KUCHARZ 1/2 ETATU Bielsko-Biała oferta pracy Zakład Handlowy "GAMA" Michał Pinis
Stanowisko: KUCHARZ 1/2 ETATU
Wynagrodzenie: od 1 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków i receptur, w tym tradycyjnych dań ukraińskich, dbałość o czystość kuchni i zaplecza, sporządzanie zamówień towarowych, przyjmowanie i kontrola surowców, dbanie o wysoką jakość dań i potraw, pieczenie i przygotowywanie deserów oraz ciast. Praca od pon. do pt. w godz. 15.00-19.00.
Data publikacji: 2016-10-27
Lokalizacja: Bielsko-Biała (śląskie)
Pracodawca: Zakład Handlowy "GAMA" Michał Pinis
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wojska Polskiego 16, 43-300 Bielsko-Biała, powiat: m. Bielsko-Biała, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków i receptur, w tym tradycyjnych dań ukraińskich, dbałość o czystość kuchni i zaplecza, sporządzanie zamówień towarowych, przyjmowanie i kontrola surowców, dbanie o wysoką jakość dań i potraw, pieczenie i przygotowywanie deserów oraz ciast. Praca od pon. do pt. w godz. 15.00-19.00.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ 1/2 ETATU
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bielsko-Biała
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Bielsko-Biała
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bielsko-Biała
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.11.2016
Data zakończenia pracy: 05.11.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zawodowe lub średnie (kierunek kucharz), wymagane doświadczenie na proponowanym stanowisku, znajomość kuchni ukraińskiej oraz książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych (może być nieaktualna).
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy: Zakład Handlowy "GAMA" Michał Pinis
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bielsku-Białej
Adres pracodawcy:
Wojska Polskiego 16, 43-300 Bielsko-Biała, powiat: m. Bielsko-Biała, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Wskazany kontakt osobisty lub telefoniczny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Bielsko-Biała
Gmina pracodawcy: Bielsko-Biała
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bielsko-Biała
Ulica pracodawcy: Wojska Polskiego
Numer budynku pracodawcy: 16
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bielsku-Białej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 27.10.2016
Data dodania oferty pracy: 27.10.2016
Oferta pracy ważna do: 10.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 27.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 27.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami, przestrzeganie zasad HACCP i BHP.
Sodexo Polska Sp. z o.o. - 2017-04-26 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-09-11 - Gniezno (wielkopolskie)
sprzedaż art. spożywczych , przemysłowych(praca w godz. 6-14/14-22 sklep czynny od poniedziałku do sobotypraca wg. grafiku)
Anna Adamczyk Sklep spożywczo-przemysłowy "PARTNER" - 2018-04-13 - Mogilany (małopolskie)
.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "TOMALIK" - 2018-08-21 - Jedlina-Zdrój (dolnośląskie)
wykonywanie robót kominiarskich
kontakt przez PUP - 2017-07-19 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Znajomość i przestrzeganie wytycznych systemu HACCP.Przygotowywanie potraw i dań wg opracowanych receptur.Przestrzeganie prawidłowych procesów technologicznych podczas procesu gotowania.dbałość o estetykę i odpowiednią temperaturę przyrządzanych posiłków.
Restauracja i Hotel Rycerski J&S s.c. Janina i Stefan Gos Czeladź - 2017-09-19 - Czeladź (śląskie)
Przygotowywanie pizzy.Do przyuczenia.
AGJATO S.C. Jarosław Stańczak Jacek Szymański - 2016-08-01 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
.
kontakt przez PUP - 2017-06-20 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
zgodny ze st.
IRENA STEBLECKA - 2016-03-07 - Cieszków (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie dań
Restauracja Hotel Baron s.c. K.J. Mazurowski - 2018-01-09 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowywanie i dekorowanie potraw. Dbałość o jakość przygotowywanych dań i czystość w miejscu pracy.
