KUCHARZ Krynica-Zdr贸j oferta pracy "Chata G贸ralska" Beata Pancerz-Olchawska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w
Data publikacji: 2017-01-23
Lokalizacja: Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
Pracodawca: "Chata G贸ralska" Beata Pancerz-Olchawska
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:J贸zefa Ignacego Kraszewskiego 12, 33-380 Krynica-Zdr贸j, powiat: nowos膮decki, woj: ma艂opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Krynica-Zdr贸j
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ma艂opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: nowos膮decki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Krynica-Zdr贸j
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 23.01.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: "Chata G贸ralska" Beata Pancerz-Olchawska
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋:
Powiatowy Urz膮d Pracy dla Powiatu Nowos膮deckiego
Adres pracodawcy:
J贸zefa Ignacego Kraszewskiego 12, 33-380 Krynica-Zdr贸j, powiat: nowos膮decki, woj: ma艂opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: ma艂opolskie
Powiat pracodawcy: nowos膮decki
Gmina pracodawcy: Krynica-Zdr贸j
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Krynica-Zdr贸j
Ulica pracodawcy: J贸zefa Ignacego Kraszewskiego
Numer budynku pracodawcy: 12
Oferta zg艂oszona przez:
Powiatowy Urz膮d Pracy dla Powiatu Nowos膮deckiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.01.2017
Oferta pracy wa偶na do: 22.02.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 23.01.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 23.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, napoj贸w i deser贸w z zastosowaniem maszyn i urz膮dze艅 znajduj膮cych si臋 w zak艂adzie gastronomicznym, przygotowanie potraw kuchni europejskiej. 13,70 / h. Praca na trzy zmiany od 6.00.
kontakt przez PUP - 2018-10-22 - Rzg贸w (艂贸dzkie)
Przygotowanie da艅 o wysokiej jako艣ci, wsparcie kucharza Chef de Partie poprzez przygotowanie da艅, kontrola norm jako艣ci i higieny, kontrola jako艣ci zamawianych da艅.
kontakt przez OHP - 2017-05-10 - Niemcy (Niemcy)
Wymagania kwalifikacyjne:- wykszta艂cenie zawodowe.Umiej臋tno艣ci:- umiej臋tno艣膰 przygotowywania posi艂k贸w (偶ywienie zbiorowe),- umiej臋tno艣膰 pracy w zespole,- brak podatno艣ci na emocje, - opanowanie, - sprawno艣膰 fizyczna,- rzetelno艣膰, dyspozycyjno艣膰, odpowiedzialno艣膰 i uczciwo艣膰.Charakterystyka wykonywanej pracy:- Przygotowywanie posi艂k贸w dla wychowank贸w i personelu ( 艢niadania, Obiad, Kolacja),- Utrzymywanie czysto艣ci i higieny pomieszcze艅 kuchni, sprz臋tu kuchennego i zaplecza kuchennego,- Wydawanie posi艂k贸w.
Zak艂ad Poprawczy i Schronisko dla Nieletnich w Raciborzu - 2019-01-08 - Racib贸rz (艣l膮skie)
Utrzymania nale偶ytej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych, przygotowywanie posi艂k贸w przy u偶yciu wszystkich artykul贸w spo偶ywczych wydanych do kuchni. Dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowanych posi艂k贸w. Porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, przestrzeganie przepis贸w o bezpiecze艅stwie i higienie pracy. Przestarzeganie termin贸w bada艅 okresowych. Wykonywanie innych czynno艣ci s艂uzbowych zlecownych przez Dyrektora, kucharz przestrzega obowi膮zuj膮cego regulaminu pracy i innych zarz膮dze艅 wewnetrznych Dyrektora, przestrzega tejemnicy pa艅stwowej i s艂u偶bowej, przestrzega przepis贸w bhp i ppo偶 oraz bierze udzia艂 w organizowanych szkoleniach i kursach.Kontakt z pracodawc膮: 71 798 68 04
Przedszkole nr 61 - 2017-10-16 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
produkcja element贸w wentylacji
"KLIMAT SOLEC" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-04-24 - Solec Kujawski (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw i da艅 restauracyjnych, na przyj臋cia okoliczno艣ciowe
Pietrzyk S艂awek "ELMONTER BIS" Centrum Szkoleniowo - Konferencyjne z punktem informacji turystycznej - 2016-04-12 - Soko艂贸w Podlaski (mazowieckie)
w/g stanowiska
Przemys艂aw Kuchta ALL GOOD - 2016-10-19 - Wo艂贸w (dolno艣l膮skie)
Organizacja pracy w kuchni, podstawowe umiej臋tno艣ci na kuchni.Miejsce wykonywania pracy: Kruty艅.
