KUCHARZ (POMOC KUCHENNA) Rzeszów oferta pracy GLOBALE RESSOURCE HUMAINE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ (POMOC KUCHENNA)
Wynagrodzenie: od 1 750 PLN
Zakres obowiązków: • Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami,• Bieżące przygotowywanie produktów,• Dbanie o czystość w miejscu pracy.Miejsce pracy: okolice Rzeszowa
Data publikacji: 2015-12-02
Lokalizacja: Rzeszów (podkarpackie)
Pracodawca: GLOBALE RESSOURCE HUMAINE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:REJTANA 27G, 35-310 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
• Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami,• Bieżące przygotowywanie produktów,• Dbanie o czystość w miejscu pracy.Miejsce pracy: okolice Rzeszowa
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 750 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy jest to praca tymczasowa?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (POMOC KUCHENNA)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rzeszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Rzeszów
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rzeszów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 750 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.12.2015
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
[Inne] : • Minimum 1 rok doświadczenia na podobnym stanowisku,• Wykształcenie minimum zawodowe,• Mile widziane wykształcenie gastronomiczne,• Bardzo dobra organizacja pracy,• Dyspozycyjność i zaangażowanie w powierzone obowiązki• Umiejętność pracy w zespole.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1, miesiące: 11
Nazwa pracodawcy:
GLOBALE RESSOURCE HUMAINE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
REJTANA 27G, 35-310 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Rzeszów
Gmina pracodawcy: Rzeszów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rzeszów
Ulica pracodawcy: REJTANA
Numer budynku pracodawcy: 27G
danePracodawcy_nrKraz: 8984
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.12.2015
Oferta pracy ważna do: 07.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 02.12.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 02.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie i gotowanie jedzenia tureckiego i wietnamskiego, dobra znajomość fachu, aparycja, łatwość komunikacji
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Szczepanów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości.Praca w godz. 6-18 lub 7-19 w równowaznym systemie czasu pracy w Kołobrzegu, ul. Rafińskiego 3 (Szpital Uzdrowiskowy Willa Fortuna). Po 3 tyg. um. zlecenie możliwość zatrudnienia na umowę o pracę.
Food Investment S. A. (Sanatorium Uzdrowiskowe MUSZELKA / Sanatorium Uzdrowiskowe SŁONECZKO / Ośrodek Willa Fortuna) - 2015-12-29 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
związany z wykonywaną pracą na stanowisku kucharza
SAK Sp. z o.o. Hotel-Restauracja "MEDUZA" - 2016-03-11 - Mielno (zachodniopomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
ADAM WĄSIK RESTAURACJA EXCLUSIVE - 2018-07-12 - Radomsko (łódzkie)
kucharzpraca na dwie zmiany10.00-23.00za pracujące soboty i niedziele przysługują dni wolne
FUH MAZUR & MAZUR Janusz Mazur, Piotr Mazur s.c. - 2018-03-29 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie dań, praca pod nadzorem kucharza zmianowego i szefa kuchni
KRAKODERO S.C. ROBERT MUCHA, WITOLD BAĆ - 2016-03-15 - Kraków (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-08-28 - Warszawa (mazowieckie)
Lepienie pierogów, przygotowywanie farszu. Umowa o pracę na czas określony 4 m-ce.
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Piła (wielkopolskie)
praca na kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Sosnowiec (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, JAŁOSPISÓW, SPORZĄDZANIE LISTY ZAKUPÓW, DBANIE O PORZADEK I CZYSTOŚĆ W KUCHNI, WYMAGANIAWYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, STAZ PRACY MIN 1 ROK, DOŚWIADCZENIE W ŻYWIENIU ZBIOROWYM,
Horme sp. z o.o. - 2017-08-09 - Kurów (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, bengalskiej
BEPARI FOOD Mashudur Rahman - 2018-02-16 - Zwoleń (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie na salę
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Zakres obowiązków: produkcja posiłków na potrzeby kuchni szpitalnej, inne zadania związane z pracą kuchni. Kontakt kandydatów z pracodawcą: e-mail: kadry (at) 4wsk.pl ,telefon: 261-660-215, kontakt osobisty od 8 do 14Miejsce wykonywania pracy: 4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu, ul R. Weigla 5.
4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu - 2015-12-09 - Wrocław (dolnośląskie)
-
USŁUGI GASTRONOMICZNE - 2016-04-01 - Niechorze (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
Wypoczynek i Rekreacja "Jeziorna Osada" Gnojewo nad Jeziorem Spółka Cywilna - 2017-02-02 - Gnojewo (pomorskie)
przygotowywanie posiłków/ cv na adres e-mail:a.kwarciak (at) radoczapark.pl
Radocza Park spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2015-11-26 - Radocza (małopolskie)
przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie kebaba, sosu i sałatek.
kontakt przez PUP - 2018-04-11 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
AP-POL Andrzej Pastuszka Sp.J. - 2015-11-27 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, ustalanie menu z zakresu kuchni tureckiej, rozdzielanie prac pracownikom, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, pizz i makaronów. Praca w Kołobrzegu w godz. 12-20 również w soboty i niedziele. Dźwiganie: kobiety do 12 kg, mężczyźni do 30 kg.
Krzysztof Grzybowski Usługi turystyczne (Pizzeria Piccola) - 2018-03-22 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Kucharz, przygotowywanie dań kuchni polskiej
Grupa Producentów Rolnych MARPOL Sp. z o.o. - 2017-03-29 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie śniadań/obiadokolacji.
WYDMA Restauracja i Apartamenty - 2017-02-08 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
Obsługa urządzeń produkcyjnych, kontrola/utrzymanie procesu produkcji
UNIDRUK Spółka jawna Jacek Stencel, Paweł Stencel - 2018-04-10 - Zgierz (łódzkie)
Produkcja do sprzedaży pizzy na wynos oraz do spożycia w lokalu. Przygotowanie i sprzedaż hot dogów, gofrów, frytek, lodów,ciasta gotowego, kawy, herbaty, napojów zimnych.
kontakt przez PUP - 2014-08-22 - Bemowo Piskie (warmińsko-mazurskie)
praca w kameralnej restauracji osiedlowej, serwującej podtsawowe dania obiadowe z zakresu kuchni polskiej
MARFEN Sp. z o.o. - 2017-07-07 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, dekorowanie posiłków, obsługa pieca konwencyjno - parowego.Praca w godzinach: 6.00-14.00, 14.00-22.00
kontakt przez PUP - 2018-06-19 - Oleśnica (dolnośląskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Mielec (podkarpackie)
Kucharz
FHU FAMA Adrian Kijowski - 2017-05-05 - Tarnów (małopolskie)