KUCHARZ Obrowo oferta pracy RESTAURACJA "10-tka" Ewa Karwaszewska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 13 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Praca w kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w dla gosci restauracji
Data publikacji: 2017-07-04
Lokalizacja: Obrowo (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: RESTAURACJA "10-tka" Ewa Karwaszewska
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawska 3a, 87-126 Obrowo, powiat: toru艅ski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Praca w kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w dla gosci restauracji
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 13 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: 13 z艂/h brutto
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Obrowo
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kujawsko-pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: toru艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Obrowo
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 13 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 03.07.2017
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Uko艅czona szko艂a o kierunku gastronomicznym lub umiej臋tno艣膰 gotowania. Praca na 3 zmiany, r贸wnie偶 w niedziele i 艣wi臋ta.
Nazwa pracodawcy: RESTAURACJA "10-tka" Ewa Karwaszewska
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy dla Powiatu Toru艅skiego
Adres pracodawcy:
Warszawska 3a, 87-126 Obrowo, powiat: toru艅ski, woj: kujawsko-pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: toru艅ski
Gmina pracodawcy: Obrowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Obrowo
Ulica pracodawcy: Warszawska
Numer budynku pracodawcy: 3a
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy dla Powiatu Toru艅skiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.07.2017
Oferta pracy wa偶na do: 02.08.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 04.07.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 04.07.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
kuchnia polska, praca w godzinach 6-22 (2 zmiany do ustalenia)
ANATOL TIMOSZUK Hotel Le艣ny - 2018-08-23 - Bia艂ystok (podlaskie)
sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast i deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 dost臋pnych w zak艂adzie pracy. Produkcja wyrob贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych.
GRUPA ROY Sp z o.o. - 2016-02-02 - Pszczyna (艣l膮skie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w - 偶ywienie zbiorowe
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2017-06-22 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
Andrzejczuk Sp. z o.o. - Apartamenty "Nad Pars臋t膮" - 2015-08-06 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2016-08-01 - Tuszyn (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w 偶ywieniu zbiorowym
Zesp贸艂 Plac贸wek O艣wiatowych w Kopance - 2018-08-23 - Skawina (ma艂opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie, przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, obs艂uga kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2018-09-05 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Obr贸bka wst臋pna surowc贸w ( r臋czna,mechaniczna, termiczna). wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami potrawa z warzyw, owoc贸w, mleka i przetwor贸w mlecznych,jaj, mi臋sa i przetwor贸w mi臋snych, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych.
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Trzci艅sko-Zdr贸j (zachodniopomorskie)
przyjmowanie towaru, rozdzielanie pracy na ca艂y dzie艅, porcjowanie gramaturowe produkt贸w, obr贸bka i przygotowywanie serwowanych da艅, dbanie o porz膮dek na kuchni, wydawanie posi艂k贸w, sprawowanie funcji szefa kuchni
PPUH ALFAS SP. Z O.O. - 2016-05-13 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Sprzeda偶 telefon贸w i akcesori贸w, oraz GPS.Praca pon.-pt. w godzinach 10-18, sob. 10-14.Oferta pracy w ramach refundacji do 30 roku 偶ycia.
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Pruszk贸w (mazowieckie)
-
"SIWY" s.c. Jerzy Siwy ; Krystian Siwy - 2016-01-15 - Zakopane (ma艂opolskie)
PRACA W ZAWODZIE SAMODZIELNY KUCHARZ, SAMODZIELNA PRODUKCJA GASTRONOMICZNA PRZY U呕YCIU MASZYN GASTRONOMICZNYCH,WYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE GASTRONOMICZNE, BIE呕膭CE UMIEJ臉TNO艢CI W ZAWODZIE KUCHARZ ORAZ SAMODZIELNA PRODUKCJA GASTRONOMICZNA, KSI膭呕ECZKA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZA艢WIADCZENIE LEKARSKIE O ZDOLNO艢CI DO PRACY W ZAWODZIE, 10 LAT DO艢WIADCZENIA W ZAWODZIE, godziny pracy od 6-14; 11-19, PRACODAWCA PROSI O KONTAKT PRZED SPOTKANIEM OSOBISTYM
J&B II ELITA S.C. CATERING I GASTRONOMIA - 2018-03-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wyr贸b i wypiek pizzy
kontakt przez PUP - 2018-03-02 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Zgodnie z umow膮.
