KUCHARZ Okalina-Kolonia oferta pracy Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Dominik Maciąg
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 1 850 - 2 400 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2016-09-13
Lokalizacja: Okalina-Kolonia (świętokrzyskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Dominik Maciąg
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:27-500 Okalina-Kolonia 52, powiat: opatowski, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 1 850 - 2 400 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Okalina-Kolonia
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: opatowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Opatów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 1 850 - 2 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.09.2016
Data zakończenia pracy: 15.09.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: wymagany staż pracy w zawodzie kucharz
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Dominik Maciąg
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Opatowie
Adres pracodawcy:
27-540 Lipnik 54C, powiat: opatowski, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: kontakt telefoniczny z pracodawcą: 501373091
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: opatowski
Gmina pracodawcy: Lipnik
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lipnik
Numer budynku pracodawcy: 54C
Profil działalności pracodawcy: produkcja pieczywa
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Opatowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.09.2016
Oferta pracy ważna do: 12.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 13.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 13.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz - praca na samodzielnym stanowisku. Praca w godzinach 8-16, 16-24.
Restauracja EUROPA Sabadasz Teresa - 2017-11-07 - Łąka (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-11-24 - Warszawa (mazowieckie)
spawanie konstrukcji
Hubert Wróbel PARTNERSTAL - 2017-06-14 - Przechlewo (pomorskie)
.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowo - Usługowe Paweł Maciejewski - 2017-12-11 - Pępowo (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w systemie weekendowym
Lokal "Stodoła" Alicja Zielińska - 2016-02-22 - Adamowice (śląskie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, zapewnienie najwyższej jakości potraw, inwentaryzacja asortymentu, dbanie o gospodarkę magazynową
kontakt przez OHP - 2016-01-18 - Żory (śląskie)
prace biurowe: kontakt z kontrahentami niemieckimi, korespondencja, proste rachunki; elastyczny czas pracy - do ustalenia
WŁADYSŁAW SKROBOT - 2016-02-18 - Wiechlice (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
DELFIN sp. z o.o. - 2016-02-19 - Dąbki (zachodniopomorskie)
praca w kuchni + wyjście do klienta
Firma Budowlano Remontowa GOSTOMSKI Cz.Gostomski - 2017-07-20 - Papiernia (pomorskie)
Przygotowywanie i Podawanie Potraw Kuchni Tureckiej
ISTANBUL Agnieszka Paluch ul. B. Chrobrego 13F, Strzelce Kraj. - 2016-08-03 - Strzelce Krajeńskie (lubuskie)
zbieranie informacji handlowych, analiza rynku, kontakty z kontrahentami wietnamskimi, sprzedaż, zaopatrzenie, doradztwo
kontakt przez PUP - 2017-11-16 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
zgodny z charakterystyką pracy
WORK SERVICE SA - 2016-07-21 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej i tureckiej, czytanie receptur w języku tureckim i ukraińskim
MIDCAN Michał Dudziński - 2016-09-08 - Wołomin (mazowieckie)
Przygotowywanie/ serwowanie potraw.(wynagrodzenie 2775 zł- 2980 zł brutto/mc)
FRANGOS KAMIL PIANKO, DANIEL GREC S.C. - 2018-03-20 - Łomża (podlaskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
"DELICTUS" Sp. z o.o. - 2016-04-14 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Gotowanie - kuchnia polska, przygotowywanie fast foodów
kontakt przez OHP - 2016-08-24 - Gorlice (małopolskie)
Kucharz
Firma Handlowo-Usługowa ,,PERŁA" Renata Rabenda - 2018-04-18 - Gródek nad Dunajcem (małopolskie)
Prowadzenie pojazdu ciężarowego, prowadzenie dokumentacji załadunkowej i rozładunkowej, dbałość o pojazd, pomoc w załadunku oraz załadunku
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Swarożyn (pomorskie)
obsługuja i konserwacja obrabiarek sterowane numerycznie, ustawianie narzędzi w głowicy, nadzorowanie pracę narzędzi zamocowanych w głowicy, posługiwanie się tablicami pasowań i narzędziami kontrolno-pomiarowymi. - przygotowywanie stanowiska pracy (zaznajamianie się z rysunkiem technicznym lub wzorcem, przygotowywanie narzędzi do pracy);ustawianie parametrów i nadzorowanie pracy obrabiarek- ustalanie korekcji poszczególnych narzędzi zamocowanych w głowicy, w zależności od naddatku i innych czynników wpływających na dokładność obróbki;- uruchamianie i zatrzymywanie obrabiarek;- wykrywanie nieprawidłowości w pracy obrabiarek i usuwanie drobnych usterek;obsługiwanie przyrządów i aparatury pomiarowej
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Konstancin-Jeziorna (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw z karty dań. Praca w restauracji Sobie Pan.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Violetta Muszyńska - 2018-02-21 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie posilków, kelnerstwo
Ośrodek Wypoczynkowy "U Kubiców" Monika Kubica-Robakowska - 2017-11-15 - Szare (śląskie)
Sprzedaż artykułów mięsno - wędliniarskich
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO - 2016-08-26 - Teresin (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków w kuchni szpitalnej
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE MARTINA CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-05 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
WYKONYWANIE PRAC DOMOWYCH, PRZYRZĄDZANIE POSIŁKÓW, SPRZĄTANIE, PRANIE, ROBIENIE ZAKUPÓW; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, OPIEKUŃCZOŚĆ, UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA, UTRZYMANIA PORZĄDKU, UCZCIWOŚĆ, 5 LAT DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE; WYMIAR CZASU PRACY: 20 GODZIN TYGODNIOWO 12.00-16.00 OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU;
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Umiejętność przyrzadzania potraw wietnamskich, pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym-kuchnia wietnamska, przyrzadzanie potraw azjatyckich, wietnamskich, praca w godz. 10..-22.00
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Łódź (łódzkie)
obsługa sali , przygotowywanie potraw
Nina Kaszubska SMAŻALNIA RYB OKOŃ - 2016-02-17 - Zielony Grąd (warmińsko-mazurskie)
w/g stanowisk
TUDOM Jacek Dziedzina - 2017-10-06 - Kielce (świętokrzyskie)
-przygotowanie produktów do dań obiadowych -gotowanie dań-przygotowanie farszu-lepienie pierogów-wydawanie dań wg zamówień
P.P.H.U. ANMAR mgr Anna Surmacz-Kałamarz - 2017-02-15 - Rogóżno (podkarpackie)