KUCHARZ Boćki oferta pracy Mała Gastronomia GNIAZDKO Barbara Wróblewska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań z półproduktów, obsługa klienta i kasy fiskalnej
Data publikacji: 2016-09-02
Lokalizacja: Boćki (podlaskie)
Pracodawca: Mała Gastronomia GNIAZDKO Barbara Wróblewska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Brańska 1, 17-111 Boćki, powiat: bielski, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań z półproduktów, obsługa klienta i kasy fiskalnej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Boćki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bielski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Boćki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.09.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: prawo jazdy kat B
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
uprawnienia sanitarno-epidemiologiczne (książeczka zdrowia)
Nazwa pracodawcy: Mała Gastronomia GNIAZDKO Barbara Wróblewska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bielsku Podlaskim
Adres pracodawcy:
Brańska 1, 17-111 Boćki, powiat: bielski, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: bielski
Gmina pracodawcy: Boćki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Boćki
Ulica pracodawcy: Brańska
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: kebab
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bielsku Podlaskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.09.2016
Oferta pracy ważna do: 01.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 02.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 02.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
REF DOP Zakres: -przygotowanie posiłków dla młodzieży szkolnej- przygotowywanie potraw kuchni polskiej dla gości restauracji
MINI BAR Wiśniewski Marek - 2018-03-10 - Góra Kalwaria (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
Asystent do spraw księgowości
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Częstochowa (śląskie)
Bieżące naprawy samochodów osobowych, diagnostyka.
Firma Handlowo Usługowa BIM Barbara Pogoda - 2017-07-03 - Wisznia Mała (dolnośląskie)
WG ZAKRESU OBOWIĄZKÓW KUCHARZA: obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw; pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych;zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych;ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi;obróbka wstępna surowców, przygotowywanie potraw
1 WOJSKOWY SZPITAL KLINICZNY Z POLIKLINIKĄ SP ZOZ W LUBLINIE - 2018-03-29 - Lublin (lubelskie)
Praca na kuchni
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
Do głównych zadań Kucharza należeć będzie:realizacja produkcji (śniadania, obiady, kolacje, imprezy okolicznościowe)dbałość o procedury ustawowe i HACCPdbałość o czystość i higienę w kuchni
HOTEL G.E. ŁÓDŹ SP. Z O.O. - 2017-03-02 - Łódź (łódzkie)
sporządzanie posiłków dla podopiecznych MOPS, składanie zamówień u dostawców
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Koło (wielkopolskie)
Kierowca samochodu ciężarowego. Praca na terenie Kepna i okolic.
ZAKŁAD PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWY " KAMYK" Iwona Skiba - 2017-05-18 - Baranów (wielkopolskie)
Umiejętnośc pracy w zespole, odpowiedzialność za przygotowanie dań kuchni orientalnej oraz organizacja pracy w kuchni.
HAWAS.POL Sp. z o.o. - 2016-09-20 - Józefów (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, koordynacja pracy w kuchni; praca w systemie zmianowym od poniedziałku do niedzieli 2 na 2 po 12 h.Oferowana umowa zlecenie na okresiw próbnym, po 3 miesiącach umowa o pracę.
IMPEL CATERING COMPANY SP Z O O SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-04-16 - Słupsk (pomorskie)
pracownik budowlanyprace budowlane
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Jarosław (podkarpackie)
Przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego, uczestniczenie w planowaniu menu oraz jadłospisów i przygotowywanie według niego posiłków, sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia: porcjowanie, dbanie o najwyższą jakość, smak, estetykę wydawania posiłków, dbanie o zgodność kaloryczną przygotowywanych posiłków z ich zaplanowaną wartością, dbanie o utrzymywanie porządku i przestrzeganie higieny osobistej, dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych, utrzymywanie w stanie używalności powierzony sprzęt kuchenny, znajomość i stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP, wykonywanie innych prac zleconych przez właściciela restauracji wpływających na podniesienie jakości jego pracy
Sylwia Szczerska WIOSKA INDIAŃSKA GRALA - 2017-02-22 - Grala-Dąbrowizna (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-09 - Częstochowa (śląskie)
WYMAGANE OSOBY BEZROBOTNE ZAREJESTROWANE W PUP RZESZOWIE Z OKREŚLONYM II PROFILEM POMOCY ( PROGRAM 30-) cv z zaznaczeniem staż prosimy kierować na adres e-mail : praca (at) alabaster.rzeszow.pl .zastrzegamy sobie prawo kontaktu wyłącznie z wybranymi kandydatami .
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygottowywanie posiłków,obsługa dużych imprez Kontakt telefoniczny 790600501
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Jaworznia (świętokrzyskie)
Wykształcenie: brak wymagań najlepiej kierunkowe gastronomiczne; wymagane doświadczenie zawodowe kucharskie; praca co drugi dzień; miejsce pracy: Gliwice
POŹDZIAŁ JERZY FIRMA J.POŹDZIAŁ - 2018-07-18 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie posiłków
Szkoła Podstawowa nr 9 im. Stefanii Sempołowskiej w Lubinie - 2018-01-26 - Lubin (dolnośląskie)
Pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Brzeg (opolskie)
zgodnie z zawodem
CENTRUM REHABILITACYJNO EDUKACYJNE IM. JANA PAWŁA II - 2016-02-12 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Obsługa komputera, prowadzenie dokumentacji.
CHOJMEX ROMAN MOŚ - 2016-10-13 - Chojęcin (wielkopolskie)
Przygotowanie dań a'la carte, utrzymanie czystości w miejscu pracy.
kontakt przez OHP - 2017-08-04 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowanie posiłków, obróbka termiczna produktów.
Kuchnia Caritas - Wyroby Garmażeryjne - 2018-02-22 - Nysa (opolskie)
Obsługa podnośnika koszowego na terenie Małopolski.
Kufel Jan Firma Usługowa ,,Browab" - 2016-05-30 - Spytkowice (małopolskie)
Pomoc przy przygotowywaniu dań Obróbka produktów niezbędnych do przygotowania dań,Samodzielne przyrządzanie dań z menu śniadaniowego Dbałość o posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia: porcje posiłków, jakość, smak, estetyka wydawanych posiłków,Pobieranie produktów spożywczych z magazynów Utrzymanie porządku w miejscu pracy,Dbałość o powierzony sprzęt kuchenny,Realizacja wszystkich wskaźników, procedur, rutyn. Praca w dni robocze i wolne, pomiędzy godz. 9.00-21.00.
REKORD SPORTOWA SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-04-24 - Bielsko-Biała (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z RECEPTURĄ, DBAŁOŚĆ O HIGIENICZNĄ PRACE
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Częstochowa (śląskie)
praca przy obróbce wstępnej ryby, praca na dwie zmiany, system wynagradzania: akord, możliwość zapewnienia przez pracodawcę: dojazdu
BALTIC FISH Spółka jawna - 2015-11-27 - Duninowo (pomorskie)
pobieranie surowców, towarów, narzędzi, przygotowywanie potraw na zamówienia ,bankiety i inne. zabezpieczanie surowców, półproduktów i wyrobów gotowych przed zepsuciem i zniszczeniem, przestrzeganie norm wagi określonej potrawy, temperatury, dekoracji.
VISTULA PARTNER Sp. z o.o. - 2018-02-02 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posiłków dla gości hotelowychi restauracji, bankietów, przekazywanie produktów żywnościowych zgodnie z zasadami HACCP, wdrażanie nowych dań
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Kutno (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Warszawa (mazowieckie)