KUCHARZ Jastrzębie-Zdrój oferta pracy IMPAL POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: praca w gastronomii otwartej
Data publikacji: 2016-09-02
Lokalizacja: Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Pracodawca: IMPAL POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rybnicka 6 e, 44-335 Jastrzębie-Zdrój, powiat: m. Jastrzębie-Zdrój, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w gastronomii otwartej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: ruch ciągły
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Jastrzębie-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Jastrzębie-Zdrój
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Jastrzębie-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.09.2016
Data zakończenia pracy: 31.12.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: doświadczenie min. 1 rok na tym stanowisku
Nazwa pracodawcy:
IMPAL POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Jastrzębiu-Zdroju
Adres pracodawcy:
Rybnicka 6 e, 44-335 Jastrzębie-Zdrój, powiat: m. Jastrzębie-Zdrój, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Jastrzębie-Zdrój
Gmina pracodawcy: Jastrzębie-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Jastrzębie-Zdrój
Ulica pracodawcy: Rybnicka
Numer budynku pracodawcy: 6 e
Profil działalności pracodawcy:
Sprzedaż detaliczna prowadzona w niewyspecjalizowanych sklepach z przewagą żywności, napojów i wyrobów tytoniowych
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Jastrzębiu-Zdroju
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.09.2016
Oferta pracy ważna do: 17.09.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 02.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 02.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
samodzielne przygotowywanie posiłków
ZHP Chorągiew Łódzka Ośrodek Wypoczynkowy Horyzont - 2016-05-30 - Dąbki (zachodniopomorskie)
Praca na terenie Polski
Przeds. Moderniz. Zakładów Przemysłowych i Urządz. Ochrony Środowiska "OPEKOL"SP. z o.o. - 2016-10-25 - Międzyrzecz (lubuskie)
Praca w pizzerii. Praca wg grafiku w godz. 11-22. Wynagrodzenie do ustalenia.
Pizzeria Verona - 2018-04-10 - Reda (pomorskie)
przygotowywanie posiłków w hotelupełnienie funkcji szefa kuchni
PRZEDSIĘBIORSTWO UZDROWISKOWE "USTROŃ" SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-08-19 - Ustroń (śląskie)
OBSŁUGA KLIENTÓW NA STOISKU MIĘSNYM, DOKŁADANIE TOWARU, PRACE PORZĄDKOWE;WYMAGANIA: MILE WIDZIANA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE, KONTAKT Z PRACODAWCĄ TELEFONICZNYUMOWA NA ZASTĘPSTWO Z MOŻLIWOŚCIĄ ZATRUDNIENIA NA UMOWĘ O PRACĘ
STOKROTKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- kontakt (obsługa klienta)- przygotowywanie posiłków (potraw) z menu lokali- dbanie o czystość miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie posiłków zgodnie z kartą menu restauracji,prowadzenie dokumentacji HACCP,gospodarka magazynowa, zarządzanie zespołem
AFFLO Sp. z o.o. - 2017-03-09 - Bielawa (dolnośląskie)
jw
Pemes Produkcja Kochanowski i Wspólnicy Sp. J - 2017-04-20 - Ząbki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań z karty, przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe.
RESTAURACJA "PARKOWA" ZBIGNIEW LUBISZEWSKI - 2016-02-08 - Gdańsk (pomorskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2015-12-31 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Staż dla os. do 30 roku życia.
kontakt przez PUP - 2017-10-03 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie potraw kuchni ciepłej i zimnej,samodzielna obsługa baru i kasy fiskalnej,pracodawca zapewnia zwrot połowy kosztów dojazdu.
Agnieszka Jankowska Młyn - 2015-12-03 - Chodecz (kujawsko-pomorskie)
naprawa pojazdów ciężarowych
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Nieporaz (małopolskie)
bieżąca obsługa klientów z rynku czeskiego (telefoniczna/e-mail), dbanie o relację z klientami, kształtowanie dobrego wizerunku firmy, pełnienie funkcji doradczej w kwestii dopasowania produktów do indywidualnych potrzeb, administracja i praca z wewnętrznym systemem.