P.P.H "PIEKARNIA" TOMASZ WO艁OWIEC W ROPCZYCACH - 2016-01-07 - Ostr贸w (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug receptur dla dzieci szkolnych i przedszkolnych, uczestniczenie w planowaniu jad艂ospis贸w, pobieranie produkt贸w spo偶ywczych z magazynu, w艂a艣ciwe porcjowanie posi艂k贸w zgodnie z normami 偶ywienia, zgodno艣膰 kaloryczna przygotowywanych posi艂k贸w, przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepis贸w higieniczno - sanitarnych, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak posi艂k贸w i wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, przygotowywanie i przechowywanie pr贸bek pokarmowych zgodnie z zaleceniami stacji sanitarno - epidemiologicznej, przestrzeganie w艂a艣ciwego podzia艂u pracy w kuchni.
Zesp贸艂 Szkolno - Przedszkolny w Kmiecinie - 2017-05-05 - Kmiecin (pomorskie)
Kuchnia orientalan + utrzymywanie porz膮dku
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Wymagane prawo jazdy kat. "B".
Firma Handlowo-Us艂ugowa "Bego-Mag" Sp. Jawna B. M. Stochel - 2016-11-09 - Racib贸rz (艣l膮skie)
produkcja od surowca
kontakt przez PUP - 2016-11-23 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Piechowice (dolno艣l膮skie)
wykonywanie prac biurowych
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Kuczbork-Osada (mazowieckie)
Gotowanie, obieranie ziemniak贸w, warzyw, przygotowywanie, zmywanie naczy艅, lepienie pierog贸w.
Pierogarnia u Gra偶yny Gra偶yna Zawodnik Chojna - 2018-04-10 - Chojna (zachodniopomorskie)
-Produkcja przek膮sek, da艅 drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14,-Do wynagordzenia podstawowego premia-Na rozmow臋 nale偶y um贸wi膰 si臋 telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHY艁A, P. CHY艁A - 2017-11-14 - Tczew (pomorskie)
Katering, przygotowywanie da艅 kuchni ciep艂ej i zimnej (艣niadania i obiady).
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Legionowo (mazowieckie)
Prowadzenie busa do 3,5t - plandeka 10 pal, zabezpieczanie 艂adunk贸w, wypisywanie dokument贸w przewozowych, CMR - bie偶膮ca wsp贸艂praca ze spedytorem. Wymagania: prawo jazdy kat. B, podstawy j臋zyka angielskiego lub niemieckiego, dyspozycyjno艣膰, punktualno艣膰, dbanie o 艂adunek i pojazd.
MARMAR POLSKA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-12-30 - Wejherowo (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Jaros艂aw (podkarpackie)
Wykszta艂cenie brak wymaga艅; do艣wiadczenie zawodowe mile widziane; zakres obowi膮zk贸w: roboty zwi膮zane z uk艂adaniem kostki brukowej, kraw臋偶nik贸w; praca na terenie woj. 艢l膮skiego
"KOSMA" PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO-US艁UGOWE KA艁USKI LUCJAN - 2018-04-04 - Gliwice (艣l膮skie)
Przygotowywanie i serwowanie posi艂k贸w, deser贸w, utrzymywanie porz膮dku na kuchni, przygotowywanie menu, przygotowywanie zam贸wie艅 produkt贸w potrzebnych do przygotowywania posi艂k贸w i deser贸w
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
prace kucharskie
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe 艁ukasz Wita - 2015-11-30 - Rakoniewice (wielkopolskie)