KUCHARZ Szczecinek oferta pracy "OMEGA" Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe Andrzej Suszyński
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: wg stanowiska
Data publikacji: 2016-10-05
Lokalizacja: Szczecinek (zachodniopomorskie)
Pracodawca: "OMEGA" Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe Andrzej Suszyński
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:9-go Maja 38, 78-400 Szczecinek, powiat: szczecinecki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: wg stanowiska
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecinek
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: szczecinecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczecinek
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.10.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Prawo jazdy kat. B
Nazwa pracodawcy:
"OMEGA" Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe Andrzej Suszyński
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinku
Adres pracodawcy:
9-go Maja 38, 78-400 Szczecinek, powiat: szczecinecki, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv, prawo jazdy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: szczecinecki
Gmina pracodawcy: Szczecinek
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczecinek
Ulica pracodawcy: 9-go Maja
Numer budynku pracodawcy: 38
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.10.2016
Oferta pracy ważna do: 04.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 05.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 05.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-
Przedsiębiorstwo Turystyczne "Centrum Mazur" Giżycko S.A. - 2016-06-14 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
obsługa klientów
"MIŁY" BURGERY B. Miłek, D. Miłek, Z. Lenkiewicz s.c. - 2016-10-03 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Sporządzanie potraw, przygotowywanie ciast, kremów. Porządkowanie pomieszczeń.Umowa na 1/2 etatu.Wynagrodzenie 925zł miesięcznie.Wymagane wykształcenie średnie gastronomiczne, doświadczenie zawodowe min. 7 lat.Umiejętności cukiernicze. Praca w godz. od 07.00 do 12.00 lub od 17.00 do 21.00
Dzika Kaczka spółka z o.o. - 2016-03-01 - Faszcze (warmińsko-mazurskie)
Doświadczenie w pracy na magazynie około 0,5 roku,przyjmowanie i wydawanie materiałów z magazynu,chęć do pracyGodziny pracy 7-15Umowa na okres próbny, docelowo na czas nieokreślonyKontakt z pracodawcą:530468274
PRO-TRA BUILDING Sp z o.o. - 2018-07-26 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Mieszków (wielkopolskie)
Przygotowywanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej.
Tran Thanh Ha Kuchnia Orientalna KIM LONG - 2016-03-11 - Wrocław (dolnośląskie)
gotowanie, smażenie i wydawanie posiłków, sprzątanie kuchni i sali
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Bobolice (zachodniopomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Sitno (zachodniopomorskie)
Catering dietetyczny, gotowanie na dowóz. Praca w systemie jednozmianowym od 07:00 do 15:00 (istnieje możliwość uzgodnienia innych godzin pracy).
Dip Daria Ciesielska Przemysław Gajewski s c - 2018-04-10 - Bolesławice (dolnośląskie)
Według zawodu
Ciastkarnia-Piekarnia Marek Wuttke - 2018-03-01 - Żary (lubuskie)
przygotowywanie gofrów i naleśników
Restauracja Neptun - 2017-02-03 - Puck (pomorskie)
Gotowanie, obieranie ziemniaków, warzyw, przygotowywanie, zmywanie naczyń, lepienie pierogów.
Pierogarnia u Grażyny Grażyna Zawodnik Chojna - 2018-04-10 - Chojna (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie oraz wypiek pizzy
AGG Ekspert Anna Grycz-Grodzińska - 2016-09-16 - Kalisz (wielkopolskie)
montaż: okien, drzwi, bram
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Łyszkowice (łódzkie)
przygotowywanie surowców do dalszej obróbki, samodzielne gotowanie potraw, dekorowanie i wydawanie gotowych dań, sprzątanie kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-31 - Tarnów (małopolskie)
spawanie rur metodą MAG (w osłonie CO2)
"INSTAC" Sp. z o.o. - 2016-09-15 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie posiłków i potraw kuchni włoskiej, polskiej i ukraińskiej na sprzęcie wysokiej klasy oraz koordynowanie pracy zespołu (ok. 30 osób)
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowywanie posiłków, znajomość kuchni polskiej, przygfotowywanie potraw i przystawek na imprezy okolicznościowe
RESTAURACJA PRIMAGOR -WŁODZIMIERZ GÓRECKI - 2016-02-09 - Szydłowiec (mazowieckie)
Wypiek pizzy
kontakt przez PUP - 2016-12-30 - Głogówek (opolskie)
Praca na kuchni
"Piast - spółka cywilna " Violetta Tuszakowska, Marek Kałucki, Anna Kwiecień, Grzegorz Kwiecień - 2017-08-10 - Malbork (pomorskie)
przygotowanie potraw, dbanie o dobór właściciwej jakości składników, właściwe przechowywanie produktów, dbanie o należyta konserwację wszelkich urządzeń kuchennych zgodnie z wymaganiami saniatarnymi i BHP oraz HACCP, układanie menu, zarządzanie wydatkami
DAVO DAWID ROSIAK - 2017-03-03 - Turek (wielkopolskie)
- przygotowanie i sporzadzanie posiłków wg. zamówień- dbanie o porządek i czystość na stanowisku
kontakt przez PUP - 2016-09-27 - Gorlice (małopolskie)
przygotowanie posiłków typu fast-food do sprzedaży, obsługa kasy fiskalnej, sprzatanie
kontakt przez PUP - 2017-10-23 - Wilkszyn (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań i sosów, obróbka wstępna mięs, obsługa urządzeń gastronomicznych.
"DAMPOL" s.c. Dam Marek, Dam Paulina - 2016-03-16 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, kierowanie zespołem
PRO-MOT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-18 - Sopot (pomorskie)
Praca w Bistro Kiełba i Buła
FHU Przemysław Matłoka - 2016-02-15 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań kuchni hinduskiej z zastosowaniem przypraw charakterystycznych dla tej juchni, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych dań, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymywanie należnytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-03-08 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Zatrudnię na sezon wakacyjny Kucharza z doświadczeniem do Restauracji Siesta w Mieszywodziu od połowy czerwca.Szukamy osoby , z doswiadczeniem w gastronomi, która posiada umiejetność współpracy z ludźmi , dobra organizacje pracy , oraz dyspozycyjność . Oferujemy zadowalające zarobki , zakwaterowanie oraz wyzywienie. Zainteresowanch prosimy o wysyłanie CV siestabar7 (at) gmail.com
SIESTA A. KAWALERSKA, K. KAWALERSKI SPÓŁKA JAWNA - 2016-05-04 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
Samodzielne przyrządzanie potraw(Głównie kuchnia tradycyjna, regionalna, domowa). Stosowanie się do zasad HACCP.
Kompleks Turystyczny U Jawora Spółka Cywilna Jaworowski Wojciech, Jaworowski Jan - 2015-12-02 - Gawrych-Ruda (podlaskie)
Spawanie metodą MIG.
MULTI KONSTRUKCJE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-19 - Nowa Wieś (śląskie)