KUCHARZ KUCHNI ZIMNEJ K/M (KUCHNIA W艁OSKA) Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ZIMNEJ K/M (KUCHNIA W艁OSKA)
Wynagrodzenie: od 2聽700 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Data publikacji: 2018-08-23
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽700 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: praca w godz. 10-22
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca zapewnia wy偶ywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ZIMNEJ K/M (KUCHNIA W艁OSKA)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽700 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.09.2018
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 3)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
polski, w mowie - B1 - 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - B1 - 艣rednio zaawansowany
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Kuchnia w艂oska
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne; znajomo艣膰 kuchni w艂oskiej; 3 miesi膮ce pracy w kuchni; dobra znajomo艣膰 j臋zyka polskiego. Obowi膮zki: Przygotowanie sa艂atek, przystawek oraz deser贸w kuchni w艂oskiej oraz polskiej r贸偶nego rodzaju z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adach gastronomicznych i przedsi臋biorstwach zajmuj膮cych si臋 przygotowywaniem i produkcj膮 wyrob贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych. Produkcja makaron贸w oraz produkt贸w m膮cznych, przygotowanie sos贸w do sa艂atek. Pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅. Wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych wed艂ug najnowszych trend贸w. zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych. Ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi. Przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe. Utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu prac. Przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶. obowi膮zuj膮cych w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.08.2018
Oferta pracy wa偶na do: 28.08.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 23.08.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 23.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
.
"Gorzki Melon" Catering Agnieszka Ratajczak - 2015-11-23 - Piaski (wielkopolskie)
Umiej臋tno艣膰 doboru sprz臋tu ortopedycznego, rehabilitacyjnego do potrzeb klient贸w, umiej臋tno艣膰 obs艂ugi komputera, doradztwo w zakresie doboru sprz臋tu medycznego
VITALIS PLUS Tomasz Kubiak - 2017-07-19 - Sieradz (艂贸dzkie)
gotowanie, przygotowywanie menu (kuchnia polska, w艂oska); praca w godz. 11-21
RESTAURACJA MOZART MEDICAL & SLIM SPA Dorota Kruszewska - 2017-08-18 - Mrok贸w (mazowieckie)
-przygotowanie pizzy, da艅 typu fast-food, -dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy
LUCYNA OR艁OWSKA - 2017-11-03 - Bielawa (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w typu fast food, obs艂uga klienta, itp. (lokal czynny w godzinach od 11:00 do 22:00)
G艁ODNY TUREK Judyta Sasu艂a - 2017-01-16 - Paw艂owice (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca w godzinach porannych. Oferta prac interwencyjnych z FP.
Szko艂a Podstawowa Im. J. Marka w Tymbarku - 2016-08-17 - Tymbark (ma艂opolskie)
PRODUKCJA I PRZYGOTOWANIE POTRAW W/G PRZYGOTOWANYCH RECEPTUR, PRZESTRZEGANIE OBOWI膭ZUJ膭CYCH STANDARD脫W PRODUKCYJNYCH, RACJONALNE GOSPODAROWANIE TOWAREM, ZACHOWANIE DOBREJ ORGANIZACJI PRACY; WYMAGANIA: ORZECZENIE O STOPNIU NIEPE艁NOSPRAWNO艢CI, WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE LUB 1 ROK DO艢WIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT OSOBISTY W KUCHNI SZPITALA PRZY ULICY M膭CZNEJ 4 LUB TELEFONICZNY;CZAS PRACY R脫WNOWA呕NY W GODZINACH 06.00 - 18.00
NIRO SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-01-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
do艣wiadczenie na ww stanowisku
Jerzy Wawrzyniak - 2016-11-29 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
sporz膮dzanie da艅 obiadowych- kuchnia polska
LA FARFALLA SP. Z O.O. Z KAPITA艁EM ZAGRANICZNYM - 2017-09-06 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Obs艂uga go艣ci hotelowychi sanatoryjnych, w tym go艣ci zagranicznych, przygotowanie pokoi, utrzymanie porz膮dku w obiekcie.
