KUCHARZ /DEMI CHEF DE PARTIE Timmendorfer Strand oferta pracy kontakt przez OHP
Stanowisko: KUCHARZ /DEMI CHEF DE PARTIE
Wynagrodzenie: od 1 600 EUR
Zakres obowiązków: Przygotowanie dań o wysokiej jakości, wsparcie kucharza Chef de Partie poprzez przygotowanie dań, kontrola norm jakości i higieny, kontrola jakości zamawianych dań.
Data publikacji: 2017-05-10
Lokalizacja: Timmendorfer Strand ()
Pracodawca: kontakt przez OHP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Timmendorfer Strand, NiemcyRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie dań o wysokiej jakości, wsparcie kucharza Chef de Partie poprzez przygotowanie dań, kontrola norm jakości i higieny, kontrola jakości zamawianych dań.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 39
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 600 EUR
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
wynagrodzenie będzie uzależnione od wykształcenia, doświadczenia. Podlega negocjacji.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ /DEMI CHEF DE PARTIE
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Timmendorfer Strand
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Niemcy
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 600 EUR
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: niemiecki, w mowie - dobry, w piśmie - dobry
Nazwa pracodawcy: kontakt przez OHP
Sposób aplikowania: kontakt przez OHP
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Śląska Wojewódzka Komenda
Adres pracodawcy:
Pl. Grunwaldzki 8/10, 40-950 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: niemiecki
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, list motywacyjny, odpowiednie certyfikaty
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
CV, list motywacyjny, certyfikaty w języku niemieckim proszę przesłać na adres: ZAV-IPS-Nord (at) arbeitsagentur.de oraz do wiadomości m.goworek (at) ohp.pl z dopiskiem „SH Seeschlösschen Demichef de Partie”
Typ podmiotu pracodawcy: OHP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Katowice
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Katowice
Ulica pracodawcy: Pl. Grunwaldzki
Numer budynku pracodawcy: 8
Profil działalności pracodawcy: Działalność gastronomiczna
Oferta zgłoszona przez: Śląska Wojewódzka Komenda
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 10.05.2017
Data dodania oferty pracy: 08.05.2017
Oferta pracy ważna do: 31.05.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 10.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
zagranicznaEures: 1
rodzajOferty_1: EURES
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe PHU "Hatron Electronic" - 2016-07-18 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
DELFIN sp. z o.o. - 2016-02-19 - Dąbki (zachodniopomorskie)
-obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt;- wykonywanie różnymi technikami i metodami- zgodnie z normami surowcowymi- różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów mięsnych , dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych,-poługiwanie się tymi narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych uządzeń, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, -układanie i zarządzanie bufetem szwedzkim
GERVITA SERVICE Sp. z o.o. - 2017-10-31 - Gola Dzierżoniowska (dolnośląskie)
Kucharz, pierwsza umowa na okres próbnym, następna na czas określony
Firma Transportowa Mirko Spółka Cywilna - 2017-09-18 - Łąka (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków dla pacjentów szpitala, pomoc w wydaniu posiłków pacjentom szpitala
Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej w Kazimierzy Wielkiej - 2017-12-06 - Kazimierza Wielka (świętokrzyskie)
- Realizacja procesu żywienia w Szpitalu. Przygotowanie posiłków wg zaplanowanego jadłospisu oraz zlecenia lekarskiego na wykonanie indywidualnych diet specjalistycznych. Dbanie o należytą jakość przygotowanych posiłków.- Wynagrodzenie: 2300 -2400 zł brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Po umowach terminowych przewiduje się zatrudnienie na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00, 10:00-18:00 + soboty, niedziele i święta. Wymagania: wykształcenie minimum zawodowe gastronomiczne. Wymagane minimum 6 miesięcy doświadczenia na stanowisku kucharza. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia. ponosi osoba podejmująca pracę). Wymagana umiejętność wykonywania czynności związanych z obróbką żywności, dobra pamięć, podzielność uwagi. Kontakt osobisty (ul. Ziołowa 45 - 47, 40-635 Katowice) lub telefoniczny (tel.: 32-359-85-56) w godz.: 7:25-15:00 lub e-mail: kadry (at) gcm.pl lub dokumenty aplikacyjne przesłać pocztą tradycyjną na adres siedziby firmy (ul. Ziołowa 45 - 47, 40-635 Katowice).
