KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII ST RPO 675/2687/813/17 Włocławek oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII ST RPO 675/2687/813/17
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowiązków: .
Data publikacji: 2017-06-20
Lokalizacja: Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Opis zadań
Zakres obowiązków: .
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII ST RPO 675/2687/813/17
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Włocławek
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Włocławek
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 5
Data rozpoczęcia pracy: 11.07.2017
Data zakończenia pracy: 30.11.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Adres pracodawcy:
Kapitulna 24, 87-800 Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Włocławek
Gmina pracodawcy: Włocławek
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Włocławek
Ulica pracodawcy: Kapitulna
Numer budynku pracodawcy: 24
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (staż z UP)
Data dodania oferty pracy: 21.07.2017
Oferta pracy ważna do: 11.08.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 20.06.2017
Typ oferowanej pracy: Staż z urzędu pracy
Podobne oferty pracy
Wg programu stażuRM Wieś
kontakt przez PUP - 2018-08-16 - Drezdenko (lubuskie)
przygotowywanie potraw ,
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Stare Jabłonki (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków: śniadań, obiadów, kolacji
Słoneczny Park Sp. z o.o. - 2018-05-08 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
-Prace biurowe w dziale handlowym,-Praca zmianowa (tydzień w godz. 3-11, tydzień w godz. 8-16),-Kontakt telefoniczny 58 58 536-18-08 lub 506-761-005.
ST. RĄBAŁA SP. Z O.O. - 2016-07-11 - Bielawki (pomorskie)
utrzymywanie porządku na terenie zewnętrznym oraz wewnątrz budynków, wykonywanie prac ogrodniczych
ZSW "MOP 83" Sp. z o.o. - 2018-01-18 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw
"Vabank" Jarosław Kotulski - 2018-05-10 - Kutno (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków dla załogi cyrku. Praca objazdowa na terenie całego kraju.
kontakt przez PUP - 2017-11-08 - Kaliszki (mazowieckie)
Przygotowywanie dań z wołowiny
KARFOOD Karol Wiśniewski - 2015-12-01 - Gostyń (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw, zamawianie produktów, kontrola czystość kuchni; praca w godz. 8-16, 13-21; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą w godz. 9-17 w celu ustalenia terminu spotkania
Restauracja Anna De Croy Jarosław Domaradzki - 2016-05-11 - Słupsk (pomorskie)
Przyrządzanie posiłków
Nadwiślańska Agencja Turystyczna Sp.z o.o. - 2018-11-22 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o miejsce pracy, nadzór nad jakością zamawianej żywności, dbałość o porządek i przestrzeganie higieny pracy w kuchni. Praca w godzinach 10.00 - 20.00.
Firma Handlowo - Usługowa Janusz Adamski - 2018-04-20 - Brzesko (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tradycyjnej.
OŚRODEK MEDYCZNY DMP sp. z o.o. - 2017-09-26 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, pieczenie ciast, dekorowanie.
"CAFE COSTA" Tomasz Michalski - 2017-06-27 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
W ZAWODZIE.
CENTRUM EDUKACJI I DIALOGU - 2018-05-17 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
- przygotowywanie posiłków w kuchni dla klienta stacjonarnego- obsługa zamówień cateringowych
kontakt przez PUP - 2016-06-20 - Rajcza (śląskie)
Przygotowywanie dań z karty menu, wydawanie gotowych dań kelnerom, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Rycka Adam Gościniec Nad Strumykiem - 2015-11-24 - Zabełków (śląskie)
Załadunek odpadów zmieszanych oraz selektywnych na samochód typu śmieciarka.
Przedsiębiorstwo Komunalne Agora Sp. z o.o. - 2019-03-20 - Kąpino (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków w systemie żywienia zbiorowego
kontakt przez OHP - 2019-04-02 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
"Chata Góralska" Beata Pancerz-Olchawska - 2017-01-23 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Gotowanie potraw różnorodnych kuchni w specyficznej atmosferze - na oczach klienta.
kontakt przez PUP - 2017-10-30 - Jawczyce (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-06-02 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków m.in. pizzy, hamburgerów, frytek itp
CEZARY BOROWIK"DIAVOLO" - 2018-04-17 - Gidle (łódzkie)
przyjmowanie towarów do magazynu, uczestnictwo w odbiorze ilościowym i jakościowym, sporządzanie odpowiedniej diokumentacji, przestrzeganie terminów ważności i trwałości towarów oraz terminów zwrotu opakowań, utrzymanie porządku i czystości w magazynie.
kontakt przez PUP - 2019-04-16 - Jarosław (podkarpackie)
Wykształcenie: zawodowe lub średnie kierunkowe; staż pracy: min. 2 lata na stanowisku kucharza; znajomość systemu HACCP, ISO, umiejętność organizacji pracy, pracy w zespole, odpowiedzialność, systematyczność, dyspozycyjność, kreatywność; sporządzanie potraw zgodnie z recepturami, dystrybucja posiłków, przygotowywanie imprez okolicznościowych, prowadzenie zapisów w dokumentacji HACCP oraz ISO; miejsce pracy: Gliwice;
Centrum Onkologii- Instytut im. M.Skłodowskiej- Curie Oddział - 2016-06-10 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie, smażenie i wydawanie dań rybnych
VITAMINKA Marzena Nasiadka - 2018-06-13 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
WMS GRUPA S.C. Marek Śliwiński, Wiesław Śliwiński - 2019-03-26 - Grajewo (podlaskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie dań, głównie kuchnia śląska
KAPEK ANDRZEJ USŁUGI TRANSPORTOWE HANDEL OPAŁEM NAPRAWA SAMOCHODÓW ODZYSK ODPADÓW ORGANIZACJA IMPREZ "POD ZŁOTYM PROSIAKIEM - 2018-07-18 - Kamieniec (śląskie)
tradycyjna kuchnia polska, praca w barze
"Tradycyjna Kuchnia Domowa" Katarzyna Kazberuk - 2016-10-25 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej i indyjskiej
Saif Ullah LAZAT Restaurant and Kebab - 2018-01-12 - Węgrów (mazowieckie)