KUCHARZ Grudzi膮dz oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: zgodny
Data publikacji: 2017-11-15
Lokalizacja: Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Grudzi膮dz, powiat: m. Grudzi膮dz, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: zgodny
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: Ref 180.17
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Grudzi膮dz
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kujawsko-pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Grudzi膮dz
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.12.2017
Data zako艅czenia pracy: 30.11.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Grudzi膮dzu
Adres pracodawcy:
Parkowa 22, 86-300 Grudzi膮dz, powiat: m. Grudzi膮dz, woj: kujawsko-pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Grudzi膮dz
Gmina pracodawcy: Grudzi膮dz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Grudzi膮dz
Ulica pracodawcy: Parkowa
Numer budynku pracodawcy: 22
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Grudzi膮dzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.11.2017
Oferta pracy wa偶na do: 01.12.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 15.11.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 15.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw dla gosci hotelu i restauracji, praca w hkuchni. Sma偶enie gotowanie potraw, porcjowanie potraw, catering, pieczenie ciast i mi臋s. Udzia艂 w inwentarycaji, utrzymanie porzadku. Inne prace zlecone przez szefa kuchni.
P.H.U.ELTUS Sp.J. K.T. Dymkowscy - 2016-07-01 - Niemcza (dolno艣l膮skie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-05-31 - Zaro艣le (kujawsko-pomorskie)
wykonywanie podstawowych oblicze艅 warsztatowych, wykonywanie z blachy os艂on, p艂aszczy ochronnych oraz izolacji termicznej, kaptur贸w na zawory i ko艂nierze, wykonywanie prac demonta偶owo-monta偶owych.
kontakt przez PUP - 2017-05-23 - Skrzysz贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw
SODEXO POLSKA Sp. z o. o. - 2016-06-02 - August贸w (podlaskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Warszawa (mazowieckie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2016-07-11 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez OHP - 2016-12-09 - Kietrz (opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
HOTEL B.R. TATARSCY Sp贸艂ka Jawna - 2016-10-26 - Kalwaria Zebrzydowska (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-10-18 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie da艅, p贸艂produkt贸w obr贸bka surowc贸w dba艂o艣膰 o czysto艣膰 na stanowiskach pracy
Pizzeria Banolli logistyka - 2016-09-13 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Wymagane wykszta艂cenie zawodowe - kucharz, ok. 3 lat do艣wiadczenia. Charakterystyka pracy: praca w kuchni, gotowanie potraw - kuchnia polska, przygotowywanie zimnej p艂yty, opracowanie nowego menu, czysto艣膰. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
POLITA艃SKI Stanis艂aw Polita艅ski - 2016-06-20 - Rybnik (艣l膮skie)
-realizacja zam贸wie艅-dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracy- wymagana aktualna ksi膮偶eczka zdrowia- przygotowywwanie posi艂k贸w dla go艣ci pensjonatu-lista zakup贸w
Andrzej 艢wi膮tkowski O艢RODEK MAZURSKI - 2016-06-21 - Okr膮g艂e (warmi艅sko-mazurskie)
rodzaj umowy: mo偶liwa tak偶e umowa zlecenie
P.H.U "DYNAMICO" El偶bieta Tereszczyk - 2016-03-08 - Mi臋dzyzdroje (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci, sprz膮tanie pomieszcze艅 kuchni
kontakt przez PUP - 2016-09-26 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw i da艅 , napoj贸w, ekspedycja potraw, da艅 napoj贸wWynagrodzenie 13z艂/godz brutto
DEPORIUM INC Sp. z o.o. - 2017-07-05 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
prace interwencyjne
kontakt przez PUP - 2017-05-16 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
1. Przej艣cie instrukta偶u szkoleniowego z zakresu BHP I P.PO呕.2. Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP I P.PO呕.3. Instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 ze sprz臋tem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku.4. Mycie oraz czyszczenie 艣rodkami myj膮cymi przy u偶yciu zmywarki, wyparzarki oraz mycie r臋czne talerzy, sztu膰c贸w, sosjerek, zmywanie narz臋dzi kuchennych: chochle, no偶e, deski, pojemniki, itp., zmywanie naczy艅: garnki, patelnie, miski.5. Utrzymanie maszyn i mebli kuchennych w nale偶ytej czysto艣ci. Mycie pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza.6. Mycie, obieranie, krojenie, dzielenie na cz臋艣ci artyku艂贸w spo偶ywczych: warzywa, mi臋sa, sery, sosy, sma偶enie na urz膮dzeniach gazowych i elektrycznych.7. Porcjowanie produkt贸w, pilnowanie procesu pieczenia, gotowania.8. Przygotowywanie sa艂atek, panierowanie, obsma偶anie, gotowanie: warzyw, jarzyn, mi臋s.9. Przechowywanie surowc贸w i p贸艂produkt贸w: sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spo偶ycia zabezpieczenie przed zepsuciem, kontrola temperatur urz膮dze艅 ch艂odniczych.