HR SYSTEMS sp. z o.o. - 2018-06-07 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYRZĄDZANIE POTRAW REGIONALNYCH, PRZYRZĄDZANIE DESERÓW, CIAST I PRZETWORÓW, ZARZĄDZANIE PROCESEM PRZYGOTOWYWANIA POTRAW, OBSŁUGA MASZYN I URZĄDZEŃ KUCHENNYCH;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE KIERUNKOWE, UMIEJĘTNOŚĆ OBSŁUGI URZĄDZEŃ KUCHENNYCH, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI WSCHODNICH (BAŁTYCKA, UKRAIŃSKA, ROSYJSKA), DYPLOM KUCHARZA, CO NAJMNIEJ ROK DOŚWIADCZENIA
kontakt przez PUP - 2017-09-11 - Szczecin (zachodniopomorskie)
kucharz, znajomość języka wietnamskiego
NEXT KATARZYNA SOBOCIŃSKA - 2018-05-14 - Choszczno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków np. dania mięsne, sałatki, makarony
RESTAURACJE WITKOWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2016-05-17 - Stargard (zachodniopomorskie)
-Przygotowywanie posiłków [firma prowadzi usługi cateringowe],-Praca na terenie Tczewa, ul.Wyszyńskiego 11-Praca jednozmianowa w godznach 4:30-12:30,-Osoby zainteresowane proszone są o KONTAKT TELEFONICZNY Z PRACODAWCĄ 608-629-144.
GTMC SP. Z O.O. - 2017-05-08 - Tczew (pomorskie)
Przewóz kruszyw i opału na wywrotce. Transport krajowy i międzynarodowy.Ważne dokumenty kierowcy, doświadczenie.
MIRJO-TRANS TRANSPORT TOWAROWY MIROSŁAW FIOŁKA, JOLANTA FIOŁKA SPÓŁKA JAWNA - 2017-10-03 - Racibórz (śląskie)
Przygotowywanie potraw od surowca do gotowego dania.
PRZOSTMAR Sp. z o.o. - 2016-08-31 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
Jarosław Jagiełło FAR-DOM; HOTEL JAGIEŁŁO - 2017-01-18 - Hrubieszów (lubelskie)
przygotowanie dań i posiłków
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Trzebinia (małopolskie)
przygotowanie dań restauracyjnych, doświadczenie 2-3 lata, ks. sanepidu, praca 9-19
PAWEŁEK Katarzyna Szymańska - 2017-08-29 - Mysłowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.Oferta pozyskana w drodze refundacji kosztów na doposażenie i wyposażenie stanowiska-rotacja.Oferta skierowana tylko do osób zarejestrowanych w Powiatowym Urzędzie Pracy w Płońsku. Przed spotkaniem z pracodawcą należy pobrać skierowanie od swojego Doradcy Klienta. Kontakt z pracodawcą osobisty lub telefoniczny w godz. 08.00-16.00
Bugalski Krzysztof, 1) "Kontraktowy Ośrodek Zdrowia" 2) DOM SENIORA ,,ANNA" ANNA I KRZYSZTOF BUGALSCY S.C - 2016-04-01 - Smulska (mazowieckie)
Przygotowanie potraw, sporządzenie menu, zakup produktów, właściwe przechowywanie produktów.
Kneipp- und Erlebniscamping - 2017-01-20 - Niemcy (Niemcy)
kierowanie zespołem pracowników (do 10 osób),
BIOELEKTRA GROUP SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-12-22 - Różanki (warmińsko-mazurskie)
Obsługa wesel, przyjęć okolicznościowych, katering.
JK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-22 - Trzebownisko (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Warszawa (mazowieckie)
przyrządzanie potraw
PIEROGARNIA Anna Gadomska - 2017-06-01 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)