KUCHARZ-GASTRONOM Jelenia G贸ra oferta pracy Florit Sp.z.o.o.
Stanowisko: KUCHARZ-GASTRONOM
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie produkt贸w garma偶eryjnych ( pierogi, krokiety, kotlety)
Data publikacji: 2016-12-27
Lokalizacja: Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: Florit Sp.z.o.o.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:PODWALE 25, 58-500 Jelenia G贸ra, powiat: m. Jelenia G贸ra, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowanie produkt贸w garma偶eryjnych ( pierogi, krokiety, kotlety)
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: + premia 500 z艂
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-GASTRONOM
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Jelenia G贸ra
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Jelenia G贸ra
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Jelenia G贸ra
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 16.01.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Mile widziane do艣wiadczenie w bran偶y gastronomicznej.
Nazwa pracodawcy: Florit Sp.z.o.o.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Jeleniej G贸rze
Adres pracodawcy:
PODWALE 25, 58-500 Jelenia G贸ra, powiat: m. Jelenia G贸ra, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Jelenia G贸ra
Gmina pracodawcy: Jelenia G贸ra
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Jelenia G贸ra
Ulica pracodawcy: PODWALE
Numer budynku pracodawcy: 25
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: MARKET
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Jeleniej G贸rze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.12.2016
Oferta pracy wa偶na do: 26.01.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 27.12.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 27.12.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przyrz膮dzanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - B艂onie (mazowieckie)
przygotowywanie produkt贸w, odpowiedni dob贸r przypraw, sos贸w i sur贸wek do oferowanych da艅; obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych i elektrycznych; porcjowanie da艅; przygotowywanie gotowych da艅 wg menu zak艂adu
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Praca kucharza w pizzerii
Dzia艂alno艣膰 Handlowa Pizzeria Salamino Monika Koch - 2016-12-28 - Kamienna G贸ra (dolno艣l膮skie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Krosno (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z kart膮 menu. Wymagania: wykszta艂cenie srednie - kucharz, sta偶 pracy 1 rok, aktualna ksi膮偶eczka sanepidowska.
GO PIWKO SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2017-02-07 - Wejherowo (pomorskie)
Przygotowanie i sprzeda偶 produkt贸w gastronomicznych (gofry, nale艣niki, lody). Wykszta艂cenie 艣rednie gastronomiczne. Do艣wiadczenie zawodowe w gastronomii, ksi膮偶eczka sanepid.
Pierogarnia Babci Jasi Wies艂awa Iwaniak - 2016-04-14 - Z膮bki (mazowieckie)
Przygotowywanie i wypieki pizzy. Przygotowywanie surowc贸w do produkcji.
P.P.H.U. EISPOL Urszula Podlewska - 2018-06-14 - Gostynin (mazowieckie)
przygotowywanie da艅 w przydzielonej sekcji, dba艂o艣膰 o gospodark臋 magazynow膮, wykonywanie zada艅 zleconych przez szefa kuchni
Golden Tulip - 2018-02-22 - Mi臋dzyzdroje (zachodniopomorskie)
przygotowywanie produkt贸w do da艅
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - W膮growiec (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw i napoj贸w na zapleczu kuchennym oraz obs艂uga go艣ci kawiarni.
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe "NED" Damian Chmura - 2015-12-22 - Solec-Zdr贸j (艣wi臋tokrzyskie)
Kontakt osobisty lub telefoniczny pod nr: 535 090 509. Przygotowywanie da艅 wg menu, obs艂uga. Praca na jedn膮 zmian臋 w systemie 1/1 (lokal czynny w godz. 10-22).
