KUCHARZ Tomaszów Mazowiecki oferta pracy kontakt przez PUP

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWYWANIE POTRAW
Data publikacji: 2017-11-14
Lokalizacja: Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Tomaszów Mazowiecki, powiat: tomaszowski, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWYWANIE POTRAW
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 2000,00 + PREMIA
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Tomaszów Mazowiecki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tomaszowski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.11.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_0: Książeczka zdrowia
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tomaszowie Mazowieckim
Adres pracodawcy:
Konstytucji 3 Maja 46, 97-200 Tomaszów Mazowiecki, powiat: tomaszowski, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: SKIEROWANIE Z PUP
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: tomaszowski
Gmina pracodawcy: Tomaszów Mazowiecki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Tomaszów Mazowiecki
Ulica pracodawcy: Konstytucji 3 Maja
Numer budynku pracodawcy: 46
Profil działalności pracodawcy: s
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tomaszowie Mazowieckim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.11.2017
Oferta pracy ważna do: 13.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 14.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 14.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków, obsługa kuchenna w stołówce szkolnej. Wynagrodzenie na okresie próbnym 2000 zł brutto. Praca od poniedziałku do piątku w godz. 7-15. Mile widziana osoba niepełnosprawna.
ANDRZEJ ŻUGAJ FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA "SOKRATES" - 2017-11-06 - Kraków (małopolskie)
Wyrób pierogów, gołąbków i innych wyrobów garmażeryjnych.
Handel Artykułami Spożywczymi i Przemysłowymi Jan Nicałek - 2016-09-01 - Ulanów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków dla gości w O.W. Czachówka
kontakt przez PUP - 2016-10-10 - Pewel Mała (śląskie)
Wykształcenie kierunkowe - mile widziane; doświadczenie zawodowe; ks. sanepidu; kuchnia śląska; chęci do pracy; miejsce pracy: Sośnicowice; 3/4 etatu
FIRMA USŁUGOWO HANDLOWA "RAJA" LANGER BERNARD - 2017-06-27 - Sośnicowice (śląskie)
praca w pierogarni
JARPOL ZDZISŁAW JAREMKO - 2017-12-27 - Lubin (dolnośląskie)
Gotowanie i przygotowywanie posiłków.Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w Kołobrzegu.
Hotele i Domy Wczasowe DIAMENT Sp z o.o. - 2017-05-10 - Grzybowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Handlowe Wielobranżowe "BRETANIDE" Krystyna Czerwińska - 2016-07-04 - Bugaj (wielkopolskie)
składanie elementów stalowych.
Świdnicka Fabryka Urządzeń Przemysłowych ŚFUP Sp. z o.o. Świdnica - 2017-02-14 - Świdnica (dolnośląskie)
Dbanie o ekspozycje towarów Obsługa klienta Wsparcie oraz nawiązywanie pozytywnej relacji z klientami Dbanie o porządek na sali sprzedaży
DINO POLSKA SA - 2017-02-08 - Oblęgorek (świętokrzyskie)
BIEŻĄCA OBSŁUGA KLIENTÓW FIRMY, KOMUNIKACJA Z KLIENTEM, ROZWIĄZYWANIE PROBLEMÓW POPRZEZ DOSTĘPNE KANAŁY: chat, email, tickets, RAPORTOWANIE O SWOICH WYNIKACH PRACY, WYJAZDY SŁUŻBOWE, BRANIE UDZIAŁU W SZKOLENIACH, UTRZYMYWANIE PORZĄDKU W MIEJSCU PRACY
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków w Restauracji 66- Pizza & Grill
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Białystok (podlaskie)
• Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami,• Bieżące przygotowywanie produktów,• Dbanie o czystość w miejscu pracy.Miejsce pracy: okolice Rzeszowa
GLOBALE RESSOURCE HUMAINE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-02 - Rzeszów (podkarpackie)
Ocieplanie budynków, układanie kostki brukowej, wykończenie wnętrz
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
stróżowanie, palenie w piecu, sprzątanie
TARTAK Bogdan Biniek - 2017-08-16 - Legnica (dolnośląskie)
sporządzanie posiłków gorących, zimnych, obsługa imprez okolicznościowych wesel, pikników, cateringów
B.M.G. Rydwańscy ZAJAZD "TARCZA" - Bronisław Rydwański, Maria Rydwańska, Grzegorz Rydwański Sp. j. (Karczma Solna) - 2016-05-11 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków (śniadania, obiady, kolacje), imprezy okolicznościowe. Praca sezonowa od 01.05.2017
Ośrodek Wczasowo-Kolonijny Relax Monika Przerańska - 2017-03-21 - Osieczna (wielkopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
w/g potrzeb
Przedsiębiorstwo Handlowo-Techniczne "SUPON" Sp. z o.o. Kielce - 2018-05-14 - Kielce (świętokrzyskie)
Kucharz
"DELICTUS" Sp. z o.o. - 2016-09-07 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
Prywatny Dom Opieki "Sielanka" Jarosław Połeć - 2018-03-15 - Palmiry (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej oraz mięsa kebab
Elmas Mehmet Ali Sahin - 2018-03-16 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
praca w zakładzie gastronomicznym w godz. 7-15, kontakt telefoniczny z pracodawcą w godz. 8-15
"GASTRO-FEM" Catering - 2016-03-15 - Bolesławice (pomorskie)
Obróbka wstępna surowców (ręczna,mechaniczna, termiczna), wykonywanie różnymi technikami i metodami potraw z warzyw, owoców, mleka i przetworów mlecznych,jaj, mięsa i przetworów mięsnych, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych.
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Trzcińsko-Zdrój (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków wg przepisów i przypraw tureckich
KEBAB Robert Angelov - 2017-08-22 - Międzyrzecz (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków od podstaw, obsługa maszyn i urzadzeń, rozmowa z goścćmi restauracyjnymi, dbanie o porzadek i czystość maszyn i urządzeń oraz kuchni. Wymagania: wykształcenie średnie lub zawodowe - gastronomiczne, kierunek gastronomia, staż pracy 2 lata, umiejętności gastronomiczne.
"Dom Bankietowy" S.C. Henryk i Stanisław Grinholc - 2017-06-29 - Rumia (pomorskie)
pomoc w rolnictwie
Fieldstone Investments II Sp. z o.o. - 2017-07-12 - Sławoszynko (pomorskie)
Obróbka termiczna mięs, ryb, warzyw. Przygotowanie potraw zgodnie z zaleceniami.
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Legionowo (mazowieckie)
Brak danych
Lubuska Wojewódzka Komenda OHP - 2018-03-14 - Międzyrzecz (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-07-22 - Czarna Woda (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-04-25 - Lublin (lubelskie)