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Wierzchos艂awice (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Tomasz贸w Mazowiecki (艂贸dzkie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
P.P.H.U. " PRZEMYK" Tadeusz Okulski - 2018-02-06 - Rozewie (pomorskie)
obs艂uga recepcji, moderowanie zaj臋膰 z dzie膰mi
komitywa - 2015-11-24 - Warszawa (mazowieckie)
samodzielne wykonywanie wszelkich prac stolarskich,projektowanie mebli na komputerze
Us艂ugi Stolarsko - Parkieciarskie Rafa艂 Hennig - 2016-04-19 - S艂awno (zachodniopomorskie)
Gotowanie dla 60 os贸b. Wymagane do艣wiadczenie.
Dom Seniora Katarzyna Richert - 2017-08-10 - Kostkowo (pomorskie)
...
kontakt przez PUP - 2016-02-11 - 艁owicz (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w z p贸艂produkt贸w oraz ich sprzeda偶
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Lidzbark Warmi艅ski (warmi艅sko-mazurskie)
prace zw. z porz膮dkowaniem i utrzymaniem dr贸g gminnych, teren贸w zielonych oraz budynk贸w
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Luborzyca (ma艂opolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
KARCZMA POLSKA - 2017-07-11 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni polskiej; godz.13.00-21.00
"2 BROTHERS SOBCZAK I SOBCZAK" SP脫艁KA JAWNA - 2017-07-17 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem, produkcja da艅, utrzymywanie czysto艣ciwymagane do艣wiadczenie zawodowemo偶liwo艣膰 zakwaterowania
Us艂ugi Turystyczne Justyna Dziak-G艂owacka - 2018-03-07 - 艁uknajno (warmi艅sko-mazurskie)
Transport piwa
"CHORTRANS" Transport - Spedycja Chor膮偶y Wanda - 2018-02-12 - Jordan贸w (ma艂opolskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie potraw tajskich, dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracy, przestrzeganie przepis贸w BHP, przyjmowanie i sk艂adanie zam贸wie艅. Wymagania: znajomo艣膰 kuchni tajskiej, znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego w stopniu komunikatywnym.
kontakt przez PUP - 2017-08-10 - Reda (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w (艣niadanie, obiad, podwieczorek) dla ok. 100 dzieci zgodnie z wytycznymi
PRZEDSZKOLE SAMORZ膭DOWE NR 20 - 2016-08-23 - Piotrk贸w Trybunalski (艂贸dzkie)
odpowiedzialno艣膰 za wsp贸艂prac臋 mi臋dzy prezesem a klientami i kontrahentami firmy z Wietnamu, redagowanie tekst贸w reklamowych i informacyjnych w j臋zyku wietnamskim, odpowiedzialno艣膰 za rozw贸j sieci sprzeda偶y, aktywne wspieranie przedstawicieli handlowych w ich codziennej dzia艂alno艣ci, praca na 2/5 etatu od poniedzia艂ku do pi膮tku w godz. 9-12
LAMEK SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-04-25 - Nadarzyn (mazowieckie)
przygotowywanie potraw znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-01-04 - Bia艂y Dunajec (ma艂opolskie)
Wykszta艂cenie zawodowe; do艣wiadczenie zawodowe; kuchnia polska; praca w ruchu ci膮g艂ym w Knurowie;
"PROTOS" SZYMA艃SKA & MAZUR SP脫艁KA CYWILNA - 2017-07-10 - Knur贸w (艣l膮skie)
przygotowywanie imprez, gotowanie a'la carte, dobra organizacja pracy, utrzymanie miejsca pracy w czysto艣ci
RESTAURACJA "ARACHID" HENRYK MUSIALIK - 2017-02-14 - Orzech (艣l膮skie)