KUCHARZ Zabełków oferta pracy Rycka Adam Gościniec Nad Strumykiem
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań z karty menu, wydawanie gotowych dań kelnerom, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Data publikacji: 2015-11-24
Lokalizacja: Zabełków (śląskie)
Pracodawca: Rycka Adam Gościniec Nad Strumykiem
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rymera 13, 47-460 Zabełków, powiat: raciborski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań z karty menu, wydawanie gotowych dań kelnerom, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 0.75
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 30
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Praca od poniedziałku do niedzieli od godz. 10.00 - do uzgodnienia z pracodawcą. Miejsce wykonywania pracy: Zabełków. Kontakt z pracodawcą osobisty lub telefoniczny w godz. od 10.00-18.00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zabełków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: raciborski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Krzyżanowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.11.2015
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziane doświadczenie zawodowe i wykształcenie średnie
Nazwa pracodawcy: Rycka Adam Gościniec Nad Strumykiem
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Adres pracodawcy:
Rymera 13, 47-460 Zabełków, powiat: raciborski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 10.00-18.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: raciborski
Gmina pracodawcy: Krzyżanowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zabełków
Ulica pracodawcy: Rymera
Numer budynku pracodawcy: 13
Profil działalności pracodawcy: restauracja
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 24.11.2015
Data dodania oferty pracy: 18.11.2015
Oferta pracy ważna do: 18.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 18.11.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 18.11.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków, dań, deserów, sałatek, przygotowywanie mięsa do dalszej obróbki, utrzymanie porządku na stanowisku.
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Płock (mazowieckie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posiłków dla gosci restauracji
RESTAURACJA "10-tka" Ewa Karwaszewska - 2017-07-04 - Obrowo (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Stegna (pomorskie)
Samodzielne prowadzenie kuchni, układanie menu, przygotowywanie dań.
Kotowicz Maciej - 2016-05-20 - Huta (podlaskie)
przygotowywanie potraw dla gości
HOTEL SEN ANETA ŻYŻA-OSOWIEC - 2016-09-20 - Świebodzin (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci. Sniadania obiady podwieczorki, Prace porządkowe, przygotowywanie jadłospisów. Wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne , zawód wyuczony kucharz, mile widziane doświadczenie.
kontakt przez PUP - 2017-11-29 - Mysłowice (śląskie)
Przygowywanie i wydawanie posiłkówWysokość wynagrodzenia wzrośnie po okresie próbnym. Kontakt osobisty w godz. 10.00-22.00 lub telefoniczny w godz. 10.00-20.00
BAR RESTAURACYJNY KOLIBER MARIA KMITA - 2016-04-18 - Załuski (mazowieckie)
formowanie i przygotowanie do obróbki cieplnej szynek, wędlin
APP INTENSO Sp. z.o.o - 2016-02-25 - Kutno (łódzkie)
Wykształcenie gastronomiczne mile widziane; min. 3 lata doświadczenia zawodowego; kreatywność; umiejętność pracy w zespole; samodzielne prowadzenie kuchni; praca w godz. 9-21 (2 dni pracy/2 dni wolnego); miejsce pracy Gliwice;
"INTERCOM" PIOTR JEZIK, MICHAŁ JEZIK, KRZYSZTOF SKROBACKI S.C. - 2017-08-31 - Gliwice (śląskie)
przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Góra (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-01-27 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, dbanie o estetykę potraw, przygotowywanie produktów i ich obróbka, znajomość i przestrzeganie obowiązujących przepisów i HACCP
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Krzesimów (lubelskie)
przygotowywanie posilkow ,praca w kuchni
VASPOL Sp.Z.O.O. KRAINA ZABAWY BOGILU - 2016-03-14 - Wioska (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI TURECKIEJ;WYMAGANIA: UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA DAŃ KUCHNI TURECKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 2 LATA DOŚWIADCZENIA NA STANOWISKU
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Gotowanie i przygotowanie posiłków dla uczniów szkoły i przedszkola, utrzymanie porządku swojego stanowiska pracy.
ZESPÓŁ SZKÓŁ OGÓLNOKSZTAŁCĄCYCH NR 53 - 2017-08-30 - Kraków (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Warszawa (mazowieckie)
praca w sklepie mięsnym, obsługa klientów
PHU JACKO Jacek Kulikowski - 2016-07-18 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Zgodnie ze stanowiskiem; praca od zaraz; kontakt z pracodawcą telefoniczny w godz. 8.00-15.00.
"Erenda" (Pizzeria Pinokio) - 2015-11-24 - Słupsk (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiempracodawca zapewnia zakwaterowanie i wyżywieniewynagrodzenie od 2500 zł brutto+premia,miejsce pracy Bar "Gospoda Rybna" w Krynicy Morskiej
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "VENDI" - 2017-04-03 - Krynica Morska (pomorskie)
samodzielna obróbka surowców i półproduktów, sporządzanie potraw zgodnie z recepturami
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Suwałki (podlaskie)
organizacja pracy w kuchni, przygotowywanie posiłków, organizacja zaopatrzenia
Restauracja Alba's Barbara Skowrońska - 2017-08-22 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Obsługa pieca konwekcyjnego, grilla, kebaba oraz gofrownicy.
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Łagiewniki Nowe (łódzkie)
Przygotowywanie śniadań, dań głównych i przystawek, wypiek ciast i sporzadzanie deserów, wypiek bułek i pieczywa śniadaniowego
kontakt przez PUP - 2017-05-29 - Sieradz (łódzkie)
Przygotowywanie półproduktów, produktów lub dań, wydawanie gotowych dań.
PATIO Małgorzata Kryńska - 2016-12-16 - Siedlce (mazowieckie)
Oferta zgłoszona jest w ramach realizacji projektu pt. Aktywizacja zawodowa osób bezrobotnych 30+ (2017), współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego - Lubuskie 2020 obejmującego aktywizację osób bezrobotnych, spełniających kryteria dostępu - są to osoby w wieku 30 lat i więcej
Sobieraj Krzysztof ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO - 2018-04-13 - Krzeszyce (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
Dom Pomocy Społecznej Nr 1 w Gorzowie Wlkp. - 2016-06-09 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI AMERYKAŃSKIEJ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH;MIEJSCE PRACY: SZCZECIN UL. JAGIELLOŃSKA 11;NA SPOTKANIE Z PRACODAWCĄ UMAWIAĆ SIĘ TEL 514010230
RESTAURANTS S.C. KRZYSZTOF ZALESKI WOJCIECH ŻURAWIK - 2016-09-15 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca w gastronomii otwartej
IMPAL POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-09-02 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
naprawa samochodów powypadkowych, naprawa ogumienia, naprawa samochodów
P.H.U. Franciszek Wałach - 2017-01-19 - Żory (śląskie)
przygotowywanie potraw w zakresie od obróbki wstępnej do obróbki termicznej,obsługa urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2018-05-02 - Wędrzyn (lubuskie)