KUCHARZ Ustronie Morskie oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUG TURYSTYCZNO REHABILITACYJNYCH "WODNIK" H I M RUDNICCY SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków. Praca w godzinach 7-15, 7-19 w Ustroniu Morskim, również w soboty i niedziele.
Data publikacji: 2018-10-11
Lokalizacja: Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUG TURYSTYCZNO REHABILITACYJNYCH "WODNIK" H I M RUDNICCY SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wojska Polskiego 28, 78-111 Ustronie Morskie, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków. Praca w godzinach 7-15, 7-19 w Ustroniu Morskim, również w soboty i niedziele.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ustronie Morskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ustronie Morskie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.10.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUG TURYSTYCZNO REHABILITACYJNYCH "WODNIK" H I M RUDNICCY SPÓŁKA JAWNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
Wojska Polskiego 28, 78-111 Ustronie Morskie, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
Gmina pracodawcy: Ustronie Morskie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ustronie Morskie
Ulica pracodawcy: Wojska Polskiego
Numer budynku pracodawcy: 28
Profil działalności pracodawcy: działalność turystyczna
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.10.2018
Oferta pracy ważna do: 09.11.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 12.10.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 11.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie pizzy
FINEZJA Halina Rogozik - 2016-03-22 - Klucze (małopolskie)
KucharzPraca na dwie zmiany:od 7-15,od 15-23.
Hotel Polski Sp. z o.o. Mielec - 2017-01-17 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie dań z karty, utrzymywanie porządku na kuchni, prezentacja dań, dekorowanie dań; kontrolowanie dostaw oraz jakości przyjmowanych produktów;
LOGO-LIFT S.C. - 2017-04-13 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków z karty menu.
Usługi Turystyczno-Hotelowe "OLIMP" Paszt Aleksandra - 2017-10-27 - Zamość (lubelskie)
kucharz/ barman
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Tuczno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków i receptur, w tym tradycyjnych dań ukraińskich, dbałość o czystość kuchni i zaplecza, sporządzanie zamówień towarowych, przyjmowanie i kontrola surowców, dbanie o wysoką jakość dań i potraw, pieczenie i przygotowywanie deserów oraz ciast. Praca od pon. do pt. w godz. 15.00-19.00.
Zakład Handlowy "GAMA" Michał Pinis - 2016-10-27 - Bielsko-Biała (śląskie)
Kucharz małej gastronomii
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Dąbrowa Tarnowska (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZA GRANICĘ.
KEBAB SEVEN STAR AHMED BASHIR - 2018-02-27 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków
"EUROPA" s.c. Jarońska Patrycja, Teresa Dominiak - 2016-03-22 - Dąbrowice Stare (wielkopolskie)
-realizacja planu dydaktyczno-wychowawczego-realizacja planu kształcenia wychowania i opieki- prowadzenie dokumentacji związanej z udziałem uczniów w zajęciach i ich postępów w nauce, zgodnie z odrębnym wykazem
Niepubliczna Szkoła Podstawowa w Pamięcinie - 2018-08-24 - Pamięcin (lubuskie)
Praca w hotelu w Domasławie. Przez pierwsze trzy miesiące umowa zlecenie, 160 godzin w miesiącu, następnie możliwość umowy o pracę.Kontakt z pracodawcą: 884665654 lub bar (at) eclipsehotel.pl
Eclipse Enterprise Sp. z o.o. - 2017-01-11 - Domasław (dolnośląskie)
Telefoniczna sprzedaż narzędzi do obróbki skrawaniem oraz doradztwo techniczne.
JD-TOOLS POLSKA SP. Z O.O., - 2016-03-01 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
1. Przygotowywanie posiłków,2. Przygotowywanie produktów i półproduktów3. Dbanie o porządek i czystość stanowiska pracy
kontakt przez OHP - 2018-08-01 - Babin (wielkopolskie)
określone we wniosku
kontakt przez PUP - 2016-07-29 - Węgorzyno (zachodniopomorskie)
Obsługa klienta, przyjmowanie i układanie towaru, dbanie o porządek.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Alicja" Sp. z o.o. - 2018-03-27 - Korzeńsko (dolnośląskie)
Zamawianie półproduktów od dostawców, tworzenie menu kuchni azjatyckiej, przygotowywanie produktów do dań i wydawanie dań kuchni azjatyckiej, zarządzenie personelem pomocniczym, obsługa urządzeń typowych dla kuchni azjatyckiej (WOK), prace porządkowe stanowiska pracy. Wymagania: wyksztalcenie średnie (kucharz), staż pracy: 5 lat, znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym, znajomość j. chińskiego - komuniktywny, umiejętności przygotowywania dań kuchni azjatyckiej, obsługa urządzeń typowych dla kuchni azjatyckiej, wyksztalcenie gastronomiczne, doświadczenie w kuchni azjatyckiej.
KA-SPORT Sp. z o. o. - 2016-01-19 - Rumia (pomorskie)
- Przygotowywanie posiłków obiadowych,- Czas pracy 7:00-15:00 od poniedziałku do piątku - Kontakt osobisty u Pracodawcy Tczew ul. Sobieskiego 1 w godz. 10:00-18:00- Wynagrodzenie od 3.000,00 zł brutto
APETYT PIOTR PIASECKI, ADAM PEZAŁA, BOGUMIŁA PEZAŁA S.C. - 2017-03-22 - Tczew (pomorskie)
Kontakt z dostawcą towarów z Indii (ustalanie cen, komplementacji i specyfikacji produktu) w języku angielskim i hindii- Opieka nad już istniejącą siecią dealerską w krajach UE- zdobywanie i wprowadzanie nowych dealerów w krajach UE- analiza rynku oraz monitorowanie działań konkurencji- przygotowanie i realizacja planu sprzedaży- sporządzanie i wprowadzanie działań marketingowych - odbywanie licznych podróży służbowych w celu wykonywania nałożonych obowiązków
kontakt przez PUP - 2018-04-12 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie posiłków, gotowanie, obsługa klientów.
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Kucharz sushi master
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Oleszyce (podkarpackie)
Przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, estetyka dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowane potrawy, przestrzeganie przepisów BHP.
Firma Handlowo-Usługowa Anna Lewicka - 2016-11-22 - Nowy Tomyśl (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Restauracja "ZŁOTY RÓG" Danuta Czupak - 2016-02-17 - Trzcianka (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw, wybór naczyń do podawania dań, nadzór nad jakościa zywności, przestrzeganie przepisów BHP oraz czystaosci na zajmowanym stanowisku pracy, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie, ewentualną wymianę przyrządzeń uzywanych w kuchni, znajomośc zasad dotyczacych żywienia i wcielanie ich w przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Świętochłowice (śląskie)
gotowanie, pieczenie, smażenie, obróbka wstępna warzyw i mięs
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Krzepice (dolnośląskie)
-
PHU NOVATRANS J.Winnicki, Mały Klincz - 2018-01-16 - Mały Klincz (pomorskie)
przygotowywanie koni do zaprzędu, ujeżdżanie koni, wykonywanie zaleceń weterynarza w zakresie zabiegów pielęgnacyjnych koni, podkuwanie koni
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Grabówiec (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Ciechanów (mazowieckie)
wykonywanie zabiegów ratujących życie i zdrowie chorych według wskazań lekarza
NIEPUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ PRO-MED - 2016-01-29 - Piotrków Kujawski (kujawsko-pomorskie)