Szewczyk Damian KEBAB - 2016-02-24 - Andrych贸w (ma艂opolskie)
1. organizacja czasu dzieci i m艂odzie偶y na 艣wietlicy wiejskiej2. utrzymywanie porz膮dku w budynku oraz w jego pobli偶u3. palenie w piecu CO; praca w godz. 15-19
Gminny O艣rodek Kultury w G艂贸wczycach - 2016-11-07 - G艂贸wczyce (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
POLCAMP Arkadiusz Polak - 2016-06-07 - Nadwi艣lanka (lubelskie)
przygotowanie, dekoracje potraw
DOM WESELNY "W OLIWKACH" MAREK KRZEMI艃SKI - 2018-02-14 - T艂uchowo (kujawsko-pomorskie)
w programie sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Kro艣nice (dolno艣l膮skie)
PRACA OD PONIEDZIA艁KU DO PI膭TKU W TRYBIE DWUZMIANOWYM: 6.00 DO 14.00 ORAZ 8.30 DO 16.30. - PRZYGOTOWANIE POTRAW- USTALANIE KARTY DA艃- NADZ脫R NAD JAKO艢CI膭 ZAM脫WIONEJ 呕YWNO艢CI- ROZDZIELANIE PRAC POMOCNIKOM PRACUJ膭CYM W KUCHNI- USTALANIE ESTETYCZNYCH SPOSOB脫W PODAWANIA POTRAW- DOPILNOWANIE RACJONALNEGO ZARZ膭DZANIA SK艁ADNIKAMI- 艢CIS艁A WSP脫艁PRACA ZE WSP脫艁PRACOWNIKAMI- UDZIELANIE INFORMACJI GO艢CIOM NA TEMAT SK艁ADNIK脫W U呕YWANYCH W POTRAWACH ORAZ ODPOWIADANIE NA EWENTUALNE ZARZUTY I SKARGI
Firma Bartek Cecylia Ba艅kowska - 2016-06-01 - Rzesz贸w (podkarpackie)
-
TECH - SERVICE 艁ukasz Maciejewski - 2017-02-21 - Gryfice (zachodniopomorskie)
wykszta艂cenie bez znaczeniado艣wiadczenie
Bar Eliusz El偶bieta Popielska - 2016-08-29 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
- przygotowanie potraw, ustalanie karty da艅 nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci- dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni - zarz膮dzanie bud偶etem na wydatki spo偶ywcze,praca w godz. 13-21
Firma Unitrade - Bogdan Szyd艂owski - 2016-09-27 - Turawa (opolskie)
przew贸z konterner贸w morskich (transport krajowy)
Piotr B臋czkowski Firma Handlowo- Us艂ugowa - 2017-09-29 - Nowy Kamie艅 (艣wi臋tokrzyskie)
1. Przygotowywanie da艅 z menu restauracji. 2. Utrzymanie czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych. Oko艂o 160 godzin pracy miesi臋cznie, dyspozycyjno艣膰 w godz.: 13-24. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. 1
kontakt przez PUP - 2018-07-09 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie na sal臋
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Busko-Zdr贸j (艣wi臋tokrzyskie)
.
PRO-MOT Sp. z o.o. - 2018-05-07 - Chojnice (pomorskie)
gotowanie i wydawanie posi艂k贸w
Gospoda Star贸wka M. Jagielski, J. Jagielska, A. Gajda Sp. Cywilna - 2016-05-02 - Starowa G贸ra (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga imprez
KARCZMA "KOSZARKA" Ewa Gawryluk - 2016-02-25 - Ploski (podlaskie)
przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Kozienice (mazowieckie)
koordynacja pracy kelner贸wuk艂adanbie grafik贸w i harmonogram贸wsk艂adanie zam贸wie艅prowadzenie kampanii marketingowejrezerwacja imprez
kontakt przez PUP - 2017-09-25 - Brenna (艣l膮skie)
praca na stanowiku kucharza/pomocy kuchennej w Pizzerii Target
F.H.U. WIT Wies艂awa Skorupka - 2016-09-28 - Pszczyna (艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem,godz. 10.00-18.00
kontakt przez PUP - 2017-06-20 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowanie potraw i da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami i recepturami, estetyczne i prawid艂owe prezentowanie potraw i da艅, przestrzeganie norm i standard贸w HACCP, dbanie o prawid艂owe magazynowanie 偶ywno艣ci i sprz臋tu, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy
FOCUS HOTEL - 2017-05-05 - Chorz贸w (艣l膮skie)