Mariusz Jabłoński "MARIO" FIRMA WIELOBRANŻOWA - 2017-02-16 - Gajewo (warmińsko-mazurskie)
wykonywanie potraw kuchni tureckiej, robienie kebabów
kontakt przez PUP - 2015-12-09 - Radomsko (łódzkie)
j.w
STUDIO PRODUKCYJNE ORKA SP. Z O.O. - 2016-02-11 - Warszawa (mazowieckie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Grajewo (podlaskie)
kuchnia tradycyjna
RESTAURACJA BELWEDER PRZY UL.GEN.KLEEBERGA W BIAŁYMSTOKU STANISŁAW STRZAŁKOWSKI - 2016-10-04 - Porosły-Kolonia (podlaskie)
Wykształcenie, doświadczenie: brak wymagań; książeczka sanepidowska; chęć do podjęcia zatrudnienia; dzień pracy/ dzień wolnego; praca od 11:00 w Knurowie; wynagrodzenie: 1900zł brutto + premia
BAR-RESTAURACYJNY "GWAREK" JÓZEFA JURCZYGA - 2016-09-19 - Knurów (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni ciepłej i zimnej, prace porządkowe, kontrola magazynowa, przeprowadzanie rozmów w języku obcym z klientami. Praca na pełen etat od poniedziałku do piątku w godzinach 12-20
kontakt przez PUP - 2016-12-29 - Pruszków (mazowieckie)
gotowanie, przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, dbanie o porządek miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Błonie (mazowieckie)
Gotowanie obiadów i śniadań
Zakład Gastronomiczny Mała Gastronomia Agnieszka Jaskólska - 2016-12-27 - Kamień Pomorski (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw, tworzenie menu i jadłospisów.Praca w godz. 7-19 w Kołobrzegu na umowę zlecenie. Pracodawca gwarantuje zakwaterowanie i wyżywienie.
DORIS SPA Bogdan Igliński Dorota Iglińska - Sp. j. - 2015-11-17 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Łódź (łódzkie)
Przeróbka drewna.
HANDEL OPAŁEM Misztela Witold - 2018-08-02 - Boguszów-Gorce (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków, kierowanie zespołem pomocy kuchennej
"W&W" Wojciech Wiczkowski - 2018-04-07 - Łeba (pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem - przygotowywanie posiłków.Wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawcą - uzależnione od doświadczenia i umiejętności.Praca w Domu Weselnym " KAZIMIERZÓWKA"
"Kazimierzówka" Iwona Demby - 2018-01-29 - Kazimierzowo (warmińsko-mazurskie)
WYRÓB KEBABA
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw i napoi. Odpowiedzialność za prowadzenie punktu gastronomicznego, od otwarcia lokalu poprzez zamawianie produktów, magazynowanie, sprzedaż i dbanie o czystość. WYMAGANIAWykształcenie:Wykształcenie kierunkowe w zawodzie kucharzaDoświadczenie zawodowe: Kandydat powinien posiadać wcześniejsze doświadczanie w szczególności w gotowaniu dla dużych grup ( gotowanie dużych ilości jedzenia)Znajomość języków: Komunikatywna znajomość języka angielskiego lub skandynawskiegoInne wymagania:Znajomość systemu HACCAPUmiejętność pracy z młodzieżą w wieku 15-18 lat Umiejętność pracy w zespole
Rogaland Fritidspark AS KONGEPARKEN - 2016-06-30 - Norwegia (Norwegia)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Dominik Maciąg - 2016-09-13 - Okalina-Kolonia (świętokrzyskie)
Dbanie o czystość i porządek w budynkach iich otoczeniu
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Brzeźnica (małopolskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw,ciast,napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi,maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym.Praca w systemi dwuzmianowym: 7:00-15:00 i 13:00-21:00.
MARCIN SALAMON RESTAURACJA SĄDECKA - 2018-07-25 - Łososina Dolna (małopolskie)