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Sul臋czyno (pomorskie)
planowanie jad艂ospis贸w i przygotowanie wed艂ug nich potraw, pomoc w przyjmowaniu i wydawaniu posi艂贸w, mycie naczy艅 i sprz臋tu kuchennego
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
jw
Mi艣 艁asuch/ catering - 2016-08-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie posi艂k贸w, przygotowanie da艅 zimnych i ciep艂ych, przygotowanie zam贸wie艅, ustalanie jad艂ospisu w tym diet dla os贸b chorych.
kontakt przez PUP - 2017-10-02 - J贸zef贸w (mazowieckie)
KUCHNIA-gotowanie, planowanie menu, przestrzeganie zasad HCCP.Okres zatrudnienie w przypadku pracy na podstawie umowy: Umowa na okres pr贸bny 3 m-ceMiejsce wykonywania pracy: OrzeszePraca w godzinach: 13-21(do uzgodnienia), od wt-ndz. system r贸wnowa偶ny
CIMARRON Dariusz Jarosi艅ski - 2017-03-13 - Orzesze (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
1. CHRONO-GLOBE, HOTEL "CARGO" Dariusz Sztachelski 2. DOUANE Dariusz Sztachelski - 2017-12-11 - S艂ubice (lubuskie)
wg stanowiska
PPHU "KACPEREK" Mariusz Zalewski - 2018-02-28 - Gwda Wielka (zachodniopomorskie)
prace gastronomiczne
Sylwester G艂adysz Punkt Ma艂ej Gastronomi "CFK" - 2018-07-12 - Trzebiat贸w (zachodniopomorskie)
organizacja pracy na kuchni, przygotowanie posi艂k贸w, utrzymanie czysto艣ci na kuchni (praca: Zielona G贸ra, Drzonk贸w)
DRZONK脫W CATERING SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-05-17 - Zielona G贸ra (lubuskie)
-Praca przy przygotowywaniu posi艂k贸w w restauracji,-Praca w godzinach 13-22, -Kontakt telefoniczny 503-054-600,-Kontakt e-mail: poczta (at) ristocafe.pl
WALDEMAR NADOLSKI - ROLAND PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-US艁UGOWE - 2016-09-06 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie da艅 kuchni orientalnej, tureckiej, pakista艅skiej
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Che艂m (lubelskie)
samodzielne przyrz膮dzanie da艅 w restauracji
Restauracja Hotel Baron s.c. K.J. Mazurowski - 2017-06-20 - Lubin (dolno艣l膮skie)
kucharz, przygotowywanie posi艂k贸wpraca w godz. 8-18 (8 godzin)
Agnieszka Naja CAFE BAR - 2017-06-22 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Zgodny z oferowanym stanowiskiem. Wymagane wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne, min. 3 lata do艣wiadczenia zawodowego, ksi膮偶eczka sanepid.
Przedszkole Nr 13 - 2018-07-30 - Mys艂owice (艣l膮skie)