharz. Wymagana aktualna Ksi膮偶eczka zdrowia Sanepid. Wymagana znajomo艣膰 kuchni Polskiej i Wschodniej. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania potraw bez p贸艂produkt贸w, samodzielne r臋czne wykonywania potraw.
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Katowice (艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-08-27 - Warszawa (mazowieckie)
-
Handel Spo偶yw.-Przemys艂. s.c. Z. Szwichtenberg J.Soko艂owska HSPG - 2017-04-21 - Ko艣cierzyna (pomorskie)
wykszta艂cenie gastronomiczne- kierunkowe, min. 3 lata do艣wiadczenia, po okresie pr贸bnym wynagrodzenie do uzgodnienia,
GENOWEFA TRZEPACZ "POD D臉BAMI" RESTAURACJA-HOTEL - 2016-06-23 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie da艅 serwowanych a la kart, bufet贸w.
kontakt przez PUP - 2018-08-28 - Go艂dap (warmi艅sko-mazurskie)
Planowanie jad艂ospis贸w zestawienie potraw w tym przygotowywanie posi艂k贸w, oraz nadz贸r nad ich prawid艂owo艣ci膮, przebiegiem technologicznym poszczeg贸lnych etap贸w przygotowania potraw
kontakt przez PUP - 2016-07-20 - Zielonki (mazowieckie)
prowadzenie spraw ksi臋gowych, kancelaryjnych i rachuby p艂ac
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Kamionna (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣cc
OW NIAGARA Agnieszka Czulak - 2016-05-02 - Mi臋dzybrodzie 呕ywieckie (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Russ贸w (wielkopolskie)
zgodnie z zakresem czynno艣ci
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - Kluczbork (opolskie)