SAMODZIELNY PUBLICZNY SZPITAL KLINICZNY NR 7 SUM W KATOWICACH GCM IM. PROF. LESZKA GIECA. - 2017-05-29 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla pracowników firmy
"Wiśniowski" Sp. z o.o., Sp. Komandytowo-Akcyjna - 2016-10-28 - Wielogłowy (małopolskie)
Sortowanie wyrobów szklanych gotowych poprzez 3-stopniowa kontrolę jakości: organoleptyczna (wizualna), za pomocą narzędzi pomiarowych i inspekcyjnych np.: grubościomierza. Podczas procesu końcowego następuje pakowanie wyrobu do wysyłki.
RANDSTAD POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-10 - Częstochowa (śląskie)
- przygotowywanie posiłków z menu lokalu- dbanie o czystość miejsca pracy- obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
praca przy produkcji lodów
kontakt przez PUP - 2018-03-06 - Chechło Pierwsze (łódzkie)
Przygotowywanie dań
F.H.U. " SZCZEŚNIAK" Restauracja LA VENTA - 2016-03-23 - Niepołomice (małopolskie)
według zakresu obowiazków
kontakt przez PUP - 2017-05-07 - Tłuszcz (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-12-02 - Przasnysz (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni polskiej i ukraińskiej
"DEO" DEONIZIAK SPÓŁKA JAWNA - 2016-05-23 - Białystok (podlaskie)
przygotowanie posiłków wg karty,sporządzanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-05-15 - Gorlice (małopolskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-11-15 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie prostych dań śniadaniowych wg przygotowanych receptur.Komponowanie, układanie potraw, gotowanie, smażenie, pieczenie, obsługa śniadań.Wymagana praktyka w kuchni.
HOTEL SPA DR IRENA ERIS POLANICA ZDRÓJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-30 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, wybór naczyń do podawania dań,racjonalne zarządzanie powierzonymi składnikami
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
RENATA PYSZ SPRZEDAŻ HURTOWA I DETALICZNA ODZIEŻY - 2018-03-05 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
dbanie o czystośc na stanowisku pracy, inicjatywa w zakresie kreowania potraw,racjonalne gospodarowanie towarem,
Dwor Sieraków Karolina Grabowska - 2016-10-28 - Sieraków (małopolskie)
gotowanie posiłków i obsługa baru
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Żagań (lubuskie)
- układanie menu, nadzór nad estetyką i jakością wydawanych dań,,- nadzór nad pracoownikami,- kontrola zapasu artykułów spożywyczych- praca przy daniach polskich- umowa na okres próbny 6 miesięcy (docelowo umowa na czas nieokreślony),- praca na dwie zmiany 8.00-16.00, 16.00-24.00- wynagrodzenie ok 17 zł/h brutto - ok 2720 zł brutto
Spółka Cywilna Gastronomiczno-Handlowa Zygmunt Bianek, Mariusz Bianek, Damian Bianek - 2018-04-04 - Śrem (wielkopolskie)
- przygotowywanie posiłków, - obieranie warzyw, - obróbka mięsa, - dbanie o porządek, - zarządzanie zespołem.
PRO-MOT Sp. z o. o. - 2017-10-16 - Pelplin (pomorskie)
Gotowanie - kuchnia polska, przygotowywanie fast foodów
kontakt przez OHP - 2016-08-24 - Gorlice (małopolskie)
kucharz
Catering-express spółka cywilna B. Strzelec, T. Edries, M. Postupalski - 2016-12-05 - Oświęcim (małopolskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni wietnamskiej oraz innych azjatyckich, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych oraz właściwe nimi gospodarowanie, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne podawanie, przygotowywanie, podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw azjatyckich i wietnamskich
kontakt przez PUP - 2017-01-16 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
spawanie elementów bram i ogrodzeń
PRIVACON POLAND SP. Z O.O. - 2016-09-23 - Zławieś Mała (kujawsko-pomorskie)
staż
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Kazimierz Biskupi (wielkopolskie)
.
VILLA NATURA Sp. z o.o. - 2017-02-15 - Dolsk (wielkopolskie)