KUCHARZ (0223) Inowrocław oferta pracy FHU Przemysław Matłoka
Stanowisko: KUCHARZ (0223)
Wynagrodzenie: od 11 PLN
Zakres obowiązków: Praca w Bistro Kiełba i Buła
Data publikacji: 2016-02-15
Lokalizacja: Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: FHU Przemysław Matłoka
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:W. Hermana 10, 88-100 Inowrocław, powiat: inowrocławski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Praca w Bistro Kiełba i Buła
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 11 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: wynagrodzenie 11 zł brutto
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (0223)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Inowrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: inowrocławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Inowrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 11 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.02.2016
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: podstawowe
Nazwa pracodawcy: FHU Przemysław Matłoka
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Inowrocławiu
Adres pracodawcy:
W. Hermana 10, 88-100 Inowrocław, powiat: inowrocławski, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: kontakt z pracodawcą tel. 606 766 495
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: inowrocławski
Gmina pracodawcy: Inowrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Inowrocław
Ulica pracodawcy: W. Hermana
Numer budynku pracodawcy: 10
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Inowrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.02.2016
Oferta pracy ważna do: 15.03.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 15.02.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 15.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie i wydawanie posilków
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Radomsko (łódzkie)
przechowywanie,magazynowanie ,zapezpieczanie towarów.
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Zambrów (podlaskie)
Praca w "Restauracji Pod Orłem",Praca w godzinach 10-22 /jeden dzień pracy, jeden dzień wolny/Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim doświadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczają się w to praktyki!!!]Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69
Restauracja POD ORŁEM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek - 2016-06-29 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni arabskiej, indyjskiej, i bengalskiej według tradycyjnych receptur. Układanie menu, składanie zamówień za granicę. Dbanie o porządek i higienę w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2016-09-16 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godzinach 7-15, 7-19 w Ustroniu Morskim, również w soboty i niedziele.
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUG TURYSTYCZNO REHABILITACYJNYCH "WODNIK" H I M RUDNICCY SPÓŁKA JAWNA - 2018-10-11 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie śniadań, obiadów, kolacji dla pensjonariuszy, gotowanie, przygotowywanie ciast, dozór nad kuchnią i magazynem, dbanie o porządek na kuchni.Kontakt: e-mail:krystynasolec (at) wp.pl
Ośrodek Rehabilitacyjno - Wypoczynkowy "Krystyna" P.Szlosek Solec Zdrój - 2017-03-16 - Solec-Zdrój (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków
IRENA SZCZYPA - 2017-02-21 - Puławy (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie ich, dbanie o czystość w miejscu pracy. Praca na sezon, do 31.08.2017 r. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie oraz wyżywienie. Wykształcenie zawodowe, chęć do pracy, umiejętność pracy w zespole, książeczka sanepidowska. Do wynagrodzenia doliczana jest premia.
KOŁSUT WOJCIECH FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWO-PRODUKCYJNA "KOMETA" - 2017-04-24 - Chłapowo (pomorskie)
Przygotowywanie różnych dań przy otwartej kuchni.
kontakt przez OHP - 2017-12-11 - Niemcy (Niemcy)
Właściwe przygotowanie posiłków, właściwy podział obowiązków pomiędzy współpracowników, troska o wysoki poziom sanitarny stanowisk pracy kuchni, stołówki i innych pomieszczeń, kontrola stanu czystości naczyń kuchennych, dbanie o sprzęty kuchenne, systematyczne prowadzenie rejestru i procedur technologicznych HACCAP-u.
GIMNAZJUM NR 5 Im. Księcia Jerzego Wilhelma - 2016-12-07 - Legnica (dolnośląskie)
nauka w ramach przygotowania zawodowego dorosłych
kontakt przez PUP - 2017-05-27 - Królików (wielkopolskie)
- Higieniczne i punktualne przygotowywanie zdrowych posiłków. Organizacja i nadzór nad pracą kuchni. Uczestnictwo w ustalaniu jadłospisu dekadowego. - Wynagrodzenie: od 2000 do 2200 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony (6 miesięcy). Docelowo umowa na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Wymagania: wykształcenie zawodowe kierunkowe lub średnie kierunkowe. Minimum 2 lata doświadczenia w pracy w kuchni. Brak przeciwskazań zdrowotynych. Książeczka sanepidowska. Dokumenty potwierdzające poziom wykształcenia. Kontakt osobisty w godzinach: 8:00-15:00 lub telefoniczny (32-252-34-48) w godzinach: 8:00-15:00, lub e-mail: zalewska76 (at) interia.pl
MIEJSKIE PRZEDSZKOLE NR 76 - 2017-10-31 - Katowice (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
RESTAURACJA HOTEL "DANA" - 2018-11-06 - Łęknica (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
Szkoła Podstawowa nr 9 im. Stefanii Sempołowskiej w Lubinie - 2018-01-26 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań z półproduktów, obsługa klienta i kasy fiskalnej
Mała Gastronomia GNIAZDKO Barbara Wróblewska - 2016-09-02 - Boćki (podlaskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, dbanie o czystość miejsca pracy
BRMS (Ram Manohar Sah) - 2018-11-13 - Białystok (podlaskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Sejny (podlaskie)
gotowanie, smażenie, pieczenie, obsługa urządzeń do obróbki termicznej potraw oraz urzadzeń wytwarzających produkty żywnościowe do konsumpcji typu pierogi, kopytka itp. samodzielne przygotowywanie potraw, imprez masowych.
KASYNO SARA - 2017-02-08 - Sulechów (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków.
Radocza Park Spółka z o.o. - 2017-03-27 - Radocza (małopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Kościerzyna (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-16 - Łowisko (podkarpackie)
Kucharz
FIRMA WIELOBRANŻOWA "MW" MARGOTA WIŚNIEWSKA - 2016-02-23 - Dzwonowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie wszelkiego rodzaju potraw do cateringu przygotowującego ok. 1000 posiłków dziennie, odpowiedzialność za estetykę i dekorowanie pakowanych posiłków, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, przestrzeganie przepisów BHP obowiązujących w gastronomii. Praca 30 Godzin/tyg., od poniedziałku do piątku według grafiku.
Firma Handlowa "PAJDA" - Gastronomia - Catering Kamil Miodowski - 2016-12-21 - Kajetany (mazowieckie)
Przyrządzanie posiłków (pizzy).
"ALFORNO" ADAM CIĄPAŁA, BAR PODZWIERZYNIEC 31 W ŁAŃCUCIE - 2016-04-06 - Łańcut (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Warszawa (mazowieckie)
praca w godz. 11-21
Fakt-Karafka - 2016-12-28 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie potraw, sprzątanie stanowiska Pracy, umowa zlecenie 160-168 h w miesiącu. Dania kuchni europejskiej i wschodniej.
kontakt przez PUP - 2017-01-16 - Wrocław (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Kartuzy (pomorskie)
przygotowywanie posiłków wietnamskich, sporządzanie zamówień w hurtownii wietnamskiej, obróbka wstępna półproduktów
kontakt przez PUP - 2018-06-28 - Radzyń Podlaski (lubelskie)