J贸zef Koc - 2018-03-02 - Piecki (warmi艅sko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-11-14 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw wg receptur kuchni ukrai艅skiej i rosyjskiej, odczytywanie tradycyjnych receptur w j臋zyku ukrai艅skim i rosyjskim
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w, sporz膮dzanie pizzy
Przedsi臋biorstwo Handlkowo Us艂ugowe Pawe艂 Sk贸ra - 2017-10-23 - Kie艂kowice (艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W, WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE MINIMUM ZASADNICZE ZAWODOWE,PRACA W ZESPOLE, AKTUALNA KSI膭呕ECZKA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 2 LATA DO艢WIADCZENIA NA PODOBNYM STANOWISKU; GODZINY PRACY: 12.00 DO 24.00;
PANORAMA HOTEL SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-05-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowanie produkt贸w garma偶eryjnych ( pierogi, krokiety, kotlety)
Florit Sp.z.o.o. - 2016-12-27 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
gotowanie oraz przygotowywanie posi艂k贸w
STO艁脫WKA Maja Ufniarz - 2016-06-22 - Police (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posik贸w, dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy, obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych
Sie膰 Bufet贸w na Obiektach 呕eglugi Pasa偶erskiej Barbara Samcik - 2016-05-16 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2017-04-10 - Tuszyn (艂贸dzkie)
prace introligatorskie
kontakt przez PUP - 2018-12-31 - Radzymin (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸wlwysoko艣膰 wynagrodzenia uzale偶niona od do艣wiadczenia i kwalifikacji
Firma Handlowo-Gastronomiczna Katarzyna Lewandowska - 2019-07-01 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
do uzgodnienia
"FAMILIA" FIRMA PRODUKCYJNO-HANDLOWO-US艁UGOWA DOROTA NOWOSIAD艁O - 2019-07-02 - Rzesz贸w (podkarpackie)
przygotowywanie i podawanie potraw, napoi i deser贸w z zakresu kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-02 - M艂awa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, da艅dostosowanych do indywidualnych wymaga艅 klint贸w, w艂a艣ciwe stosowanie produkt贸w spo偶ywczych, serwowanie desrer贸w napoj贸w i dodatk贸w
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Serokomla (lubelskie)
Przygotowanie potraw. Ustalanie karty da艅. Przygotowywanie da艅 z karty menu. Przygotowywanie sushi.
Food Studio Pawe艂 Winiszewski - 2015-12-21 - Gda艅sk (pomorskie)
Zgodnie z umow膮.
P.P.H "PIEKARNIA" TOMASZ WO艁OWIEC W ROPCZYCACH - 2016-01-07 - Ostr贸w (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci oko艂o 100-wymagane do艣wiadczenie
Publiczne Samorz膮dowe Przedszkole w Czastarach - 2016-08-17 - Czastary (艂贸dzkie)
- organizowanie produkcji gastronomicznej w oparciu o dost臋pne surowce, obliczanie warto艣ci energetycznej sporzadzanych posi艂k贸w, opracowywanie ofert kulinarnych, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole- odporno艣膰 na dzia艂anie pod presj膮 czasu, praca w pomiesczeniu zamkni臋tym przy du偶ej wilgotno艣ci, poprcjowanie, dekorowanie potraw- samodzielne sporz膮dzanie potraw, sporzadzanie potraw kuchni regionalnej
kontakt przez PUP - 2018-05-15 - Pstr膮gowa (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem, sta艂e utrzymywanie porz膮dku w kuchni, utrzymywanie w czysto艣ci sprz臋tu kuchennego
Dom Pomocy Spo艂ecznej w Zdu艅skiej Woli - 2018-09-04 - Zdu艅ska Wola (艂贸dzkie)
zarz膮dzanie zespo艂em podczas swojej zmiany, przygotowywanie w艂asnych da艅 oraz pizzy
PARUM SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-10-09 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie da艅, produkcja w/g obowi膮zuj膮cych norm BHP.
Bar Hornet Ewa Cza艂bowska - 2016-09-27 - Gi偶ycko (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie da艅, ustalanie menu, dbanie o wyb贸r sk艂adnik贸w do potraw, konserwacja urz膮dze艅 kuchennych. Praca w ramach umowy zlecenie (min. 20 godzin tygodniowo w zale偶nosci od zlece艅) w Bielsku-Bia艂ej. Proponowane wynagrodzenie 13,70 z艂 brutto na godzin臋.
DREMAN SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-11-17 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
Wyr贸b pizzy i innych da艅.
MIX R脫呕NO艢CI Beata 艢wi膮tkowska - 2016-01-19 - Stanis艂aw贸w Drugi (mazowieckie)